icon

Ako hodnotíte darčeky od môjho priateľa?

Včera o 16:36

Chcem počuť váš názor na darčeky od môjho priateľa. Sme spolu 6 rokov. Pracuje ako skladník vo firme, kde sa predávajú kupelnove pomôcky, takže jeho darceky su väčšinou také, že mi niečo vezme, alebo odpíše. Poprípade donesie pribor, ktory mal 20 rokov pod posteľou ešte z prvej svadby s ex, alebo nájde v skrini nejakú sošku, alebo inú dekoráciu, alebo na Vianoce fasuju od firmy pracie prasky, alebo avivaz, ci vino, tak mi donesie....proste málokedy mi niečo kúpi. Ked som chorá pozicia mi sprej do hrdla,alebo kvapky do nosa, potom si to vezme a pod. Teraz boli Vianoce, dal mi kúpiť z Temu darcek pre dcéru. Keďže ja sa s jeho dcérou nestykam ( ona nemá zaujem), ale on k nám chodí normálne, povedala som mu,že nech mi za ten darcek nedáva peniaze, ale nech dá mojím deťom do obalky, aby neprisiel s prázdnou rukou. Dal im, tvaril sa dolezito a kto bol stratový? Ja. Všetko ma to začína stvat. Ako to vidíte?

Strana
z2
terezka1947
Včera o 16:39

@anonym_autor ....prečo ste spolu 6r.?

anonym_5b36e8
Včera o 16:40

@anonym_autor na čo si s takým chudakom?

brrunetkaa
Včera o 16:50

S takým by som nešla na druhé rande nie že 6 rokov.

deti95060810
Včera o 16:52

teraz napíš z akého dôvodu si s ním 6 r.
ak je ozaj dobrý človek ktorý by mi sadol po všetkých stránkach tak by som mu povedala že nech radšej nič nenosí. žiadne darčeky.
jeho darčeky stoja za ho*no, nepotešia, jedine tak urážajú.

anonym_c0e18c
Včera o 16:53

Asi po max mesiaci by bol tento omyl len zla spomienka mojho zivota😂preco si takych chujov hladate , potom s nimi mate deti a potom placege na MK ze mas doma fasa co ti krasne vino z roboty a da stare veci ?

anonym_d53db3
Včera o 16:53

A aka je prognoza tohto vasho vztahu? Nerozumiem.
Ak to ma byt kamaratsvo s vyhodami a travenie casu z dlhej chvile, neries.
Ak to ma byt spolocne byvanie a dozitie, tak asi to nebude fungovat, ked uz teraz tieto veci nedavas (a on sa pravdepodobne nezmeni, jedine skusit mu to slusne a priamo povedat).

valria
Včera o 16:55

@anonym_autor Smrdí grošom, ale ak tebe vonia...pozri, aj tak mi to príde ako príležitostný, nie seriózne trvalý vzťah. Ty vieš, čo si od toho sľubuješ...či nie?

elz1920
Včera o 17:12

Že vracať lieky ... Aj prázdne? Či mu za to nové kúpiš?
Des taký chlap. Ani posledný na svete.

rosavia
Včera o 17:16

@anonym_autor
Ja by som si od neho nepytala do obalky ani inak. Ak nechce dat, tak nech neda. Aspon sa vyfarbil. A dovi, dopo.

katica06
Včera o 17:18
@terezka1947

@anonym_autor ....prečo ste spolu 6r.?

@terezka1947 to by aj mňa zaujímal
@anonym_autor kam ste sa vo vzťahu posunuli za šesť rokov?

januska12323
Včera o 17:22

Tomuto aj niekto uverí?

terezka1947
Včera o 17:22
@katica06

@terezka1947 to by aj mňa zaujímal
@anonym_autor kam ste sa vo vzťahu posunuli za šesť rokov?

@katica06 ...možno zistíme,že mu aj perie...používa tie prášky,čo dostáva....to sú ženy tak zúfalé,ze dokážu odtolerovat všetko....len aby neboli samé?????😳

anonym_b7cdf5
Včera o 17:23

Tak ti treba. Čo si si vybrala, to máš. A ak si to nedokázala pochopiť za 6 rokov, tak akú radu čakáš? Alebo teda čo chceš počuť? Je to hňup, ktorý mal byť už dávno bývalý, ale toto asi počuť nechceš, keď trpíš 6 rokov.

anonym_59b37e
Včera o 17:32

On ukradne tovar z práce a tebe ho daruje?

laila22
Včera o 17:37
@anonym_59b37e

On ukradne tovar z práce a tebe ho daruje?

@anonym_59b37e stojan na toaletný papier...

sissy27
Včera o 17:42

@anonym_autor tak asi ma aj kopu dobrych vlastnosti, ked si s nim 6 rokov, takze nad darceky sa mozes povzniest 🤷‍♀️ proste nemoze byt dokonaly, nejaku drobnu chybicku ma kazdy. Alebo? Na to si uz odpovedz sama .
Ja by som s nim nebola, ja chcem od muza urcity standard - mentalny, fyzicky a aj financny, a nehanbim sa za to.

belllinka
Včera o 17:52

@anonym_autor ja nerozumiem tomu spreju do nosa a do hrdla? Ze to si od neho poziciavas? Preco si nekupis svoje?

anonym_2bae8c
Včera o 17:54

Tu su obidvaja ocividne trosku...no...ved viete...

maca1984
Včera o 17:55

Tak o takomto držglákovi som ešte nepočula.

terezia74
Včera o 18:07

@anonym_autor dúfam že je aspoň dobry v posteli a to je jediná kompenzácia toho , ako si ho opísala 😂
Nebola by som s takým debilom

mmirka02
Včera o 18:21

A k tvojim deťom sa ako správa ? Čo narodeniny,meniny ? Tiež im donesie niečo z práce ?

euka210
Včera o 18:24

@anonym_autor ze je to vymyslene

autor
Včera o 18:30
@mmirka02

A k tvojim deťom sa ako správa ? Čo narodeniny,meniny ? Tiež im donesie niečo z práce ?

@mmirka02 väčšinou nič, alebo zriedka im dá 10 eur

autor
Včera o 18:31
@euka210

@anonym_autor ze je to vymyslene

@euka210 bohužiaľ nie a uz len to,že to nevyzerá reálne, je pre mňa tiež odpoveď

terezka1947
Včera o 18:50

Ale .....stále si neodpovedala,prečo s ním si 6r

anonym_e9e63c
Včera o 19:03

To je super, ze ti pozicia pouzite lieky. Je to charakter. Drž da ho.

really8
Včera o 19:13

Po 6r ta to zacina stvat? Teda ty mas trpezlivost.

anonym_f23a9c
Včera o 19:16

@anonym_autor Ono je to v podstate jedno, pre chlapov budeš zlatokopka aj keď ti zaplatia mineralku za dve eura. Tak to berie väčšina muzov

euka210
Včera o 20:31
@anonym_autor

@euka210 bohužiaľ nie a uz len to,že to nevyzerá reálne, je pre mňa tiež odpoveď

@anonym_autor chlap je dost mimo...darcek...radsej ziadny ako tamto co pises...a pozicat sprej do nosa...vrchol vsetkeho...bud mu to rovno povedat...ci ma malo penazi ze tak setri? 6r a nepoznas ho?

marci9
Včera o 21:04

A ty si mu dala aké darčeky?

Strana
z2