icon

Ako často písať mužovi, o ktorého máte záujem?

26. nov 2025

Ako intenzívne udržiavate kontakt na sociálnych sieťach vo fáze spoznávania sa? Stačí 1-2-3 správy denne alebo si píšete intenzívne? Nie som tá, čo by každú hodinu sledovala a čakala správu na Facebooku. Je to problém? Môže takáto slabšia intenzita odpisovania odradiť druhú stranu?

anonym_701a50
26. nov 2025

Záleží asi od veku. Keď som bola mladšia, chcela som písať stále. Neskôr mi vyhovoval kontakt len vecer, ked som už mala svoj kľud.

domkakvet
26. nov 2025

@anonym_autor som za osobny rozhovor.

anonym_698b1c
26. nov 2025

Záleží kedy v rámci dňa ...keď som v práci tak ja mám menej priestoru a niekedy len nejaká správa alebo vôbec ale večer by som uvítal väčší kontakt ale samozrejme osobný kontakt to nenahradí 🙂

anonym_0bcec9
27. nov 2025

@anonym_autor ked mám záujem, tak písem tak často, ako mozem. Hlavne, ak druhá strana píše intenzivne. Lebo ak mám záujem, tak veru budem spravy kontrolovat velmi často. Aj tým predsa svoj záujem prejavujem

anonym_5ce65e
27. nov 2025

Drzim sa pravidla ked precita a neodpise nema velky zaujem alebo nie som v prvej trojke ci patke jeho zaujmu tak sa nevnucujem. Ked pise odpisuje ideme aj 200 sprav za den ale potom pride tyzden a nepise tak po 3 dnoch skusim spravu ja ale ten nezaujem zamrzi. To jednoducho vidis klamstvo ze nema cas 🙄 ma ale nie na mna.

monro
27. nov 2025

Vo fáze spoznávania si viem teda celkom slušne vypisovať. V podstate celodenné správy, hore dole. Nasilu konverzáciu ale neudržiavam. Keď píše on, píšem aj ja. Keby mi, v začiatkoch, druhá strana písala 3 správy denne, pre mňa by to bol nezáujem.

anonym_dca5de
27. nov 2025

@anonym_autor nikdy sama od seba muzom nepisem, ak nejde o zivot. Ak ma chlap zaujem, nech je chlap a nech to da najavo. Ja nikoho uhanat nebudem. Keby mi ale niekto pisal 3 denne, ho asi zablokujem.