Ako ísť ďalej po rozchode?
Ako isť ďalej?😣
@ckocka ano to si hovorím aj ja,nechcela som vychádzať potom všetkom zle,ale on to nejak nechápe,vkuse vypisuje.
Blokovať.
@ckocka vidím to ako jedinú možnosť,lebo keď čítam tie správy,tak s ním vlastne ani po dobrom ani po zlom🤦🏽♀️
Neviem akú inú možnosť by si ešte chcela využiť. Vymieňať si SMSky ďalších pár rokov?
@ckocka v žiadnom prípade,potom všetkom čo sa stalo mám už toho viac ako dosť,odstránila som z priateľov ale nechcela som blokovať,myslela som si že je dosť vyspelý na to aby pochopil určite veci,no zrejme on to potrebuje riešiť takto,a mne ten blok bude len vyhovovať😀
Teba predsa už netrápi čo chápe alebo nechápe.
@ckocka už iba spomienka.
Podla toho, co si napisala, ty si sa rozisla. On je ten, ktory lubi ty uz nie. Staci si vypnut upozornenia, netreba blokovat. To je detske spravanie.
Ignoruj ! Ja so po mesiaci prestala otvarat maily a automaticky bez citania mazala. On mal 40 a nie ani po mojom vysvetleni to nechcel vzdat. Rozisla som sa ja s nim, napriek tomu ze som ho velmi milovala. Boli vsak vo vztahu pre mna neakceptovatelne veci.
Vysvetlila si, ignoruj!
Idealne ak mas moznost, zmen miesto, stat. Ja som zila v uplne imom meste ako on a to bolo enormne ulahcujuce.
@kornelies mám vypnuté,ano rozchod bol z mojej strany,fakt už som mala jeho ako osoby dosť,neviem načo sa obťažuje písaním,myslím že rovnako ako ja,on neľubi tiež.🤣to je len z jeho hlavy že ľubi,realita uplne ina😂
@svetlonos Presne takto som sa zachovala,rozišla,nepustím ho viac k sebe bližšie,potom všetkom určite nie,len on nemá v hlave asi pokope všetko,a keď vidím tie správy ako to má význam,chce sa mi plakať z toho s kým som vlastne žila😀😀😀
Mám to rovnako, som po rozchode skoro 2. Mesiac, rozchod bol fakt zly…cas pomaha, spomienky blednu, venujem sa len sebe, chodim pravidelne cvicit, stretavam sa s kamoskami, robim len cinnosti, ktoré sú mi prijemne a pomaly to ide🙂neboj o chvilu si nanho ani nespomenies😉
@nika_4 rozchod bol z mojej strany,ja už som to s ním nedávala,teraz nonstop správy od neho,nechcem dávať blok lebo to je detinské tak som aspoň vypla chat,ale keď ich čítam ja neviem či sa mám smiať alebo plakať😂🙌🏻

Tak ako doteraz, len bez príťaže.