Ako bojovať so zvedavosťou v modernej dobe?
neuspesny. V detstve som bola velmi zvedava, kto, co, ako, kedy, s kym, preco... Nebolo este soc. sieti a ludia si radi pokecali, dobra klebeta za cenu zlata. S nastupom internetu aj covidu sa vsetci stiahli do svojich ulit, kazdy je ostrov sam pre seba s jeho nadpravami v gdpr. Zvykla som si, co ine sa aj da robit. Jedinec sa nezveri ani s najhorsimi stavmi, nevyhlada pomoc, iba rychlik v cestovnom poriadku, pod ktory sa hodi, ide mu naproti, nech ma rusnovodic nocne mory navzdy, hlavne, ze ja som vyriesil svoje trable... 100%uspesnost.👽Ale preco som uz 2. krat sedela v tom vlaku ja... Ked ide vlakveduca s ponukou diek, uz viem, ze v blizkosti je clovek rozprestrety na 5m2 a cas sa vypol... sebevrah vzal za rukojemnikov 1+200 ludi...kto to bol, ako vyzerala ta mlada zena, preco ten fesny doktor, preco stat, ked sa toto deje denne a slubil, ze uz ziadny koroner po 3. hod., ale odchod do 30.minut, ked ho hasici splachnu... Velmi chaoticky napisane, vynadam si aj sama a ano, Nema to riesenie. ☢️
Kde sa toto deje denne? Ktory stat?
Ty nie si zvedavá …..ty si klebetna
Tento kôň je ozaj "kolískou empatie". 🙄 Autorka zjavne prežila traumu z toho, že vlak, v ktorom cestovala, usmrtil človeka a stalo sa jej to už druhýkrát. Áno, je to napísané chaoticky, ale trochu pochopenia by tu mohla dostať aj napriek tomu.
Ja som fest zvedavy na to ako to suvisi so zvedavostou 🙂
priznám sa tiež som tak raz nadávala.... išli sme spolu z manž. z Olomouca z vojtovky s malinkou dcérou -dcéra v kočíku, doma 3 deti na nás čakali a náš vlak meškal 3-4 hod, lebo niekto si to hodil za Pardubicami ....
som sa hnevala, že prečo radšej nešiel do lesa , prečo práve mne strpčuje život....
buď sa vyber k psychológovi alebo aspoň necestuj vlakom, ak máš pocit, že privolávaš samovrahov...

Ako znie otázka?