Ako byť vo vzťahu akčnejšia?
Dobrý den, priatel mi oznámil že sa mu paci akcnejsie ženy...ze ja na to mám.Ale ako byt akcnejsia?co mamm robit?mamm mu zacat dirigoval?som skor submisivnejsi typ ženy ktora skor nechává viest muzom
@budemmamca tak nech si takú nájde,prečo je preboha teda s tebou ,keď sa mu nepáčia ľudia ako ty
No ved si dajte obaja trosku nejakeho lahodneho moku na guraz a pokecajte otvorene, co mu (vam) chyba k stastiu.
Bola by som v pozore, keby odo mňa partner chcel, aby som sa zmenila. Žiadať zmenu v takomto niečom, čo jednoducho nemáš v sebe. Prečo je potom s tebou, keď chce niekoho akčnejšieho?.
No tak ak ste obaja submisívni, tak si nájdite dominu. Ona vás bude viesť. A teraz vážne, tak skús prevziať iniciatívu, príď s nápadmi, buď spontánna, choďte niekde na výlet, ktorý zorganizuješ ty, prekvap ho niečím.
@budemmamca inak autorka ak zaplatíte,ja k vám pridem spraviť akciu aj krik ,ak chce partner,hlas mám neskutočne silný a mám aj dosť energie
@budemmamca Asi to bude pohodlný, nesamostatný ťuťmák, ktorý potrebuje byť vedený. Je ti takého treba?
trochu sa prikrc, nastartuj sa, poriadne sa rozbehni... a s rozbehom ho kopni do prdele 😎
Ja nevidím nič hrozné na tom čo povedal, neviem sko čas vzťah vyzerá, ale ja by som to pochopila tak, že očakáva viac iniciatívy… neviem či vás rozhovor smeroval k sexu alebo celkovo životu, ale nenechať vždy všetko na ňom, aj sama prísť s niečím novým, nejakým nápadom na aktivitu, na výlet, na čokoľvek… však sa ho spýtaj čo si pod tým predstavuje, mne by ale pri slove akčný určite nenapadlo dominantný
Toto sú také veci, ktoré treba skrátka prediskutovať spolu. Pod slovným spojením "akčnejšia žena" sa dá predstaviť x možností, a bohvie čo si pod tým predstavuje on. Takže proste pokecať čo tým myslí a na základe toho sa zariadiť - či už tak, že taká proste nie si/nechceš byť a čo s tým ďalej alebo tak, že v pohode to zmeníš...
Ono ja na tom čo povedal nevidím nič zlé - je predsa super ak si dvaja vedia povedať čo ne/chcú, čo by radi zmenili atak. A nie je ani nič zlé na tom sa vplyvom vzťahu do určitej miery aj meniť - za predpokladu, že to nie je proti našej podstate, hodnotám, nie je nám to proti srsti atď. Pre mňa je skrátka v pohode, priam žiadúce, aby vzťah a ľudia v ňom rástli, kam spadajú aj určité zmeny a aj takéto rôzne rozhovory.
Mne zas hovoria muži ze mam zmierniť tempo ze som akčná až príliš 😅
Mne zas hovoria muži ze mam zmierniť tempo ze som akčná až príliš 😅
@anonym_dbb1fa ako sa to projevuje?ta akcnost
@budemmamca no že riešiš všetko hneď, iniciatívne pristupuješ ku problémom, nesedíš pri telke a neležíš v posteli, ale ideš, riešiš, športuješ, vymýšľaš, prekvapuješ. Nie si ten typ, čo čaká, kde ho postavia a tam stojí.
@budemmamca riešim analyzujem vybavujem plánujem.. Niečo mi napadne ideme tam nezastavím sa. Sme aj kolegovia zároveň čiže aj v práci si moju aktivitu užije viac než dosť 😁 keď robíme spolu dvaja na niečom ja som vodca. A moje tempo je rýchle a výkonné no chudák on niekedy
@budemmamca on je tiez skor taky submisivny
@budemmamca pleskni ho mokrým uterákom po vajciach, ocení to.
asi chce aby si sem tam aj ty nieco vymyslela (asi vo vasom zivote, niekam ist atd) dominancia v posteli alebo v zivote nie je taka jednoducha a je to dost unavujuce, ak ma vzdy muz nieco vymyslat rozhodovat atd.
@budemmamca ak to raz v sebe nemas bude to silene = umele.
porad mu, nech hlada poriadne 🙂 bud to v sebe mas alebo nemas. a ked mu to nevyhovuje, tak naco je teda s tebou? to mi akoze fakt hlava nebere.
@budemmamca pleskni ho mokrým uterákom po vajciach, ocení to.
@sevrin 🤣🤣🤣🤣
@budemmamca pozri sa na vztah jeho rodicov. Pokial je mama tou,ktora udava smer potom budes vediet koho asi hlada.
@budemmamca pozri sa na vztah jeho rodicov. Pokial je mama tou,ktora udava smer potom budes vediet koho asi hlada.
@denithestrange1993 ano presne taku mamu ma.a strašná sekera.komanduje aj jeho neskutocne.Len jemu to ide strasne na nervy preto sa cudujem že nieco také mi povedal.ja som skor taky kludas...dobrucka mila ..Myslela som si ze práve toto on chce.mat po práci klud
asi chce aby si sem tam aj ty nieco vymyslela (asi vo vasom zivote, niekam ist atd) dominancia v posteli alebo v zivote nie je taka jednoducha a je to dost unavujuce, ak ma vzdy muz nieco vymyslat rozhodovat atd.
@brontofuz v posteli som dominanntnejsia ale v živote velmi nie.som akorát taky submisivnejsi typ ženy.byvalu mal taku že ho komandovala bola ziarliva stíhačka.ja som mala bývalého manžela velmi ziarliveho stále si domyslal kontroloval ma.tento je taky že mu je to jedno vsetko mi dovolí vobec neziarli a mne to často krát aj chyba co som si myslela ze mi nikdy nebude
Ak to nemas v sebe, nenaucis sa to. Pises, ze je podobnej povahy, tak to bude tazke, preto potrebuje, aby ho niekto "hnal", nie v takej miere, ako jeho mama, ale potrebuje to. Poradtw sa, ci by ste sa vedeli obaja troska prisposobit, nie len Ty. Jednoducho raz on, raz Ty, prinesiete nieco "akcnejsie"
Ak to nemas v sebe, nenaucis sa to. Pises, ze je podobnej povahy, tak to bude tazke, preto potrebuje, aby ho niekto "hnal", nie v takej miere, ako jeho mama, ale potrebuje to. Poradtw sa, ci by ste sa vedeli obaja troska prisposobit, nie len Ty. Jednoducho raz on, raz Ty, prinesiete nieco "akcnejsie"
@anonym_9a77af ano to je dobrý napad
@anonym_9a77af mne je to proti srsti rozmazlovat chlapovi...Pride mi to potom akoby sme mali vztah syn a matka
@anonym_9a77af mne je to proti srsti rozmazlovat chlapovi...Pride mi to potom akoby sme mali vztah syn a matka
@budemmamca rozkazovat
@budemmamca rozkazovat
@budemmamca netreba rozkazovat. To do vztahu nepatri. To by sa ani Tebe nepacilo. Byt akcnejsia, neznamena byt "general".
Vidis, tazko sa to vysvetluje, jednoducho, to ma clovek v sebe a submisivny sa to nenauci. Moze trosku improvizovat, ale "ono" to nebude nikdy.
Myslím že pod pojmom akčnejšia asi myslí, aby si mala nápady na výlety, všetko kľudne zorganizovala, ešte ho asi aj pobalila atď...a nakoniec on bez teba neurobí pomaly absolútne nič.

@budemmamca on je tiez skor taky submisivny