Ako chápať tento zvláštny vzťah?
Mám kamaráta, trávime spolu čas máme rovnaké hobby. Obaja však máme k sebe fyzicky blízko, sem tam sme si dali pusu. Páčim sa mu aj on mne. Keď však som sa ho spýtala na otázku ohľadom vzťahu, povedal mi len že kvôli masakru v škole (vs) by nemal čas na vzťah a že by ho mrzelo keby očakávam niečo viac čo mi zatiaľ nemôže dať, že ma berie ako kamarátku. Od vtedy sme ubrzdili trochu. Avšak posledné týždne zase trávime spolu viac času, rovnaké hobby zas a keď som bola u neho doma, vyspali sme sa spolu. Zvyšok večera sme potom boli v objatí spolu.
Ako mám vnímať tento "vzťah?" Nemyslím si, že má chcel len na sex pretože mal niekoľko krát možnosť to urobiť a neurobil, až teraz po nejakom ďalšom našom emočnom zblíženi... Mám sa ho na to spytat? Rozmýšľala som, možno len potreboval čas? Ja neviem
Nepýtaj sa ho. Ale, začni sa správať ako jeho frajerka. Tj.zacni ho držať za ruku na verejnosti atď. A uvidíš.
@hipuska a čo tým docielim? Nápad sa mi páči :D
@petamich ach jaj, no vyzerá to tak... Ako z tohto von?
Ste ubrzdili a potom skoncili v posteli. Zvlastny sposob spomalenia.
Ved ti povedal, ze na vztah cas nema ale na kamosku s vyhodami ocividne ano. Po lopate povedane na chvilkove pomojkanie, sex a cas straveny pocas hobby si dobra spolocnicka, ale na viac to nebude.
Ponúkaš mu všetko čo by ponúkala frajerka okrem záväzku. Prestaň sa správať ako frajerka a uvidíš čo z toho bude.
Píšeš, že spolu trávite dosť veľa času, takže asi až tak vyťažený nebude a je to iba výhovorka, proste nechce vzťah, nechce sa viazať, či už konkrétne s tebou alebo jednoducho cekovo.. zrejme ťa má nejakým spôsobom rád, je mu s tebou fajn, ale chce si užívať iba to príjemné bez toho, aby mal nejaké "povinnosti" voči tebe, aby si mohol robiť kedy chce, čo chce bez vysvetľovania, aby keď stretne niekoho iného, mal otvorené dvere, aby ak to bude chcieť ukončiť, nemusel prechádzať rozchodom... atď, atď, proste vyjedá čerešne z koláča...môžeš si to buď užívať a tiež to brať takto nezáväzne alebo ak ti to nevyhhovuje a chcela by si viac, zaraď spiatočku, lebo časom ťa to začne viac a viac zraňovať, porozprávaj sa s ním o tom, že ti tento druh vzťahu nevyhovuje a obmedz kontakt, daj mu priestor porozmýšľať, či mu chýbaš, či ťa vo svojom živote chce alebo nie... bude to pre teba náročné, viem, že sa to ľahšie povie ako spraví, sama som bola v podobnej pozícii, ale ak očakávaš niečo viac a on sa do toho nemá, tak iba sama seba brzdíš v tom, aby si stretla niekoho s kým to bude mať aj budúcnosť...
Vratila by som to len na úroveň priateľstva..nic viac,ani pusu. Keď sa bude zaujímať preco... zdôvodniť to,ze to bola chyba..kedze on vzťah nechce a ty zas nechceš byt len kamarátka s výhodami..
Vyspat sa s niekym a potom od toho ocakavat vazny vztah, nie tak to nefunguje.
Vola sa to ze ty s nim mas vztah a on s tebou nie
Posunuli ste sa na priateľov z výhodami....ak ti to nevyhovuje ukončí to. Vzťah z toho nebude, jasné sa vyjadril.
Napriek tomu masakru na jeho VŠ sa stretávate celkom často,možno častejšie,než niektorí s blízkou rodinou....
Takže ako to má teda s tým voľným časom?
Na všetko,z čoho nevyplýva nejaká zodpovednosť, zaväzky má čas,ale ak by sa jednalo robiť niečo pre vzťah,okrem výhod sexu ,na to čas nemá...
Takze?
Kamarátstvo s výhodami. Si iba na vyprázdňovanie gule
Aký je to vzťah? Hlúpy. ;D
Osobné by som sa nepýtala. Chlapi to nemajú radi,keď ich žena ,,uhana,,. Byť tebou úplne pribrzdim. Možno ho to začne viac baviť a vyjadrí sa sám.
Keď ste sa spolu vyspali, mala si sa ho opýtať: "ten sex znamená, že sme oficiálne pár?"
Ale inak súhlasím s petamich, Lindou a Fantaghiro.
A do budúcna aspoň vieš, že keď ti chlap povie, že nechce vzťah, spoločným sexom ten názor nezmeníš.
https://www.facebook.com/share/r/15vCcgWZPm/
@autorka, prečítaj si aj popis

Friends with benefits sa to vola 🙂 asi si uz o nich pocula, na vztah s tebou nepocita, dobre sa mu s tebou travi cas bez zavazkov a este si aj vrzne...takze taky vztah to je
Zbytocne sa nad tym zamyslas, ked by vztah s tebou chcel, tak by ho uz mal, kedze spolu travite vela casu. Teraz bude ocakavat, ze budete travit cas rovnako ako doteraz, sex k tomu a ked stretne inu, tak bude hrat prekvapeneho, co si cakala, ved ti povedal, ze budete kamarati