icon

Ako efektívne prerušiť kontakt s ľuďmi?

17. máj 2025

Baby ako mam prerusit kontakt s niektorymi ludmi? Nechcem byt s nimi v kontakte nerobi mi to dobre proste stale si poviem ze prerusim aj na chvilu sa mi podari ale potom zase odpisem odblokujem ja neviem co mam urobit . Som niekde citala ze ak naozaj nechces byt s tym clovekom tak ho proste zablokijes a neriesis a ja stale dookola.....pomoc

deti95060810
17. máj 2025

stoj si viac za svojim rozhodnutím...

viestta
17. máj 2025

Tazko radit, ked ty nemas dost dispipliny a hrdosti aby si ich neodblokovala. Skus si polozit otazku, ze preco ich odblokujes? Citis sa bez nich sama. Nudis sa? Si na nich zvedava? Mas potrebu sa tryznit? My nevieme dovod, ale ty ho poznas.

autor
17. máj 2025
@viestta

Tazko radit, ked ty nemas dost dispipliny a hrdosti aby si ich neodblokovala. Skus si polozit otazku, ze preco ich odblokujes? Citis sa bez nich sama. Nudis sa? Si na nich zvedava? Mas potrebu sa tryznit? My nevieme dovod, ale ty ho poznas.

@viestta presne toto... Nudim sa, je to castokrat zo zvedavosti ze co mi dotycni napisu, mozno aj ego....

vanilkovazmrzka
17. máj 2025

Ako to mas spravit, to vies. S tvojou “pevnou” volou urcite modrykonik nepohne.

maya_hi
17. máj 2025

Ak ich odblokuješ asi máš dôvod. Spýtaj sa sama seba či ti ten dôvod za to stojí

autor
17. máj 2025

Baby ani nevieme ako som na seba nahnevana naozaj... Asi mam nejaku poruchu alebo co ... Uz sama sebe leziem na nervy

maya_hi
17. máj 2025

Nájdi si nejakú zábavku, cvičenie, koníčka. Aby si sa netočila v kruhu

autor
17. máj 2025
@maya_hi

Nájdi si nejakú zábavku, cvičenie, koníčka. Aby si sa netočila v kruhu

@maya_hi mas pravdu dost velky problem je asi to ze nemam co robit a tak riesim a robim kraviny ....

sevrin
17. máj 2025

Odpíšeš a odblokuješ.

Čo potrebuješ poradiť vlastne?

autor
17. máj 2025
@sevrin

Odpíšeš a odblokuješ.

Čo potrebuješ poradiť vlastne?

@sevrin nie kazdy ma pevnu volu... Uvedomujem si svoju chybu a prave preto som napisala sem ci mi niekto neporadi....nemysli si ze mi to pride v poriadku lezie mi to na nervy strasne

viestta
17. máj 2025

No ale pevnu volu mozes natrenovat. Druha vec je, ze sama si mozes najst zabavu aby si nemusela riesit inych. Aj ked nevies co so sebou, tak jedina pomoc, na ktoru sa mozes spolahnut je u teba.

julia_romeo
17. máj 2025

To, co pises, zaziva vela ludi – nie si v tom sama. Prerusit kontakt s niekym, kto ti nesedi alebo ti nerobi dobre, je tazke najma vtedy, ked si na neho nejako emocionalne napojena. Hoci racionalne vies, ze ti ten vztah skodi, cast teba si stale nieco slubuje, dufa alebo proste len nedokaze vydrzat ten neprijemny pocit ticha a prazdna, ktory pride po zablokovani.

Realita je ale taka, ze ziadne „odblokovanie este raz“ nic nevyriesi – len ti to predlzuje bolest. Ked niekto patri do minulosti, mal by tam ostat. Ak ta niekto opakovane zraňuje, tvoje srdce si nezasluzi, aby sa k tomu vracalo.

Zablokovat niekoho nie je detinske. Je to akt starostlivosti o seba. Nezabudaj, ze ked niekoho blokujes, neblokujes jeho – blokujes jeho vplyv na tvoju psychiku, tvoju pohodu, tvoju buducnost.

Ak nedokazes urobit ten krok naraz, napis si na papier vsetko, co ti ten clovek sposobil. Vrat sa k tomu vzdy, ked budes mat nutkanie odpisat. Pripomen si, preco si odisla. A hlavne – nedavaj si za ciel necitit nic. Cielom je vydrzat aj tie emocie, ktore ta nahanaju spat. Prejdu. A potom pride klud, ktory dnes este necitis, ale zajtra ti za to poďakuje.

deti95060810
17. máj 2025

autorka píšeš že tvoje ego? buď nevieš čo je ego, alebo ho vôbec nemáš....
prepáč ,ale s tebou sa asi inak nedá.

zmrzlinka2021
17. máj 2025

Normálne dotyčnému to povedz

muchotrafka298
17. máj 2025

Ja ludi neblokujem (s vynimkou pani z banky, pretoze je neskutocne drza jak opica a neprajem si, aby ma kontaktovala). Ak sa s niekym bavit nechcem, tak mu nepisem, nevolam, nedviham telefon alebo odpoviem jednoslovne. Nevyhladavam s nim kontakt. U mna sa to deje vtedy, ak sa nazorovo tak s tym clovekom rozchadzam, ze nie je z mojej strany snaha o dalsie udrziavanie komunikacie ani nicoho.

ismarela
17. máj 2025

Tak to neviem akí ľudia musia byt ktorí sú bloknuti a potom komunikujú akoby sa nič nestalo. Asi nejakí uchylaci z tindra 😒

margotka17
19. máj 2025

Veď číslo blokni a vymaž ho uplne. Ja som tak blokla človeka, ktorého som považovala za dobrú kamošku, neverila som nikomu, kto mi čo o nej rozprával zle až nakoniec urobila niečo, čo má úplne presvedčilo, že taký človek mi nebude chýbať. Prešlo 6 rokov a ja som šťastná aj bez nej. Dlho má to síce trápilo, ale...Aj ty si viac ver.

klotildabazarik
19. máj 2025

Vymen si cislo