icon

Aké sú skúsenosti s nezáväznými stretnutiami?

18. okt 2024

Máte ich radšej ako vážne vzťahy?

pe_mi
18. okt 2024

Ahoj,nakoľko som do manželstva (v 23)nikdy nemala vážny vzťah,tak mám dobré skúsenosti 😀 mala som ale pocit,že som jediná na planéte,čo nemala oficiálneho frajera do 23rokov 😅

svetlonos
18. okt 2024

Jasne, tie nezaväzne sú uolne super! Idealne s dvoma naraz a úplne super jeden mulat a druhy černoch, tretí sa pozerá 😍
A teraz vážne 😂...
Ty das takuto otázku ako anonym a čakáš, ze ti tu všetci budú odpovedať ohľadom svojho intímneho zivota?? Aj keď tu nie vsetci maju foto ci vlastne meno, prečo by mali odpovedať i keď len pod svojim nikom?

autor
18. okt 2024

@svetlonos nikto mi nemusí odpisovať, nech sa zapojí kto chce. O tom je diskusia.

vanilkovazmrzka
18. okt 2024

Pytas sa na nezavazny sex?

biba_18
18. okt 2024

netuším na čo sa pýtaš - čo sú nezávazné stretnutia?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
18. okt 2024

@vanilkovazmrzka v podstate áno

autor
18. okt 2024

@1ryba no dovoľ :D

mimka1402
18. okt 2024

Ja som skôr mávala také tie dlhodobe nezáväzné, kvázi kamoši s výhodami. Ostali kamoši aj po tom co sme to skončili a naozaj mi pomohli dosť často ľudsky bez nejakého "dôvodu". Ale vždy to boli ľudia ktorých som mala rada aj mimo postele, ale neboli sme kompetentni na vzťah. Veľmi podobní, alebo veľmi rozdielne pohľady na budúcnosť. Spätne niektoré ľutujem skôr tie kde to bolo napríklad ze som si hľadala vzťah a randila s mužom 3-4mes / až po 4mes bol styk) aby som zistila, že je to debil a strácala som čas.😀 Zatiaľ tí s ktorými som to mala na úrovni kamoš/styk. Ale úprimne nič pre mňa to neznamenalo, stále vnímam čisto iba ako kamošov ale nespala by som s nimi opäť.😀 Ale v tom čase som to potrebovala blízkosť so všetkým. 🙂

1ryba
Odpoveď bola odstránená
vanilkovazmrzka
18. okt 2024

Tak poloz otazku narovinu. Pre mna je napriklad nezavazne stretnutie ist s niekym na drink a porozpravat sa.

gladys_07
19. okt 2024

Nie nemam ich radsej ako vazne vztahy. Ja preferujem vo vztahu doveru, stabilitu, vybudovanu intimitu a aku-taku istotu ze neskoncim s vaginalnym herpesom.

gerber58
19. okt 2024

Nezáväzne je na dobu určitú. Niektore vážne vzťahy, ktoré za ne považuješ ani nimi nie sú. Aj tie sú na dobu určitú, takže, rozhodnutie je na tebe a tvojich preferenciách.