icon

Aké sú vaše skúsenosti so speed dating?

17. jan 2025

Mate skusenosti s rychlym rande laskatu alebo ine? Podarilo sa vam najst vztah? Ake typy muzov tam boli? Boli aj schopni ci nieco ako na internetovych zoznamkach, zufalci a pod?

monicazbb
17. jan 2025

Bola to sranda 😃, rôzny typkovia. Ale važny vzťah som tam nenašla.

biba_18
17. jan 2025

to vyzerá skôr na zábavný večer ako na niečo vážne 🙂

autor
17. jan 2025

Ja by som aj sla, len mam zabrany…najma z toho, ze tam stretnem byvaleho a zopar takych, s ktorymi to nevyslo a ani o nich nemam zaujem..viem, ze aktivne hladaju zenu a obavam sa, aby sa nestalo co cert nechcel a stretnem ich tam

biba_18
17. jan 2025

postav sa k tomu ako chlap!

vkatush
17. jan 2025

Napadlo mi pri tom "kto sa bojí, nech nejde do lesa" 😁 ja byť slobodná šla by som hneď skúsiť, za pokus nič nedáš.
Kamošky boli na rôznych a boli tam rôzne kategórie, ale vyslovene zúfalci nie (možno sa aj oni boja 😂). A vraj veľa ITčkarov, čo sa zamestnania týka.

muz26
18. jan 2025

Ja som na takejto akcii nedávno bol, môj pohľad na túto akciu ako muža:
Je to super, nakoľko za tých cca 5 minút vidíš človeka, ako reálne vyzerá, reč tela, zuby, usmev ,mimiku, charizmu, výšku, hlas.. veci, ktoré na foto nezistíš.. a navyše je predpoklad, že je nezadaný, a hľadá partnera.
Ak padne zhoda, ľahšie sa dohodne rande, a vzhľadovo ťa v podstate nemá čo nemilo prekvapiť.
Nevýhodou je cena, obmedzený výber ľudí, pre niekoho časová náročnosť. Ak más otázky, pýtaj sa 🙂

moonlight1210
18. jan 2025

Ked tam stretnes bavalych, vezmi to s humorom, zasmejte sa spolu na tom a po casovom limite pokrajcujete kazdy k dalsiemu stolu.

Uvedom si, ze uz je to len o humore, lebo ste obaja v rovnakej situacii v tej chvili. Obaja otvorene hladate noveho partnera, lebo sa vam inak nedari. Takze pohoda, ziadna hanba.
A nie ze sa dohodnete, ze tak teda to podme my dvaja skusit este raz! 🙂

autor
18. jan 2025

@muz26 V akom meste si bol? Kolko mas rokov? Preco si si vybral taku formu spoznavania? Len ho zvedavosti alebo mas v reale problem spoznat novych ludi?

muz26
18. jan 2025

Hlavne som si túto formu vybral preto, lebo viem aká je realita na online zoznamkách, kde je obrovský pretlak ponuky mužov smerom k ženám .. tu to bolo 50-50, a hlavne vyniknú aj iné kvality človeka, ako iba stručný popis, a pár fotografií oproti napr Tindru. Bol som v NR, a mám 35

autor
18. jan 2025

@muz26 Aj si bol s nejakymi zenami na rande?

muz26
18. jan 2025

z 10 žien som ja dal zhodu trom, a z tých troch mne dali zhodu dve, na ne som dostal aj kontakt.. na rande som bol potom s jednou, tá druhá bola už zďaleka, tam by to nemalo význam. Rande bolo fajn, ale prekážkou bolo pre ňu, že mám dieťa z predošlého vzťahu, pričom ona hľadala niekoho bez záväzkov.

autor
19. jan 2025

@muz26 pocas tych par minut si jej nepovedal, ze mas dieta?

muz26
19. jan 2025

Nie, tam sme sa bavili o úplne iných témach, a za 5 minút tam fakt nestihneš toho veľa 🙂 a teba čo motivuje skúsiť túto formu zoznamky?

zuzanka.zuzu
19. jan 2025

@muz26 že nebol čas povedať že nám dieťa 😂😂😂 tým si mal začať 🤦 skôr ľutujem tú chudinku ktorá sa tešila, nádejala, pripravila (oholiť, obliecť) a bum, mám dieťa 🙈 tebe nie je ľúto tvojho času? či myslíš že motyka vystrelí? nie, dieťa nezmizne.... tak nemárni čas aspoň ostatných 😉

muz26
19. jan 2025

tak ona mne tiež nepovedala, že hľadá chlapa bez záväzkov ;) a ano, za 5 minut som nestihol okrem tohto, prebrat vela inych informacií o sebe, nie iba dieťa. Ak to je taká prekážka, mohla sa spýtať sama, a odpovedal by som. Povedal som jej to hneď na prvom rande, pravdivo.
Ale jasné, zuzanka zuzu, ktorá na tej akcií ani nebola, vie najlepšie, čo som ml ako urobiť, a kedy som mal čo povedať 🤣

zuzanka.zuzu
19. jan 2025

@muz26 😂😂😂 ono to funguje presne naopak, je predpoklad že slobodný bezdetný hľadá slobodného bezdetneho a nie že ona mala povedať že nechce chlapa s dieťaťom 😁 to ty si mal spomenúť dieťa 🙈 ale však rob si ako chceš, určite to robíš správne, iba že by nie 😉

muz26
19. jan 2025

vidim, že si odborníčka neskutočná na speeddating 😂 keď bola tá téma pre ňu klúčová, kľudne sa to mohla priamo spýtať, dostal som tam otázku aj napr. na vieru, keď tá téma bola pre ňu "no go", tak sa proste spýtala. Za tých 5 minút fakt nemôžes myslieť na všetko a prebrať všetky podstatné témy tvojho života.
Ale ok, nepotrebujem sa tu pred tebou obhajovať, toto je môj posledný príspevok v rámci reakcie na teba, máš na to svoj názor, ja mám svoj..ale vidím teda že múdrosti si pojedla dostatok, keby si ešte bola tak pokorná a chápavá, ako si múdra, tak by bolo na tomto svete o kúsok lepšie ;)

procrastique
19. jan 2025

Kamarátka bola na LaskaTu aj na Sadnime si a pochvaľovala si, že je tam dosť dobrý výber mužov, že bolo z čoho vyberať.

autor
19. jan 2025

@muz26 online zoznamky nula bodov, vsade ti isti ludia…nemam slobodne kamosky na navstevy barov, ani ziadne speci hobby….v bezny den stretavam malo potencialnych, vacsinku vidim obrucku…ked uz tak pri nejakych naznakoch to vzdy nejako pokazim, bojim sa dat najavo zaujem, kedze cakam odmietnutie , nie som sebavedoma a flirtovanie mi nikdy neslo

thelucia87
7. feb 2025

@muz26 ahoj, mna by zaujímalo že či sú tam nejaké hry. Akebo ako to cele prebieha? Alebo sa musis pred všetkými predstaviť a niečo o sebe povedať? Alebo sa každý rozpráva len medzi sebou? Dakujem za odpoved 🙂

muz26
8. feb 2025

Keď som bol ja, neboli žiadne hry, každá žena sedela za jedným stolom, mala číslo, a každý muž v 5 minútových intervaloch sedel pri jednej z tých žien, a komunikovali 🙂 .. po tých 5 minutách si na papier poznačila, či ťa ten človek zaujal alebo nie, a na konci si ten papier odovzdala, a na druhý deň, ak došlo k zhode, vám vzájomne poslali na seba kontakt. Zaujímavá skúsenosť, ku koncu to už bolo aj trošku únavné, ale ak máš možnosť ísť, určite by som do toho išiel

simona_racz
19. sep 2025

Dnes tam už miesto papiera je aplikácia a do nej sa dávajú poznámky. Je tam aj stručný profil, takže veci typu máte dieťa, sú vyriešené. Na akcii máte so sebou profil každého účastníka. Nikdy som tam nebola (aby nedošlo k nedorozumeniu) ale takto som to prečítala na stránke organizátorov že ako to celé prebieha. Kamarát si chce prenajať kultúrny dom a spraviť takú akciu. Tak zisťuje čo a ako. Ja mu s tým pomáham. Ak sa zadarí tak my to možno rozbehneme na juhu stredného slovenska.

simona_racz
19. sep 2025

Čo sa ceny týka, berte to tak že čo máte z toho života? Chodíte len do roboty… U nás väčšina robí kamionistov alebo opatrovatelky, týždne sú v zahraničí na turnusoch… Tak si nedopraje sem tam? Aj keby to 100€ stálo? Celý mesiac je kamarát v kanióne, nič z toho života nemá. Tak nech ide.

14spider25
16. nov 2025

Presne tak, bol som tam asi zo 5 krat a v pohode akcia. Katrande a zilina stanica zariecie. Mal som par zhod ale aj ked som tym zenam napisal na fb tak maloktora sa ozvala takze asi tak. Nepochopim. Vidime sa, kecame, sme si navzajom sympaticky a neodpise? Ale nehadzem flintu do zita. Teraz je novinka randevmeste asi aj tam pojdem vyskusat stoji to 44e ale spoznam minimalne 10zien
Keby som chodil po kavach alebo po baroch tak minem kolko? A neoslovim ziadnu.

muz26
17. nov 2025
@14spider25

Presne tak, bol som tam asi zo 5 krat a v pohode akcia. Katrande a zilina stanica zariecie. Mal som par zhod ale aj ked som tym zenam napisal na fb tak maloktora sa ozvala takze asi tak. Nepochopim. Vidime sa, kecame, sme si navzajom sympaticky a neodpise? Ale nehadzem flintu do zita. Teraz je novinka randevmeste asi aj tam pojdem vyskusat stoji to 44e ale spoznam minimalne 10zien
Keby som chodil po kavach alebo po baroch tak minem kolko? A neoslovim ziadnu.

@14spider25 Ináč toto sa stalo presne mne. Kecali sme so ženou, ešte aj počas prestávky za mnou sama prišla, bavili sme sa. Dali zme si zhodu. A keď prišlo na tému rande, tak len ghosting z jej strany. Nerozumiem tomu. Videli sme sa naživo, bola aj zhoda, a aj tak nič. Boj ale nevzdávam. Je to ale boj, žiaľ.

14spider25
21. nov 2025

Ja si aj myslim ci tiez zeny tam niesu dosadene, ze platia len chlapi a zeny co sa prihlasia mozno 4 zvysok dosadene. Daju im 20e nech si idu pokecat s typkami a dobre lebo toto nieje mozne.

autor
21. nov 2025
@14spider25

Ja si aj myslim ci tiez zeny tam niesu dosadene, ze platia len chlapi a zeny co sa prihlasia mozno 4 zvysok dosadene. Daju im 20e nech si idu pokecat s typkami a dobre lebo toto nieje mozne.

@14spider25 Bola som na zopár tých rande a párty…môj postreh je, že baby väčšinou ozaj kočky, veľa starších žien…no muži…nechcem nikoho uraziť, ale skôr nepritažlivé typy- nízki, ryšaví, plešatí, nudní

simona_racz
23. nov 2025
@anonym_autor

@14spider25 Bola som na zopár tých rande a párty…môj postreh je, že baby väčšinou ozaj kočky, veľa starších žien…no muži…nechcem nikoho uraziť, ale skôr nepritažlivé typy- nízki, ryšaví, plešatí, nudní

@anonym_autor čo si čakala? Vieš prečo ja na zoznamky a tomu podobné nechodím? Lebo len vyjdem na námestie, a muži po mne pokukujú. Keby som chcela mám na každý prst desiatich. To kvalitné je dávno zadané aj bez zoznamky, tomu ver. 😉