icon

Ako dlho trvá dostať sa z rozchodu?

7. aug 2025

Dajme si taku anketku. Asi mi to pomôže, vidieť že nie som jediná na svete v tomto.

Ako dlho, najdlhšie ste sa z niekoho dostávali? Napíšte, koľko trvalo to, čo medzi vami bolo a následne ako dlho trvalo, kým ste boli z toho uuplne, ale že uplne von🙏

strawberry0797
7. aug 2025

Min. pol roka - 1 rok.

anonym_73e675
7. aug 2025

úplne ,aleže úplne von? ani jedna myšlienka, žiadna nenávisť , nič. úplne neznámy človek.
asi ťa prekvapím, ale založením svojej druhej rodiny. druhý manžel, deti.
takmer 10 r.

anonym_e42f8f
7. aug 2025

3 roky

anonym_47b025
7. aug 2025

Bude tomu pomaly dvadsať rokov a ešte stále nie🖤

marryliese
7. aug 2025

Tri roky spolu, do troch mesiacov som bola z toho von, súčasný manžel ho totálne zatienil.

pako24
7. aug 2025

@anonym_autor ak je vzťah hlboký a rozchod bez zloby, tak čosi pekné z neho ti ostane naveky, to neznamená, že ten vzťah nie je uzavretý. Uzavretý je momentom rozchodu, koľko a čo z neho v tebe ostane, záleží od tvojej povahy a aký ten vzťah bol.

evcagabi
7. aug 2025

Kratko. Mesiac? Dva?
Keby sa rozidem s terajsim, asi by som to znasala horsie, kedze ho povazujem za lasku mojho zivota a mame spolu dieta 🤷‍♀️ ale "zily by som si kvoli nemu nerezala" 🤷‍♀️

anonym_168d06
7. aug 2025

@anonym_autor prestala som ho milovať po 7-8 rokoch 🤦 ale nervy mi z neho zostali do dnes.

marianarem
7. aug 2025

@anonym_autor 2 roky spolu, prvy mesiac ciste utrpenie, dalsi pol rok striedave utrpenie, potom uz ovela lepsie a po roku som bola uz rada, ze sme sa rozisli. Zaujimave bolo, ze naozaj par dni po rozchode sa zacalo intenzivne kamaratstvo z mojim terajsim manzelom, velmi rychlo som k nemu nieco citila a nadobudla som pocit, ze je to ten pravy, ale u mna to bolest z rozchodu vobec neprehlusilo, proste musela som si tym prejst, aby sa to uzavrelo.

xena0
7. aug 2025

3 mesiace 😃

autor
8. aug 2025
@anonym_73e675

úplne ,aleže úplne von? ani jedna myšlienka, žiadna nenávisť , nič. úplne neznámy človek.
asi ťa prekvapím, ale založením svojej druhej rodiny. druhý manžel, deti.
takmer 10 r.

@anonym_73e675 takze spoznanie nového viedlo na zabudnutie starého?

autor
8. aug 2025
@anonym_47b025

Bude tomu pomaly dvadsať rokov a ešte stále nie🖤

@anonym_47b025 Fuu tak ďaleko teda nie som, ale k polovici sa blizim 🙂 nepomohlo ani spoznať niekoho iného ?