icon

Ako ďalej vo vzťahu a v práci?

Včera o 13:28

Ahojte.. mám momentálne hektické obdobie, riešim nejaké rodinné nezhody, v práci to je na prd, nakoľko mám nepodporujúcich nadradených, ktorí skôr podkopávajú nohy a riešia nezmysly ale keď potrebujeme pomoc vo vážnych veciach tak to už je problém, tak je to troška na psychiku ale už si pomaličky hľadám aj novú. Do toho sa snažím pravidelne cvičiť.. no ako grátis som sa ocitla v neperspektívnom vzťahu a nejak z toho neviem von.. Ako čítam diskusie mnohým by takýto muž stačil, lebo veď poľav z nárokov ale mne je s ním fakt ale zároveň ma irituje. Ja som samostatná, čiže nepotrebujem aby ma niekto živil a viedol ma životom za rúčku ale prijala by som muža, pri ktorom sa môžem cítiť ako žena.. že budem vedieť byť zraniteľná. On síce vie celkom dobre zarobiť, nie je lakomý, ale je často nezodpovedný a nespoľahlivý a nepredvíhateľný a ja sa neviem nańho spolahnúť. Pre mňa osobne je dôležité, tým, že som citliejší typ, keď mám zlý deň a prídem domov, že sa budem chcieť porozprávať a že ma možno aj upokojí a poskytne mi také bezpečie - nehovorím, že to má riešiť za mňa ale aspoň ma vypočuje.. A naposledy keď som takmer v práci skolabovala ma počúval a nič mi k tomu nepovedal a len odveci povedal, že pozri ako vonku prší a mne bolo ešte horšie.. Ale zase vo všeobecnosti, keď sa rozprávame tak o bežných veciach tak komunikuje normálne a vie byť aj citlivý.. A ja by som presne od toho partnera potrebovala takú podporu.. Občas sa cítim, že ja som ten muž a on je tá jemná žienka a povedala som mu to x-krát a stále žiadna zmena.. A ja viem, že keď niečo nespravím ja, on to neurobí.. A paradoxne ma niečo k nemu ťahá, fyzicky sa mi páči..

minenkaa
Včera o 13:31

@anonym_autor prečo si s človekom ktorý ti nesedí a ešte ho nútiš sa zmeniť
Tebe by nevadilo keby chcel aby si sa zmenila?

anonym_ebf05a
Včera o 13:32

1. Som v neperspektivnom vztahu
2. je často nezodpovedný a nespoľahlivý a nepredvíhateľný a ja sa neviem nańho spolahnúť
3. Občas sa cítim, že ja som ten muž a on je tá jemná žienka

Neviem co chces pocut? Ak s nim chces zostarnut, zostan. Ak nie, chod dalej, bez neho.

"Pre mňa osobne je dôležité, tým, že som citliejší typ, keď mám zlý deň a prídem domov, že sa budem chcieť porozprávať"
- neviem co toto znamena, ale ak je to nejaka precitlivelost ze stale potrebujes riesit nejake veci tak to na mnohych zenach ani ja nedavam... Ty vies, ako to realne je. Nie kazdy muz na toto vie realne reagovat...

Vela stastia k spravnemu rozhodnutiu.

anonym_c63c15
Včera o 13:37

s týmto človekom zbytočne strácaš čas.
či si myslíš že keď nájdeš princa na bielom koni tak od tohto okamžite odídeš.
Ani princa nenájdeš, ani s týmto šťastná nebudeš.

sova7
Včera o 14:20

Vieš akého partnera k sebe potrebuješ. Prečo potom si s niekým kto je úplný opak toho čo potrebuješ? Lebo dobre vyzerá? Keď chces jazdiť na aute prečo máš doma bicykel?

minenkaa
Včera o 14:21
@anonym_c63c15

s týmto človekom zbytočne strácaš čas.
či si myslíš že keď nájdeš princa na bielom koni tak od tohto okamžite odídeš.
Ani princa nenájdeš, ani s týmto šťastná nebudeš.

@anonym_c63c15 skôr naopak ,ina mu zbytocne berie čas

tykat
Včera o 17:14

@anonym_autor vek? Deti?