Ako ho po rozchode nekontaktovať?
Som po rozchode. Ako mám dosiahnuť to, že ho nebudem kontaktovať? Nemám pevnú vôľu, obraciam sa naňho pri každej príležitosti, vyhľadávam dôvody ako mu napísať. Máme dieťa, takže komunikácia nejaka musí byť. On má nechal
Ak ta to nutka kontakt s nim ,zacni nieco robit, citat,pozerat telku,prechadzka
skús si predstaviť opačnú situáciu: že by si ho ty už nechcela, odišla od neho (z akéhokoľvek dôvodu) a on by ťa sústavne kontaktoval, pchal by sa ti do života - čo by si si o ňom myslela? Ako by ti išiel na nervy? Zamysli sa nad tým, či chceš, aby si o tebe myslel to, čo ty o ňom v tomto opačnom garde - určite nie. Toto si predstav vždy, keď máš nutkanie mu bezdôvodne zavolať
Vďaka za rady. Skúsim niečo z toho
Zo psychologického hľadiska..
Bola si odmietnuta a naša reakcia vnútri je dokazat tomu druhemu; že sme dost dobrý. A si dosť dobrá; aj keď to otec tvojho dieťaťa nevidí.
Ale povedz si ze sa mu nebudeš podlizovat ( ženy to majú takto zo zaciatku) ; chlapy najskôr oslavujú slobodu a až potom im to dôjde.
Vies; ak ho kontaktovať nebudes; u neho dôjde k názoru: " co na mna zabudla? Ona ma už nepotrebuje? Nebol som pre ňu dôležitý?" A toto potrebuješ dosiahnuť ty; potom on bude kontaktovať teba a to ti dá potom pocit vlastnej hodnoty ... a ver mi; stoji za to vydržať. Si to dlžná sama sebe.
Držím palce
@kellhaed ďakujem ti. Áno, bola som a som veľmi dobrá. Len on si to nevazil. Bohužiaľ, to neviem či dôjde k tomu, že si začne uvedomovať to, čo píšeš. Je v tom už ina žena a svoju pozornosť venuje inde....možno o pár rokov...
Aj keď o par rokov. Napríklad; ak sa vieš spolahnut; že sa vie postarat o dieťa. Posli mu ho hoc aj na týždeň a ty si užívaj voľno.
Ta iná žena uvidi; ako sa správa pri synovi, možno naňho bude aj žiarliť....možno pochopi; že to nie je chlap, ale zatiaľ len chlapček ( tvoj ex 😄);
Možno tvoj ex pochopí; co znamená starať sa o dieťa a že to nie je zrovna dovolenka...
A ty?
Kašli na neho ; skus sa zhodnotit; aká si bola v tom vzťahu ty. ...porozprávaj sa sama so sebou; ako s najlepsou kamoškou....ze co by si tej tvojej kamoske; ktorou si kedysi bola dnes odporučila... co uz u žiadneho ďalšieho muza tolerovať nebudeš..
A cez voľno? Stanov si cieľ...cvicit; cudzí jazyk, programovať....
A nik múdry z neba nespadol; všetci sa učíme...preto žijeme. A preco sa ti to s ním stalo? Pretože zivot ti chcel niečo ukázať....kam sa máš posunúť; aby si bola dokonalejsou bytosťou.
Neboj; zabudneš ( teda prestaneš na to myslieť a budes sa len smiat; ako ta to vtedy bralo....len to ešte chce cas)
A ver mi; bude mu ti vŕtať hlavou; aj keby bol už s inou. Chlapi resp. Chlapci riešia svoje ego ....a to ich nepusti .... potrebuju si dokazovat; že sú najlepši; lebo ta a ta po nich tuzi; a keď to mat nebudú...bude to ako keby si dieťaťu vythla hračku z rúk.
Keby bol uz chlapom; chránil by si sa a neopustil ta ...
@kellhaed keď ja by som tak veľmi to chcela dať do kopy
@kellhaed úplne asi ignorovať? Chýba mi aspoň dobrú noc napísať mu
Prepac ....musíš úplne ignorovať...skratka mu dovoľ; nech ta znovu dobíja . Ak sa budeš ty snazit; nebude sa on ...bude ta mat za ľahkú korisť a nebude sa snažiť ...
Prepáč, nejak mi nedošli upozornenia; že si reagovala.

spytaj sa samej seba, ci toto (jednotliva situacia) naozaj nevies vyriesit sama prip. ci ti nevie poradit alebo pomoct rodina (mama, otec, surodenec, hoci aj sused/suseda, kamoska). To ze mate spolu dieta aj tak sa da komunikovat len v pripade nutnosti. Ak sama vyhladavas kontakt tak tu ti nikto neporadi. Sama si musis v hlave zrovnat, ze ho nechces potrebovat, ze to zvladnes sama. Naozaj chces byt stale v kontakte s clovekom, ktory ti ublizil a odisiel od teba a dietata ? Kolko chces este nechat do seba kopat ? Ak budes neustale vyhladavat kontakt s nim, tu ni nikto neprezradi ziaden zazracny recept.