Ako efektívne komunikovať s partnerom, ktorý drží všetko v sebe?
Baby, ako efektívne komunikovať s partnerom ktory vsetko drzi v sebe? Sam povie ze on je proste taky typ, ze ked ho niečo trápi tak to drží v sebe a nedokaze to dat von. Potom su medzi nami nedorozumenia lebo ja si myslím ze ja som urobila niečo zle a je na mna nahnevaný ale on sa napr trapi kvôli niečomu uplne inému
Áno prejav mu ze je to pre teba dôležité a ze chces váš vzťah podporiť aj jeho aby komunikácia a otvorenosť bola lepšia a bude na ňom ako sa k tomu postaví,na veľa veciach sa dá pracovať, možno sam si najde cestu možno spolu, len nech vie jasne že je ti to veľmi nepríjemné ked to viazne na komunikácii a pritom je vela sposobov ako to rozvíjať
A ešte chcem dodať ze otvorena komunikácia je vysledok dôvery a úprimnosti ale na tom všetkom sa dá popracovať
@anonym_autor možno sa netrápi, možno len nechce hovoriť. Možno chce mať pokoj. Možno nepotrebuje toľko rozoberať, je to jeho povaha, nikdy sa nezmení. Možno je ozaj nahnevaný, a je pasívne agresívny a jeho podvedomú nasratosť budeš " mať na tanieri"", vždy keď ho niečo naštve, nemusiš len ty, ale ty si to vylížeš. Tak či onak, nie je to dobrý partner pre život. Ja by som ho kvôli tomu aj nechala.
@anonym_autor možno sa netrápi, možno len nechce hovoriť. Možno chce mať pokoj. Možno nepotrebuje toľko rozoberať, je to jeho povaha, nikdy sa nezmení. Možno je ozaj nahnevaný, a je pasívne agresívny a jeho podvedomú nasratosť budeš " mať na tanieri"", vždy keď ho niečo naštve, nemusiš len ty, ale ty si to vylížeš. Tak či onak, nie je to dobrý partner pre život. Ja by som ho kvôli tomu aj nechala.
@anonym_767630 uprimne dosť nad tym uvažujem. On ako človek nie je zlý, je milý, pozorný a inak je vsetko v poriadku. Len ked sa nieco stane tak sa stiahne a je ticho
@anonym_autor vztah ma byt otvoreny a uprimny, toto by mi vadilo.
@anonym_767630 uprimne dosť nad tym uvažujem. On ako človek nie je zlý, je milý, pozorný a inak je vsetko v poriadku. Len ked sa nieco stane tak sa stiahne a je ticho
@anonym_autor " len keď sa niečo stane sa stiahne". Veď to je tá najpodstatnejšia vec v manželstve, komunikacia. Tam sa bude stále niečo diať, hlavne keď budú deti, tak to bude zaťah.

@anonym_autor čo pomohlo mne: povedať mužovi, že to psychicky nezvládam a ak to bude pokračovať, tak sa chcem rozviesť, lebo ma to ničí. Začal čítať knihy, napr cesta pravého muža, ešte pár psychologických o pocitoch a veeeelmi sa dokázal zmeniť.