Ako dlho zvládate byť bez partnera?
V kontexte inych prispevkov, ktore som tu cital, ci uz ohladom financii, vzhladu, vztahov, prace, ci deti, by ma zaujimalo ako to je u vas so vztahmi? A kedze som sa uz priucil, ze sa mam pytat cim najjednoduchsie, tak moja otazka znie,
... Ak ste sama, ako je to dlho co ste uz bez partnerov.... a zvladate to? ..
Dakujem za zapojenie sa. I ked predpokladam ze aj tych par z vas co sa zapoji sa zapoji iba anonymne ☹
7 rokov a nikdy som nebola šťastnejšia. Žijem pre svoje deti som sama sebe paňou zarobím si sama uživím nás sama a všetko si vybavím sama 🍀
@anonym_b72b30 . uff.. dost teda, ale to stastie je tam asi najhlavnejsie ,
@anonym_b72b30 . uff.. dost teda, ale to stastie je tam asi najhlavnejsie ,
@samo789 nechýba mi nič. Keď prídem domov z práce čakajú ma deti a to je najviac. Večer idem spať mam kľud nemusím sa s nikým o nič naťahovať vysvetľovať rozprávať sa, čítam si knižku vypijem čaj urobím večernú skincare rutinu proste pokoj, zapnem seriál a spim 😁
@samo789 10 rokov a som s tym uplne v pohode
@anonym_08239a to uz je ozaj dost vela. ale zasa asi zalezi aj od veku.
@samo789 mam 44. A radšej budem sama ako byť s nejakým d.bilom len aby som nebola sama 🤷🏼♀️
ja som bola sama asi 2 roky, okolo 20-ky ... odvtedy nie som sama ani deň ...
@anonym_08239a preco myslis ze chlap sa rovna automaticky d.bil
@samo789 Hneď ako som odišla od ex, začala som si hľadať iný vzťah. mala som dieťa, čo mu nevadilo a asi 9 mesiacov od randenia bola svadba. Sme spolu dodnes-dlho. Hanbím sa, ale neviem byť sama. Nebaví ma taký život , potrebujem lásku, potrebujem každý deň zdieľať s blízkym človekom všetko. Tešiť sa z práce domov na partnera .
@anonym_08239a preco myslis ze chlap sa rovna automaticky d.bil
@samo789 nebolo to myslene ze automaticky sa rovná d.ebil. Ale zatial som za tých 10 rokov nestretla nikoho co by mi stal za to, skoro všetci boli vadne kusy a mali vlastnosti resp. robili veci, ktoré ja netolerujem. Takze radšej sama ako mať hocikoho a byt nešťastná ako kopa žien tu na MK
Zvládam to úplne normálne, neviem čo mám nezvládať.
@samo789 ja som sama 2,5 roka, doma 2 teens, je nam super, sme sebestacne, cestujeme, venujeme sa konickom, ja aj cvicim, vzdelavam sa, teens brigaduju.
Zatial sa nevyskytol nikto, kto by stal za vyrusenie v tejto pohodicke. Nevravim, ze nikto nemal zaujem, aj prebehli obojstranne sympatie, ale zatial mi bolo moje pohodlie prednejsie.
najdlshei som bola 5 rokov, najlepsie obdobie mojho zivota 😀
ja som v podstate bez partnera cely zivot.. lebo ex vlastne nikdy partner nebol..
@samo789 nechýba mi nič. Keď prídem domov z práce čakajú ma deti a to je najviac. Večer idem spať mam kľud nemusím sa s nikým o nič naťahovať vysvetľovať rozprávať sa, čítam si knižku vypijem čaj urobím večernú skincare rutinu proste pokoj, zapnem seriál a spim 😁
@anonym_b72b30 presne toto ma caka, ked sa moj muz nezacne normalne spravat🤣 znie to super, a este striedavka k tomu,
@samo789 ja som sama 15 rokov a som nato hrdá. Starať sa o niekoho, vysvetľovať kde s kým kedy ako prečo....som už v mladom veku pochopila, že to nič pre mňa. Som veeeeeľmi šťastná a hlavne slobodná ❤️
uz ta otazka je cudne polozena, akoby zena bez muza sa musela trapit od rana do vecera bez chlapa
ano su take, co nevedia byt same, ale vacsina je zjavne uplne ok
@samo789 10. rok single (od 35 do 45). Zvladam to kazdym rokom lepsie a lepsie. Momentalne by som uz vztah asi ani nechcela. Mam vela kamaratok, ktore mi pomozu, ked treba. Na ziadneho chlapa sa nikdy nedalo tak spolahnut ako na zenu.
Tuto temu by si mali precitat tie zufale zeny co sa zubami nechtami drzia chlapov v nefunkcnych vztahoch len aby same neboli, aby nejaky chlap bol aj ked je to gembler, alkoholik, blbec, ci muz ktorý nema o svoju zenu zaujem a ziju spolu len kvoli detom, majetkom, psom atd. ako spolubyvajuci.Hlavne nech sa zamyslia ake vzory davaju svojim detom a co z nich vyrastie
@samo789 ani nie mesiac 🤦😁 ale teraz mám dcérku, takže ak by som ostala s ňou sama, už by som chlapa nehľadala... A ak by ma aj nejaký chcel, len tak by som si ho k sebe nepustila ...🤷 S dieťaťom je to iné ako bez
@samo789 Nechápem otázke😀😀😀...ale som bez muža 12 hodín a už mi fakt chýba...milujem ho ako koňa...stavia nám dom a furt maká jak fretka....Prvý muž nestál za nič a našla som si milenca a teraz sme manželia. ..chvalabohu za neho, život je opäť krásny.
Ja som cely život do 40 žila, prežila a o všetkom sa starala sama. Nepotrebujem partnera len preto, že neviem byť sama. O tom vzťah predsa nie je.
ja som bola bez vaznejsieho partnera viac ako 8 rokov. S malym dietatom neboli prilezitosti, cas ani energia sa zoznamovat 🙂 bolo tazke byt sama na dieta, ale odhliadnuc od toho neviem co take by som nemala zvladat co chlap zvladne 🙂 nabytky poskladam, pneumatiky vymenim, o financie sa postarat tiez viem, a co neviem, na to sa zavola instalater a podobne. teraz uz frajera mam nejaky cas, aj mi s vela vecami pomoze, ale zvladnem ich aj bez neho.
@samo789 bola som sama asi dva roky, nerozumiem, čo som na tom nemala zvládať. Pozitíva má aj jedno, aj druhé, netvrdím, že mi nebolo smutno, že som netúžila po niekom, kto ma bude ľúbiť, vypočuje mu, podporí, ale zase som bola na seba hrdá, že zvládam všetko finančne, je fajn môcť sa rozhodovať sama, nemusieť sa prispôsobovať. Mne je lepšie s mužom, ale ak by to bol nejaký tlk, ktorý hľadal lacnú pracovnú silu, opatrovateľku pre jeho deti a pod. to radšej sama
Asi 5 a pol roka..viacero známych mi povedalo, že som nikdy nevyzerala lepšie...
Ja som sama s dcérou už 12 rokov. Mám 41 rokov. Zvladam všetko, je nám dobre, nesťažujem sa, zarobím na nas, mám kľud,robím si čo chcem, nevyskakujeme si, ale nič nám nechyba... Ani si neviem predstaviť mať vedľa seba muža. Som v podstate sama celý život.
5r a podobne ako baby vyššie: sebestacna, šťastná a nikto, kto by za to stal sa zatial neukázal.
@samo789 13 rokov som sama so synmi. Nakolko som na tom bola financne velmi zle, mam iba 2izbovy byt prerobeny na 3kk a uprimne, nemam priestor na svoje veci, nieto mat tu este niekoho dalsieho. Vztahu sa nebranim, ale cielene zoznamenie nevyhladavam. Naucila som sa zit sama, vsetko je tak ako chcem ja a nemusim sa nikomu prisposobovat a asi mi to tak uplne ze vyhovuje.
@samo789
Keď som mala 23r, tak som s polročnou dcérkou odišla od ex a bola cielene sama 7rokov. Mala som sa ako samozivitelka čo obracať, ešte v cudzom meste, bez pomocí rodiny atd… až po tých rokoch, ako sa mi výrazne zlepšila a ustálila situácia som si povedala, že ok, som už otvorená vzťahu. Nie, že by som šla vyslovene hľadat, to zas nie, ale už som pripustila možnosť nebyť sama… A úplne náhodne som stretla partnera, s ktorým sme už spolu pár rokov ☺️💕
@samo789 ja som sama 15 rokov a som nato hrdá. Starať sa o niekoho, vysvetľovať kde s kým kedy ako prečo....som už v mladom veku pochopila, že to nič pre mňa. Som veeeeeľmi šťastná a hlavne slobodná ❤️
@anonym_7be856 Presne tak, ja som tiez sama vyse 15 rokov a nikdy v zivote mi nebolo lepsie ako za tieto roky. Nadovsetko milujem svoj pokoj, sukromie, slobodu, nezavislost, to ze nemusim s nikym nic riesit, o nikoho sa starat, robit kompromisy, riesit vsetky tie vztahove chu...iny atd. Atd atd. Mam uz davno dospele dieta, cize byvam cele tie roky sama a NIKDY to uz neplanujem zmenit. MILUJEM ten pocit, ze som tu vo svojom domove sama, ze je len moj, ze tu mam absolutny klud, robim si co chcem a kedy chcem a hlavne teda nerobim co nechcem a kedy nechcem 😀. A muza nechcem ani na ziadne nezavazne stretka alebo nejake aktivity, proste muz nie je absolutne nieco, co by som k zivotu potrebovala, prave naopak. Bola by to pre mna gula na nohe 😀

7 rokov a nikdy som nebola šťastnejšia. Žijem pre svoje deti som sama sebe paňou zarobím si sama uživím nás sama a všetko si vybavím sama 🍀