Ako hodnotíte darčeky od môjho priateľa?
Chcem počuť váš názor na darčeky od môjho priateľa. Sme spolu 6 rokov. Pracuje ako skladník vo firme, kde sa predávajú kupelnove pomôcky, takže jeho darceky su väčšinou také, že mi niečo vezme, alebo odpíše. Poprípade donesie pribor, ktory mal 20 rokov pod posteľou ešte z prvej svadby s ex, alebo nájde v skrini nejakú sošku, alebo inú dekoráciu, alebo na Vianoce fasuju od firmy pracie prasky, alebo avivaz, ci vino, tak mi donesie....proste málokedy mi niečo kúpi. Ked som chorá pozicia mi sprej do hrdla,alebo kvapky do nosa, potom si to vezme a pod. Teraz boli Vianoce, dal mi kúpiť z Temu darcek pre dcéru. Keďže ja sa s jeho dcérou nestykam ( ona nemá zaujem), ale on k nám chodí normálne, povedala som mu,že nech mi za ten darcek nedáva peniaze, ale nech dá mojím deťom do obalky, aby neprisiel s prázdnou rukou. Dal im, tvaril sa dolezito a kto bol stratový? Ja. Všetko ma to začína stvat. Ako to vidíte?
@anonym_autor na čo si s takým chudakom?
S takým by som nešla na druhé rande nie že 6 rokov.
teraz napíš z akého dôvodu si s ním 6 r.
ak je ozaj dobrý človek ktorý by mi sadol po všetkých stránkach tak by som mu povedala že nech radšej nič nenosí. žiadne darčeky.
jeho darčeky stoja za ho*no, nepotešia, jedine tak urážajú.
Asi po max mesiaci by bol tento omyl len zla spomienka mojho zivota😂preco si takych chujov hladate , potom s nimi mate deti a potom placege na MK ze mas doma fasa co ti krasne vino z roboty a da stare veci ?
A aka je prognoza tohto vasho vztahu? Nerozumiem.
Ak to ma byt kamaratsvo s vyhodami a travenie casu z dlhej chvile, neries.
Ak to ma byt spolocne byvanie a dozitie, tak asi to nebude fungovat, ked uz teraz tieto veci nedavas (a on sa pravdepodobne nezmeni, jedine skusit mu to slusne a priamo povedat).
@anonym_autor Smrdí grošom, ale ak tebe vonia...pozri, aj tak mi to príde ako príležitostný, nie seriózne trvalý vzťah. Ty vieš, čo si od toho sľubuješ...či nie?
Že vracať lieky ... Aj prázdne? Či mu za to nové kúpiš?
Des taký chlap. Ani posledný na svete.
@anonym_autor
Ja by som si od neho nepytala do obalky ani inak. Ak nechce dat, tak nech neda. Aspon sa vyfarbil. A dovi, dopo.
@anonym_autor ....prečo ste spolu 6r.?
@terezka1947 to by aj mňa zaujímal
@anonym_autor kam ste sa vo vzťahu posunuli za šesť rokov?
Tomuto aj niekto uverí?
@terezka1947 to by aj mňa zaujímal
@anonym_autor kam ste sa vo vzťahu posunuli za šesť rokov?
@katica06 ...možno zistíme,že mu aj perie...používa tie prášky,čo dostáva....to sú ženy tak zúfalé,ze dokážu odtolerovat všetko....len aby neboli samé?????😳
Tak ti treba. Čo si si vybrala, to máš. A ak si to nedokázala pochopiť za 6 rokov, tak akú radu čakáš? Alebo teda čo chceš počuť? Je to hňup, ktorý mal byť už dávno bývalý, ale toto asi počuť nechceš, keď trpíš 6 rokov.
On ukradne tovar z práce a tebe ho daruje?
On ukradne tovar z práce a tebe ho daruje?
@anonym_59b37e stojan na toaletný papier...
@anonym_autor tak asi ma aj kopu dobrych vlastnosti, ked si s nim 6 rokov, takze nad darceky sa mozes povzniest 🤷♀️ proste nemoze byt dokonaly, nejaku drobnu chybicku ma kazdy. Alebo? Na to si uz odpovedz sama .
Ja by som s nim nebola, ja chcem od muza urcity standard - mentalny, fyzicky a aj financny, a nehanbim sa za to.
@anonym_autor ja nerozumiem tomu spreju do nosa a do hrdla? Ze to si od neho poziciavas? Preco si nekupis svoje?
Tu su obidvaja ocividne trosku...no...ved viete...
Tak o takomto držglákovi som ešte nepočula.
@anonym_autor dúfam že je aspoň dobry v posteli a to je jediná kompenzácia toho , ako si ho opísala 😂
Nebola by som s takým debilom
A k tvojim deťom sa ako správa ? Čo narodeniny,meniny ? Tiež im donesie niečo z práce ?
@anonym_autor ze je to vymyslene
A k tvojim deťom sa ako správa ? Čo narodeniny,meniny ? Tiež im donesie niečo z práce ?
@mmirka02 väčšinou nič, alebo zriedka im dá 10 eur
@anonym_autor ze je to vymyslene
@euka210 bohužiaľ nie a uz len to,že to nevyzerá reálne, je pre mňa tiež odpoveď
Ale .....stále si neodpovedala,prečo s ním si 6r
To je super, ze ti pozicia pouzite lieky. Je to charakter. Drž da ho.
Po 6r ta to zacina stvat? Teda ty mas trpezlivost.
@anonym_autor Ono je to v podstate jedno, pre chlapov budeš zlatokopka aj keď ti zaplatia mineralku za dve eura. Tak to berie väčšina muzov
@euka210 bohužiaľ nie a uz len to,že to nevyzerá reálne, je pre mňa tiež odpoveď
@anonym_autor chlap je dost mimo...darcek...radsej ziadny ako tamto co pises...a pozicat sprej do nosa...vrchol vsetkeho...bud mu to rovno povedat...ci ma malo penazi ze tak setri? 6r a nepoznas ho?
A ty si mu dala aké darčeky?

@anonym_autor ....prečo ste spolu 6r.?