Ako byť komunikatívnejšia v spoločnosti neznámych ľudí?
Pekny den zienky, idem si pre radu, o com konverzujete v spolocnosti neznamych ludi? Aj by som nadviazala rozhovor, ale casto som stratena, najma ak som od nich profesne uplne vzdialena, nemam deti, zvierata, necestujem na zahranicne dovolenky ani nemam nejake zaujimave konicky. So zenami ako tak pokecam, ale ak osadenstvo tvoria prevazne chlapi, usmievam sa a tvarim sa milo, ale pripadam si totalne nudna a nezaujimava. Nechcem vyznievat namyslene, rada by som udrziavala nejaky small talk, ale neviem o com. Som totalny introvert, o to je to pre mna tazsie. Ako to prekonat a byt komunikativnejsia?
Spýtaj sa ich na dáke ich záujmy a následne sa bav o nich.
Každý sa rad baví o tom co ma rád alebo čomu sa venuje
Tak začni rozprávať o niečom, čomu rozumieš. Napr. Tvoja práca, ekológia, nejaký šport (hoci len v telke, čo si videla), politika (ak sa nebojíš konfliktov). Určite sa nájde niečo. Doma viac čítaj, vzdelávaj sa, neboj sa vycestovať aj ďalej, ako do druhého okresu. Hlavne, nech si prirodzená, uvoľni sa pri komunikácii, postupne to pôjde.

zacat sa vzdelavat v neakej zaujimavej oblasti..najst si konicek a bavit sa o nom = priroda ,turistika,cestovanie(moze byt aj po sk) , sport-ano aj to niektore zeny zaujima... nieco aktualne... kazdeho bavi daco ine ...