icon

Ako dopadol odchod od manzela

Dnes o 17:14

Ahojte, je tu zena, ktorá odisla od manzela a dietata kvôli inému mužovi? Ako to dopadlo?

minenkaa
Dnes o 17:23

@anonym_autor snáď odišla koli sebe a preto,že chcela
Ano každá ti to tu napíše a potom už bude len čakať koľko nadávok schyta

anonym_4c6739
Dnes o 17:29

@anonym_autor ja nie, ale v rodine sme tento prípad mali (len s rozdielom, ze deti zobrala so sebou) a dopadlo to zle, do pol roka otehotnela s tym druhym a nakoniec ju odkopol, takze je teraz sama

anonym_20b7f1
Dnes o 17:40

Ex švagriná tiež odišla od brata aj s 3deťmi, po rozvode zostali síce deti u nej ale do roka a do dňa boli deti späť u brata. Úrady jej odobrali všetky tri. To všetko v za veľkého cirkusu z jej strany, žila s deťmi ako bezdáci. Nerobila z toho vedu, porodila ďalšie tri druhému mužovi. Deti sú už dospelé, brat bol rád keď platila výživné po 30€ .

anonym_e4751d
Dnes o 17:40
@minenkaa

@anonym_autor snáď odišla koli sebe a preto,že chcela
Ano každá ti to tu napíše a potom už bude len čakať koľko nadávok schyta

@minenkaa bol to teda ten blondin či nie?😆 zvedavá som, prepáč

minenkaa
Dnes o 17:43
@anonym_e4751d

@minenkaa bol to teda ten blondin či nie?😆 zvedavá som, prepáč

@anonym_e4751d nie blondín ,ale ryšavý

viestta
Dnes o 17:46

Ked mas ineho chlapa, s ktorym chces byt tak chod. Je to tvoj zivot, ty sa musis rozhodnut. To ako dopadli ine pre teba nic neznamena, ty mozes dopadnut lepsie, horsie ale v kazdom pripade to je iba a len tvoje rozhodnutie

anonym_e4751d
Dnes o 17:47
@minenkaa

@anonym_e4751d nie blondín ,ale ryšavý

@minenkaa to už mohol byť radšej blondín či?

anonym_d06488
Dnes o 17:48

A dieta ti co urobilo ked chches od neho odist?

minenkaa
Dnes o 17:49
@anonym_e4751d

@minenkaa to už mohol byť radšej blondín či?

@anonym_e4751d nie ja nemám rada blond

anonym_e4751d
Dnes o 17:50
@minenkaa

@anonym_e4751d nie ja nemám rada blond

@minenkaa potom všetko v poriadku

anonym_8f9b38
Dnes o 18:06

@anonym_autor poznám takú ženu, odišla od muža a detí k inému mužovi, rozviedli sa. Po asi pol roku ju poslal do čerta, lebo ona ako predavačka nezarobila veľa a keď odišlo z účtu výživné... a asi to až taká láska zase nebola. Žena sa chcela vrátiť k mužovi, ten samozrejme nechcel, tak išla k mame. Vzťah s deťmi má taký vlažný, dnes už sú všetky dospelé

bociandy
Dnes o 18:08

Ja som tak odisla (nie od deti, tie mame v striedavke). 4 roky dozadu. S muzom, kvoli ktoremu som odisla, sme stale spolu a je nam dobre, ALE je tam velmi vela ALE. Podla mojho nazoru aj skusenosti musi byt splnenych velmi vela podmienok k tomu, aby to “dobre dopadlo” (slovne spojenie “dopadlo to dobre” mi pride v tychto suvislostiach usmevne, chapeme sa, lebo v principe toto nikto nechce…). Ak Ta zaujima nieco konkretne, kludne sa pytaj. Za mna v kazdom pripade -rozvod/odchod od muza zvazuj naozaj az ako posledne riesenie, ked ine zlyhava. A prosim Ta, neodchadzaj od dietata, to je snad len nejaky preklep…

autor
Dnes o 19:24
@bociandy

Ja som tak odisla (nie od deti, tie mame v striedavke). 4 roky dozadu. S muzom, kvoli ktoremu som odisla, sme stale spolu a je nam dobre, ALE je tam velmi vela ALE. Podla mojho nazoru aj skusenosti musi byt splnenych velmi vela podmienok k tomu, aby to “dobre dopadlo” (slovne spojenie “dopadlo to dobre” mi pride v tychto suvislostiach usmevne, chapeme sa, lebo v principe toto nikto nechce…). Ak Ta zaujima nieco konkretne, kludne sa pytaj. Za mna v kazdom pripade -rozvod/odchod od muza zvazuj naozaj az ako posledne riesenie, ked ine zlyhava. A prosim Ta, neodchadzaj od dietata, to je snad len nejaky preklep…

@bociandy aké podmienky máš na mysli prosím? A od dietata samozrejme nie, myslela som zo spoločného domu.

anonym_e388bb
Dnes o 19:47

@anonym_autor kamoska odisla od muža za iným..ale jej to doma neklapalo v sexe ( ona je nymfomanka🥴), tak rozbila iné manželstvo len kvôli sexu..prisťahovala sa k tomu mužovi do domu ( jeho zenu odtiaľ doslova ‘vyhodila s deťmi).. za toho muža sa vydala do 4 mesiacoch a že je najšťastnejšia v zivote..dieta má len jedno so sebou, dcera ostala u otca, ale už sú papiere na súde, aby bola u nej..jej ide aj o majetky, preto ta unáhlená svadba a všetko..my ostatní nedávame tomu dlhú šancu, ale prezentuje sa ako najšťastnejšia žena a jej nový muž je pravdepodobne pod papučou..ona je manipulator a dosiahla svoje.Co sa týka sexu,tak sa niekedy sťažuje keď nemá 1 deň a vykrikuje mužovi, že preto sa vydávala aby mala sex🫢 ale poznám aj take, čo odišli a sú spokojne v novom partnerstve,ale skôr v mladšom veku do 35r..

anonym_84a7a9
Dnes o 20:02

Velmi dobre si to premysli, cesty spat velmi nebude
Zatial co som zazila a poznala, novy vztah nevydrzal ziadnej, bud si nasli dalsich partnerov alebo ostali same s dietatom alebo aj s dalsim dietatom od dalsieho expartnera, zamotany kruh, za mna cele zle

bociandy
Dnes o 20:05
@anonym_autor

@bociandy aké podmienky máš na mysli prosím? A od dietata samozrejme nie, myslela som zo spoločného domu.

@anonym_autor napriklad musis mat financnu rezervu, musis mat kam ist. Musis si byt ista, ze ak by Ti to nevyslo s tym druhym muzom, ze sa vies postarat sama o seba a o deti. Neviem ake velke mas dieta/deti, mne velmi pomohlo ze som si nasla byvanie blizko ex, takze logisticky sme zvladali skolu, skolku velmi dobre. Dalej vztah deti vs novy partner (toto je strasne dolezite), dalej ako sa k tomu postavi ex atd atd. Je tam velmi vela premennych. Ja som napr prisla aj o par kamaratov, ktori to nechceli nejako prijat…

mane01
Dnes o 20:50

@anonym_autor ja som odišla, aj s deťmi, 10 rokov života som mu dala, nevážil si nič. Teraz spätne súdim, že som mala odísť už skôr. Nič lepšie som nemohla urobiť. S deťmi je samozrejme v kontakte, aj vychádzame spolu. My sme proste nekompatibilni, ale to vidím až teraz, pri súčasnom mužovi, keď veci fungujú.

tinka3435
Dnes o 21:17

Treba porozmýšľať čo ak .Čo ak neprijme tvoje dieťa ten chlap,čo ak vas neuzivi,čo ak nebude dieťa vychádzať vždy dobre s druhým otcom .Aby dieťa netrpelo v prvom rade kvôli tomu že mama sa rozhodla odísť od otca.Samozrejme pokiaľ tam niesu ine problémy