Ako a kedy ste sa začali ľúbiť?
Ako k tomu prišlo? Za akých podmienok ? Co ste robili?
Mala som asi 17 rokov, uvedomila som si aká som dôležitá, čo všetko pre mňa moje telo robí, začala som sa na seba pozerať inak. Ako? Splnila som si sny, pochopila som ze nikto, ani moja mama, dieťa, muž, nikto tu nebude pre mňa navždy iba ja sama. Tak prečo si ubližujem, nevážim si samu seba, prečo o sebe pochybujem?
@lucia13022023 kiežby som sa vedela ja takto nastaviť..
@taynee no ale to je láska k niekomu/niekoho k nám. Chcem vedieť ako samu seba lubit bez toho aby som potrebovala zeby ma ľúbil niekto iný.
@taynee ako sa hickate? A ako si robíte radosť?
@dadka1997 ja si myslim ze od prvej chvíle, ale zalubiť a lubit je veru rozdiel.. no zistila som to tak, že vzdy ako som vedela ze za mnou pride som mala motyliky v brusku, opatovne som sa viackrat do neho zamilovavala.. oci pohlad do duse, chybal mi len co odišiel.. no a teraz sme uz coskoro rodina 😊 a nilujem ho cim dalej tym viac a viac
Ja som sa lubila vzdy. Aj ked som bola mladá žaba 50 kilova a aj teraz po dvoch deťoch s miernou nadváhou 😆😍🧡 som uzasna, pekna, mudra a aj varit viem 😀ľúbim sa…
Bolo to po prvej mozgovej príhode 2012v tedy som si uvedomila že nič už nemusí fungovať ako kedysi veci nad ktorými som v živote sa nezamýšlala zrazu boli pre mňa nemožné nepoznala som blízkych ľudí ,neudržal som ani len pohár s vodou v ruke bolo mi zle vravela som či nemôžem byť tehotná a hematologička sa na mňa pozrela a povedala nie a o 2,6 mesiaca som si spravila test a bola som 12 týždni tehotná

Pre nás to bola láska na prvý pohľad ❤️❤️❤️