Ako muži prejavujú lásku v dlhodobom vzťahu?
Ahojte čo je prejav lásky od muža?ako Vám prejavujú lásku Vaši muži (v dlhších vzťahoch, popri práci, deťoch, zalubach)...
Obíjme ma, pohľadí, pobozká, povie mi to, zloží kompliment, chce so mnou aktívne tráviť čas, zaujíma sa, vypočuje ma, myslí na mňa, stará sa o mňa... ťažko to pomenovať, je to veľa drobných vecí vďaka ktorým sa cítim byť ľúbená
@anonym_autor také každodenne maličké gestá. Napríklad ráno mi povie, že som nádherná. Dá mi bozk do vlasov. Keď čakám kým sa mi urobí káva tak príde zozadu a objime ma. S láskou sa stará o naše deti. Večer ma vytiahne na prechádzku, kde sa ruka v ruke veľa rozprávame. Z obchodu prinesie obľúbené kvety, alebo čokoládu. Nedavno videl ako som bola unavená a nahnevaná (nebola to jehi chyba, ale v práci sa riešilo veľa vecí plus ešte aj známi niečo chceli a tak) tak šiel na nákup a priniesol mi z cukrárne tiramisu, pretože vie že to je môj naj zákusok. Keď nie sme spolu tak mi len tak napíše, alebo pošle vtipne memečko….. veľa vecí, ale to je tak vzájomne.
Keď sa mi nechce variť, objedná pizzu, alebo vezme celú rodinu do reštaurácie. Ale najradšej mám ten jehi bozk do vlasov. To úplne zbožňujem ❤️🥰