icon

Aké sú vaše najväčšie trapasy z rande?

dettinadetta
15. apr 2025

Poďme sa zasmiať!
Pochváľte sa máte nejaký dobrý vtipný zážitok z rande ? 😅😅

domkakvet
15. apr 2025

@dettinadetta ja nemam ziadny.

kikuska63
15. apr 2025

Mala som asi 16 rokov, chalan po ktorom pokukovali skoro všetky baby na škole, mala som šťastie, lebo bol taký tichší typ, nebol to typ čo by si užíval že "idú po ňom baby". A ja som počas rande pretiekla.

martul
15. apr 2025

@dettinadetta začni ty...

petulda333
15. apr 2025

@kikuska63 pretiekla?

danica2711
15. apr 2025

@dettinadetta veď sa najprv pochváľ ty a potom sa smej na ostatných

larinka552
15. apr 2025

Raz ma chalan pozval na rande do baru, tak som si dala pinacoladu, vzdy som to chcela vyskusat, tak preco nie 😃 a ked sme sa lucili a objali sa, tak akurat sa mi odrglo z toho 🤭 nestihla som to zadrzat ani nic, lebo som bola pripita ale vyzeral, ze to zobral v pohode 😃
Potom zas ine rande som navrhla, ze sa ideme prechadzat vonku, lebo som mala taky problem, ze som prdela 😂 tak som si viackrat prdla a sice sme odvtedy spolu ale doteraz neviem ci nieco nezacitil 🙈😅🫢
Dost trapne bolo aj ked som bola na rande a ten chalan si tam zobral kamarata, asi na obranu alebo ako tretie koleso na voze 😃 ale to nepocitam poriadne ani ako rande, mala som 15 😄
No a najhorsie pre mna bolo ked sme boli na rande s chlapcom, za ktorym som sa dotrepala sad- kou ja a ktoremu nevadilo, ze za nho platim v bare a na vianocnych trhoch, defacto sa nechal pozvat na prvom rande. Sice mal oci iba pre mna a potom mi este hodne dlho v spravach skladal komplimenty, az basne pomaly ale nazivo to bola katastrofa. Vkuse som dialog (alebo skor monolog) viedla iba ja, z neho bolo treba tahat jak z chlpatej deky. Takze druhe rande sa nekonalo ani omylom 😄
Cudujem sa, ako som sa dokazala rozpisat 🤭😄

majlo1234
15. apr 2025

Vylial na mna pol litra piva a nechal ma ist domov🫣cela smradlava a mokra. Nepovedal ani posrate prepac😆

evcagabi
15. apr 2025

Prve mi vybehlo na um ako som sa rozplestila na vianocnych trhoch hned, ako sme sa pozdravili. tak ma radsej pozval do najblizsieho podniku. Lebo 20rocna 'herecka' ide na trhy v 10cm podpatkoch 😁

alickapusinka
15. apr 2025

@larinka552 umrela som rehotom že grgla upps

sticker
larinka552
15. apr 2025

@alickapusinka no ako take babo na ramene som si odrgla 🙈😁😃

alickapusinka
15. apr 2025

@larinka552 ešte že to vzal s humorom

sticker
larinka552
15. apr 2025

@alickapusinka tak uplne s humorom nie, skor to preslo mlcanim 🙈😁

alickapusinka
15. apr 2025

@larinka552 ale aspoň tak

lanka999
16. apr 2025

raz som bola na rande s chlapom ktory mal hlas ako ked si vdychnete heliovy balonik, od pozdravu som premyslala ako sa vyhovorit odist hprec, nemohla som sa na nic sustredit lebo to bolo take pisklave no mal taky smiesny hlas ze som sa musela tak premahat kutiky ust mi skakali, vydrzala som s nim so slusnosti nejakych 55 minut, doteraz nechapem ako, rozlucila sa, noa potom sa slusne zdekovala za kamoskou 🙂