Ako a kde si môžem nájsť kamarátov?
Som po rozchode z 10 rocneho vztahu. Uz su to skoro 4 mesiace doteraz som to zvladala celkom v pohode ale posledne dni to na mna velmi dolahlo. Nemam totizto kamaratov ani ludi s ktorymi by som nejako travila cas. Chodim do prace mam tu jednu kolegynu s ktorou si obcas ideme zacvicit ale nic viac. Po praci vacsinou som len doma nechodim sa ani prechadzat ani nic. Mam pocit ze som stratila velku cast svojho JA tym ze sme sa rozisli. Viem si to priznat ze som bola na nom zavisla a uz nechcem aby sa to do buducnosti viac opakovalo s niekym inym. Citim sa strasne osamelo ale kde si najst nejake kamosky? V minulosti som mala depresie a uzkosti a tymto ze som sama a bez akychkolvek zaujmov sa mi to pomaly ale isto vracia naspat.
Kamaratstva - tie dobre - casto zacinaju spolocnymi zaujmami a hlavne spolocnymi zazitkami. Preto mame take dobre priatelstva z rannych cias, ked sme mali vela spolocnych zazitkov. U mna to proste s kamaratstvom nefunguje tak, ze niekoho stretnes a zrazu ste kamosi. Musis investovat energiu. Za mna - sport a cestovanie. Pri (trosku netradičnom) sporte som nasiel dobrych kamaratov - sme spolu par hodin tyzdenne a uz aj pomimo sportu. A potom s ludmi, s ktorymi casto cestujem a objavujeme spolu nove miesta a presedime noci pri pive + tych par najlepsich kamaratov zo studentskych cias - to su ale ti ludia, ktory bez otazok precestuju pol europy aby ti pomohli.
Mne internet dost pomohol najst si priatelov. A trva to uz roky, stale sa stretavame, takze nie je to vobec marne 🙂
Ľahké to nie je zvlášť keď už nie sme deťmi keď všetko bolo ružové dokonale. Je ťažké nájsť kompatibilného človeka
@anonym_autor napis mi spravu,prežívam to isté

@anonym_autor ahoj. Veľmi jednoducho sa dajú nájsť priatelia na fb. Na stránke tvojho mesta, či v skupinách tvojej obľúbenej aktivity.
Napis si príspevok, napr ze chceš ísť v sobotu do mesta pozriet múzeum, skočiť do kaviarne alebo do kina, či sa niekto pridá, alebo na výlet, túru a hľadáš partičku co sa k tebe pridá. Keď urobíš plán, tak sa ľudia pridajú, spoznáš a vyberieš si za priateľov tých čo ti sadnú.