icon

Ako láska dokáže zmeniť človeka?

16. okt 2025

Mali ste niekedy vztah, pre ktory ste sa rozhodli otocit aj o 180 stupnov a ist uplne inym smerom, nez smeroval vas zivot dovtedy? Spoznali ste niekoho, ci niekoho stretli v zivote, pre koho ste zanechali svoje zle ja a sami od seba sa rozhodli byt inym? Nasli, ci vytvorili ste si niekedy take silne puto k cloveku, ktoreho ste spoznali, ze Ste sa hanbili a lutovali to, ze aky ste boli a pre lasku k nemu ste sa dobrovolne zmenili? Ja ano.

anonym_b697ac
16. okt 2025

@anonym_autor môj manžel ano

autor
16. okt 2025

i

anonym_9ab464
16. okt 2025

moze/ nemusi.
ano / nie/ mozno

7miriam77
16. okt 2025

Nezmenila som sa nijako a nemyslím si, že by som sa mala za niečo z minulosti hanbiť . Môj partner ma berie presne takú aká som...nie som dokonalá, ale to nie je nik

mane01
16. okt 2025

@anonym_autor ano, a potom som bola nestastna, lebo to som nebola ja, taky zivot sa mi sprotivil. Ale zasa ja som nezmenila take ze by som prestala fajcit alebo gamblit. Ale prisposobila som sa zivotu svojho, teraz uz na stastie pre nas oboch, ex.

anonym_a28fff
16. okt 2025

Nie, nikto takýto sa v mojom živote neobjavil. Menila som sa postupne, rokmi, skúsenosťami a mam iný prístup k vzťahom ako kedysi. Ale ani vtedy som sa nemala za co hanbiť, do tej podoby ma vyformovalo moje detstvo a skúsenosti v rannej mladosti.

dadis
16. okt 2025
@mane01

@anonym_autor ano, a potom som bola nestastna, lebo to som nebola ja, taky zivot sa mi sprotivil. Ale zasa ja som nezmenila take ze by som prestala fajcit alebo gamblit. Ale prisposobila som sa zivotu svojho, teraz uz na stastie pre nas oboch, ex.

@mane01 Mala som to rovnako. U nas to bola kombinacia mojho nizkeho veku a ziadnych vztahovych skusenosti, nizkej sebahodnoty, dostavanim podmienecnej "lasky" (az teraz viem, ze z jeho strany to cit nebol, preto tie ""), neustalym kritizovanim a porovnavanim..ach, som rada, ze toto je minulost

anonym_aba7d1
16. okt 2025

@anonym_autor ja ano, kazdy vztah ma zmeni. Muzi sa ale z mojej skusenosti po 30ke uz nemenia. Kvoli nikomu.

anonym_6a3a82
16. okt 2025

@anonym_autor Áno v mladosti Tak ma zblbol,že som rok nevidela, nepočula, že jecti obyčajný chrapúň,manipulátor a leňoch! Ale mala som sladkých 17-18 ! a od vtedy som pochopila, čo nikdy nechcem. Dobrá lekcia.

lentakyterapeut
7. nov 2025

Laska je silna. Vies ze niektore veci su blbost ale aj tak ich urobis. Kde vyhrava srdce rozum nema casto sancu