icon

Ako dnes spoznať a nájsť partnerku?

29. júl 2025

Ahojte,
Chcel by som sa vás opýtať na názor a skúsenosti ako dnes spoznať a nájsť partnerku?
Nepíšem sem preto, aby som si tu niekoho hľadal, ale preto, že tu zvyknete dávať rozumnejšie odpovede než na sociálnych sieťach.
Online zoznamky síce používam, ale zatiaľ mi veľmi nefungujú. Popritom sa snažím žiť aktívne. Navštevujem športový klub (tam sú však väčšinou ženy už zadané), korčuľujem, chodím na turistiku alebo na večere s priateľmi. Na párty veľmi nechodím, alkoholu sa vyhýbam oblukom. V práci som medzi ľuďmi len minimálne.

Skôr by som chcel spoznávať niekoho prirodzene a časom budovať vážny vzťah.
Napadlo mi aj osloviť niekoho úplne náhodne napríklad na korčuliach, v meste v obchode, ale neviem, či to v dnešnej dobe nepôsobí divne.

Máte skúsenosť s nejakym zoznamovaním?
Čo vám fungovalo pri zoznamovaní?

Ďakujem za každý dobrý nápad a radu 🙂

mirola
29. júl 2025

No tak mňa moj partner oslovil v potravinach, velmi nenutene proste sme tam boli vedla seba, ale mne sa toto casto stava, no toto bol jediny chlap, ktorý mi z tých co ma kedy oslovili zasvietil. Takze ak oslovis a trafis okolnosti, ze je zena slobodna, pacis sa jej a si prijemny, nevidim dovod preco by to nemalo fungovat

stvura
29. júl 2025

No v dnesnej dobe je to nejako tazsie...v minulosti sme v pohode kecali v autobuse, vo vlaku, chodili na "cundre", do taborov, na rozne chaty, so spoluziakmi na intraku sme organizovali chodbovice...neriesilo sa preco ta niekto oslovil - uz prvy mesiac som poznala vsetkych co sme dochadzali v autobuse, proste komunikacia bola plynula. Toto dnesne decka nevedia - mam doma troch pubosov tak ich vidim v akcii a veru jezia sa mi aj chlpy ktore nemam 🙂. Moj mladsi syn ani nevie mena svojich spoluziacok (bude osmak podotykam). Proste je tu ten nezaujem o cloveka ako takeho.
No a rada - oslov, preco nie. Na nejakej stanovacke pomoc, odnes, bud komunikativny. Zeny si to velmi cenia.
BDW, moj manzel ma oslovil na posedeni u kamarata kde sme spolu chystali obcerstvenie.

mfilkova
29. júl 2025

- nebáť sa osloviť aj keď môže prísť odmietnutie
- skúsiť napísať do FB skupín Turistika, cestovanie, že hľadáš parťáčku na výlet a možno napísať aj viac o sebe - bežne tam hľadajú
- napísať aj konkrétnej žene, keď neodpíšeš, ideš ďalej
- pozrieť si videá na YT, ako to možno robiť inak a lepšie, keď už sa spoznávate a nechceš to pokaziť

3petka
29. júl 2025

@anonym_autor tak mne by zaimponovalo keby má oslovil náhodne muž niekde. Aj sa mi to stavalo často, kým som nebola ovešaná deťmi 😂😂
Za pokus nič nedáš, keď tak bude divná chvilka a pôjde sa ďalej.

danica2711
29. júl 2025

neboj sa osloviť ženu/dievča, s úsmevom, milo a zdvorilo alebo vtipne, podľa okolností. Keď nezareaguje pozitívne, netlač na pílu, to nepôsobí dobre. Kľud, trpezlivosť, nezareagovala táto, podarí sa u ďalšej...

moonlight1210
29. júl 2025

Tak ak sa ti daka zena napr. pri tom korculovani paci a stretas ju castejsie, tak sa zacni na nu usmievat, zdravit, ked ju stretnes (najprv jej len vzdy s usmevom kyvni, potom casom aj slovne pozdrav).
Potom nebude divne, ak sa raz pristavis a prihovoris niecim vseobecnym. Nadviaz rozhovor trebars o tom korculovani. A uz vypozorujes, ci jej je to prijemne, ci nie sa s tebou bavit.

V najhorsom ostanete kamosi. A mozno sa cez nu s niekym inym zoznamis. Cim vacsia siet, tym vacsie moznosti.

personality
29. júl 2025

Ja si skôr myslím - pracovať na sebe, "preskočiť" iných mužov na zoznamke. Zaujať dobrými fotkami, vedieť presne aký som ja a akú partnerku chcem, ktorá by ma dopĺňala. K tomuto sebarozvoj, a prečítať aj zopár kníh napríklad Ako neumrieť single. Mne to pomohlo a dosť to môže otvoriť oči.
Prácou na sebe si dopln aký si, aké máš sny, ci už je to postava, jazyky, firma, koníček, proste by nejak zaujímavý a nie "iba byt".

mane01
29. júl 2025

@anonym_autor mna raz oslovil jeden muz pri behani, som sice stastne zadana, ale keby som nebola, urcite by som to jeho pozvanie na kavu prijala. Bolo to velmi mile, uplne ma tym ohuril, lebo dnes su casto muzi taki mumaci. Takze kludne do toho, za oslovenie nic nedas. Drzim palce!

mandzula
29. júl 2025

Ja by som to nevzdávala ani v tom športovom klube, ja by som ako chlap oslovovala práve tam. Mne sa napríklad stáva, že keď sa mordujem s ťažkým kotúčom či vysokou kladkou, je mi ponúknutá mužská pomoc a vidím, že záujem by bol, len som už zadaná. Vôbec mi takýto kontakt nepríde slizký, práveže je mi to sympatické a nebyť zadaná, už sedím niekde na káve. Píšeš, že sú tam ženy väčšinou zadané - určite nie všetky a predpokladám, že to tam rotuje, prichádzajú noví ľudia.
A byť nezadanou, nevadilo by mi, keby sa mi niekto prihovoril na zmrzke, v kaviarni, potravinách, hocikde, závisí samozrejme od štýlu.

anonym_399607
29. júl 2025

@anonym_autor neboj sa osloviť aj náhodne v obchode a netlač na pílu. Ja sa napríklad hanbím pri náhodnom oslovení. Môžem sa zdať odmeraná. Môže sa zdať, že nemám záujem. Radšej mám zoznamovanie na zoznamke.

grace55
29. júl 2025

Skus chodiť na miesta, kde je prirodzene veľa slobodných žien, napr. take tie umelecke popoludnia, kde si môžeš podla predlohy niečo nakresliť, kurzy tanca, kostol, ak si veriaci. Ak toto nie je pre Teba, požičaj si psa a chodievaj ho venčiť. Úspech zaručený 🙂 Tiež rôzne kruhové tréningy vo fitku. Ak sa vieš niekam dostať do učiteľského kolektívu, tie sú plné single žien.

denkabemommy
29. júl 2025

@anonym_autor mňa oslovil typek, keď som bola behať. Keby som nebola vydatá s 2 deťmi, šla by som s ním von 🙂. Popravde ani si nepamätám ako vyzeral, ale bolo mi sympatické, že ma len tak von oslovil.

ciernysokol
29. júl 2025

Mozes napisat aj sem. Niekedy chlapi takto spoznaju. Daj najma fotku, mesto, kde byvas a nieco o sebe. Casto posunu info aj kamaratkam.

marryliese
29. júl 2025

@anonym_autor neboj sa osloviť ženu hocikde, ak nie si idiot, nebude jej to vadiť. Ja som mala oba vzťahy z netu, prvý z pokecu druhý z katolíckej zoznamky. Musela som sa prekúsať rôznymi indivíduami, ale nebyť zoznamky, nespoznala by som manžela keďže býval ďaleko 🙂 Takže ak máš čas tak skúšaj zoznamky, mne sa ale osvedčilo hrubé sito - ak ti čokoľvek na danej osobe nesedí, ukončiť konverzáciu a neriešiť ďalej.

anonym_373ded
29. júl 2025

@anonym_autor pre ženy zaujímavý muz s tým nemá problém, takého oslovuju samé 😅

anonym_e20efa
29. júl 2025
@anonym_373ded

@anonym_autor pre ženy zaujímavý muz s tým nemá problém, takého oslovuju samé 😅

@anonym_373ded milujem odpovede tohto typu, nikdy ako žena by som neoslovila muža ani keby to bol Koleník :D

domkakvet
29. júl 2025

@anonym_autor ako sa hovori sto ludi, sto chuti, mna by si oslovenim na ulici nezaujal. Skor niekde inde, aj to nie hned, najskor len pozdrav.