Ako mu slušne vysvetliť nezáujem?
Ahojte, zoznámila som sa s mužom, boli sme spolu vonku, žiadne veľká chémia tam nebola zo žiadnej strany myslím si, ale ľudsky sme si sadli. On hľadá vzťah a ženu (potrebuje sex), ja zase iba kamaráta, nič viac, išiel na stretnutie s tým, že to vedel. Ešte sme si pár dní po stretku písali, ale videla som postupne, že z mojej strany nie je záujem. Prestala som sa ozývať, nepíšem prvá, ak on napíše niečo, zo slušnosti odpíšem. Ale mám pocit, že by som to mala nejako slušne uzavrieť. Nechcem sa ho nijako dotknúť. Mám napísať niečo v zmysle, že mu nedokážem poskytnúť to, čo on hľadá? Lebo sám mi napísal, že na kamarátstvo medzi mužom a ženou neverí a že vždy je to je zo strany muža sexuálny záujem o ženu. Neviem ako to ukončiť. Totiž ak by chcel byť iba kamoš, viem si predstaviť raz za čas niekde vybehnúť, ale takto mi to nedáva zmysel.
Úplne narovinu, Peter si fajn človek, dobrý priateľ, ale ja hľadám niečo viac
Ak budeš chcieť vybehnúť na kávu, tury či do kina, veľmi rada sa prídem
Ahoj
Nenatahuj ho a napis mu hned dnes. Nieco ako ti uz niekto napisal. A dobra rada. Nehladaj si kamaratov na online zoznamkach. Bud kamarata stretnes - v praci, fitku, kostole, so psom - ale to musis najpr citit, ze k tebe ma sestersky vztah a ty k nemu tiez nic romanticke neprezivas. Inak je to trapenka. Radsej si hladaj za kamosku zenu, ak v tom nevies chodit.
Úplne narovinu, Peter si fajn človek, dobrý priateľ, ale ja hľadám niečo viac
Ak budeš chcieť vybehnúť na kávu, tury či do kina, veľmi rada sa prídem
Ahoj
@anonym_5f3198 ?? takto by to asi neporiesila 😂😂
Ja by som mu ani to kamarátstvo a stretávanie neponúkala, dá mu to nádej, bude sa stále snažiť ako keď mu zo slušnosti odpisujes… odmietnutie proste zabolí, zamrzí, nech to podáš akokoľvek, ale čím menej to budeš naťahovať, tým rýchlejšie sa cez to prenesie… takže za mňa niečo na štýl, že vedel že ty hľadáš iba kamaráta a po stretnutí sa to nezmenilo a na tvojej strane nepreskočila tá povestná iskra, nechceš ho teda naťahovať, keďže vieš že on hľadá niečo iné a praješ mu všetko dobre
Ja by som mu ani to kamarátstvo a stretávanie neponúkala, dá mu to nádej, bude sa stále snažiť ako keď mu zo slušnosti odpisujes… odmietnutie proste zabolí, zamrzí, nech to podáš akokoľvek, ale čím menej to budeš naťahovať, tým rýchlejšie sa cez to prenesie… takže za mňa niečo na štýl, že vedel že ty hľadáš iba kamaráta a po stretnutí sa to nezmenilo a na tvojej strane nepreskočila tá povestná iskra, nechceš ho teda naťahovať, keďže vieš že on hľadá niečo iné a praješ mu všetko dobre
@lindous presne to, on mi napísal, že keď budem chcieť ísť na kávu, alebo sa prejsť, rád sa pridá....
@lindous presne to, on mi napísal, že keď budem chcieť ísť na kávu, alebo sa prejsť, rád sa pridá....
@anonym_autor Ved ho zablokuj, ked si neda povedat. Nachvilu ho to nahneva, ale pomoze mu to sa cez to preniest a venovat energiu tam, kde mam potencial si najst partnerku.
@anonym_autor čau "Fero" , koniec písaniu , ďakujem za prejavený záujem, už nemám záujem , prajem všetko dobré ,🖐️🖐️🖐️
Nereagovanie či zablokovanie považujete za slušné formy ukončenia akéhokoľvek ne/vzťahu so slušným mužom?
Slusne mu napis, ze nemas zaujem o vztah. Nechod s nim von, do kina, na prechadzky, na kavy. On hlada nieco ine a takto bude mat stale nadej,ze si to rozmyslis. Bude to tak lepsie pre obidvoch, nebudete stracat cas s niekym, kto ma ine nastavenie co sa tyka vztahu.
Citim, ze obaja chceme nieco iné a preto je fajn to v dobrom ukončiť.
Hlavne sa treba vyvarovať tym klišé, si skvelý chlap, nájdeš si inú a podobné blaboly.
Podla mna vobec nie je dovod na blokovanie, pokial je to slusny chlap. Treba na ferovku povedat, ze kazdy hlada nieco ine. To je za mna uplne OK. Netreba davat druhemu zbytocne falosne nadeje, ak vieme,ze to proste nechceme.
Prečo je v dnešnej dobe u ľudí také ťažké povedať niečo priamo?
@terezia74 lebo slušnosť?
Prečo je v dnešnej dobe u ľudí také ťažké povedať niečo priamo?
@terezia74 ja som mu to priamo povedala na stretnutí, a on priamo povedal, že dobre. Ale viem, že hľadá vzťah...a rovno mi aj povedal, že medzi mužom a ženou kamarátsvo byť nemôže. Ja sama som svedkom toho, že môže byť.
...áno treba čakať na princa na bielom koni, krásneho, bohatého, milého a s chémiou ktorá funguje ....
@anonym_autor co keby si mu dala vediet, ze vy dvaja hladate rozne veci a kedze sa vase zaujmy nestretli tak to ukoncite. Je to aj slusne aj vystizne.
@terezia74 ja som mu to priamo povedala na stretnutí, a on priamo povedal, že dobre. Ale viem, že hľadá vzťah...a rovno mi aj povedal, že medzi mužom a ženou kamarátsvo byť nemôže. Ja sama som svedkom toho, že môže byť.
@anonym_autor tak mu proste uz neodpisuj, nereaguj na jeho spravy. Kedze si mu to povedala, mal sa zariadit. A nie, kamaratstvo medzi muzom a zenou byt nemoze, ak jeden z dvojice chce toho druheho mat ako vztah.
tak ak ste si to vyjasnili a on sa napriek tomu ozve tak neodpisuj, nereaguj, prípadne jednou vetou - sorry, ale ja nehľadám vzťah, len kamaráta na turistiku
@anonym_autor buď úprimná, napíš mi to tak ako to je. A do budúcna ak hľadáš iba kamaráta, nič viac, skus sa poobzerať medzi ženami. Lebo nájsť chlapa kamaráta, ktorý nebude chcieť od teba časom sex, no neviem. To si kúp rýchlo psa, lebo zostaneš sama 😃
@anonym_autor buď úprimná, napíš mi to tak ako to je. A do budúcna ak hľadáš iba kamaráta, nič viac, skus sa poobzerať medzi ženami. Lebo nájsť chlapa kamaráta, ktorý nebude chcieť od teba časom sex, no neviem. To si kúp rýchlo psa, lebo zostaneš sama 😃
@anonym_298874 ja som otvorena aj zenam, ale nepodarilo sa mi so ziadnou stretnut. Muzov bolo viac. Mala som vzdy najlepsieho kamosa, aj moj priatel je s tym ok, len ti muzi cakaju viac.
Tak mu napis: Vies, ze ja nechcem vztah, iba kamarata, a uz vobec nechcem teraz sex. Ty to mas naopak, chces vztah a sex. V tomto sa nezhodneme. Bude lepsie, ak si prestaneme pisat, a ty sa radsej obzries po inej zene, ktora ten vztah a sex chce.
Druha moznost je odpisovat mu na tie spravy, ale predlzovat cas, nez si spravu pozries a odpises. Ozves sa az o den, dva, tri, o tyzden, … Az jedneho dna si ju nepozries vobec. Ale on uz bude nauceny, ze reagujes coraz pomalsie a zriedkavejsie. A prestane to nakoniec cakat a pisat.
Je dokonca mozne, ze po niektorej tvojej oneskorenej odpovedi sam uz viac nic nenapise (co by bolo najlepsie, lebo sa rozhodol sam. Tym padom to mas z krku.)
@anonym_298874 ja som otvorena aj zenam, ale nepodarilo sa mi so ziadnou stretnut. Muzov bolo viac. Mala som vzdy najlepsieho kamosa, aj moj priatel je s tym ok, len ti muzi cakaju viac.
@anonym_autor ty mas priatela a hladas si "kamarata"?
Moja kamaratka v minulosti si tiez myslela, ze ked povie chlapovi, ze chce byt len kamoska, tak s tym ten chlap bude OK a nadalej sa budu stretavat. Ona s nim chodila von, cvicit a ze "ved je to len kamarat". Lenze on chcel viacej. Nakoniec pochopil a uplne ju odstrihol, nechcel sa s nou vobec bavit. Comu ja rozumiem, ze nechce byt kamarat, ked sa mu pacila a chcel mat vztah.
@anonym_autor ty mas priatela a hladas si "kamarata"?
Moja kamaratka v minulosti si tiez myslela, ze ked povie chlapovi, ze chce byt len kamoska, tak s tym ten chlap bude OK a nadalej sa budu stretavat. Ona s nim chodila von, cvicit a ze "ved je to len kamarat". Lenze on chcel viacej. Nakoniec pochopil a uplne ju odstrihol, nechcel sa s nou vobec bavit. Comu ja rozumiem, ze nechce byt kamarat, ked sa mu pacila a chcel mat vztah.
@muchotrafka298 ano hladam kamosku alebo kamosa. Aby sme si ludsky sadli a mali sa o com pobavit. Nerozlisujem zena/muz. Mala som vzdy najlepsich kamosov a partner to bral ok. Ved mi boli ako bratia.
@muchotrafka298 ano hladam kamosku alebo kamosa. Aby sme si ludsky sadli a mali sa o com pobavit. Nerozlisujem zena/muz. Mala som vzdy najlepsich kamosov a partner to bral ok. Ved mi boli ako bratia.
@anonym_autor tak to ti gratulujem, ze mas tak pokrokoveho partnera. Lebo nie kady je s tym OK, ked ma partner/partnerka kamaratov/kamaratky a travi s nimi cas. Tak na co, ked vidis, ze si sa stretla s muzom (cudzim) a on chce vztah, s nim vobec udrziavas kontakt? Ty mas partnera, on nechce kamaratku, chce vztah, tak to ukonci a dovidenia.
@anonym_autor Aj ja mám výborných kamošov, ktorých manžel pozná, akceptuje, ale poznáme sa roky rokúce, väčšinu ešte z čias pred manželom a to kamarátstvo sa vybudovalo prirodzene z toho, že sme boli spolužiaci, kolegovia, z jednej partie a podobne, mali sme o čom, ale nebola tam nikdy príťažlivosť... ale vyslovene hľadať nových kamarátov mužov a zoznamovať sa s cudzími mužmi za týmto účelom, chodiť na "rande", tam budeš narážať na tento problém neustále, obzvlášť, ak nevieš priamo povedať nie a odmietnuť človeka...naozaj neviem ktorý dospelý nezadaný muž hľadá takto iba kamošky...

Peter, kamarati mozeme byt, ale nic viac. Ak to neakceptujes, najlepsie bude, ked prerusime akykolvek kontakt...