Ako muži reagujú na nervózne partnerky?
Idu od vás preč? Povedia ze mate za nimi prísť keď sa ukludnite? Obijmu vas? Vypočujú alebo nechcú vtedy s vami nič mat? Dnes mam extrémne ťažký deň a som nervózna ale nikdy nie som nervózna tak žeby nastala veľká hádka alebo dačo také. S priateľom spolu nebývame pýtal sa ako sa mam čo robím tak som mu pár vetami napísala ako mi je a on na to ze - dobre keď sa ukludnis sa ozvi,, čiže keď mi je blbo a ťažko a už mám plač na kraji od zúfalstva lebo veď dnes sa kazí všetko tak ma nechá samu naa poraď si a upokoj sa. 🤷♀️Ako to funguje inde?
@anonym_autor si už veľké dievča, keď máš priateľa, tak svoju nervozitu si ventiluj inde ako na ňom. Iná vec je Ťa podporiť a byť oporou. Ale to tiež neznamená, že má byť hromozvod tvojej nálady. Tým sa podpora nevyjadruje. S tým sa musíš popasovať sama.
@anonym_autor a ked je partner nervozny, protivny (vycitis to, alebo sa postazuje), prepracovany, ty ako reagujes, co urobis?
@anonym_autor si už veľké dievča, keď máš priateľa, tak svoju nervozitu si ventiluj inde ako na ňom. Iná vec je Ťa podporiť a byť oporou. Ale to tiež neznamená, že má byť hromozvod tvojej nálady. Tým sa podpora nevyjadruje. S tým sa musíš popasovať sama.
@anonym_7defc2 ale ja som to práve tak pochopila, že mala zlý deň a chcela sa mu posťažovať, chcela možno počuť dáke milé slová a on ju poslal preč.. nepísala že by bola nervózna na neho. 🤷♀️
@anonym_autor ved spolu nebyvate. Ci si chcela, aby prišiel za tebou? Lebo mne pomôže, keď ma prituli k sebe a na nič sa nepyta
Moj začne kričať, že čo? To už? To fakt zasa? Nejako skoro? Nemáš to často?
Myslí tým predmenštruačný syndróm😰
Potom rozpráva o tom aké to musím mať ťažké, ako mu to je ľúto, niekedy mu chcem vykusnúť hrtan a niekedy mi to príde smiešne..
Faktom je, že keď buchnem mi to pomože sa dať do normálu, nerobím to často, ale keď sa stane tak týmto odvedie moju pozornosť.
Objať ma vtedy nemože, chodí ma pozorovať či som OK, keď sa upokojím rád si ma vypočuje a dostanem ,,cenné,,rady.
Keď som nervózna, väčšinou PMS, chodí podozrivo potichu, dýcha tak,aby som ho nepočula,keď prejdem okolo neho,pohladká po vlasoch,či po zadku a otvorí ponúkne ma pohárom červeného vína, veľmi nehovorí 🤭. Keď je on nervózny, zväčša sa zavrie do garáže, dielne a ja po chvíli prídem s obľúbeným pivkom, obľúbeným chlebíkom vo vajíčku,či nakrájanou slaninou a zeleninou,neotravujem ho hlúpostami,opýtam sa či chce pokecať a ked nechce,len mu poviem,že ho ľúbim a vie kde ma nájde ☺️.
@anonym_7defc2 ale ja som to práve tak pochopila, že mala zlý deň a chcela sa mu posťažovať, chcela možno počuť dáke milé slová a on ju poslal preč.. nepísala že by bola nervózna na neho. 🤷♀️
@13uzivatelka11 pochopila si to správne 🙂 nebola som Nervózna z neho., proste celý deň je taky v práci sa mi nedarilo mala som strašnú menštruáciu hrozne bolesti a nemám už dovolenky aby som ostala doma takže som musela pracovať takto. Kŕče ma zabíjali ešte do toho proste x ďalších veci a už je toho na mňa moc, len som chcela nejakých pár viet povzbudenia ale nedostalo sa mi toho hneď ma odbil. Žiadny záujem podpora nic
@13uzivatelka11 pochopila si to správne 🙂 nebola som Nervózna z neho., proste celý deň je taky v práci sa mi nedarilo mala som strašnú menštruáciu hrozne bolesti a nemám už dovolenky aby som ostala doma takže som musela pracovať takto. Kŕče ma zabíjali ešte do toho proste x ďalších veci a už je toho na mňa moc, len som chcela nejakých pár viet povzbudenia ale nedostalo sa mi toho hneď ma odbil. Žiadny záujem podpora nic
@anonym_autor ... Žiaľ, pri takýchto situáciách človek vidí pravú tvár toho druhého. Sama vieš, že toto nie je takto OK
Keď som nervózna z ms, som rada že mi ide z cesty, a keď nejde on, idem pre istotu ja z cesty. Ak mám ťažký deň tak stojí pri mne
Moj mi dá (hlavne počas pms) jednoduchú básnickú otázku: ,,Zas ti je*e?” 🤣 ….. nenávidí nezmyselne citove výlevy rovnako ako ja. Keď mam nervy môžem sa mu posťažovať, poradí, vypočuje … ale keď mam takú tu obyčajnú kritickú náladu tak to nejak neakceptuje a ťažkú hlavu si s toho nerobím, veď ma vlastne pravdu.
Väčšinou mi dá pokoj. Ale milujem keď mi povie "ukľudni sa". Jasné....hotovo, ukludnená 🙄
To su take typy chlapov, ktorí su len do pohody. Keby mali niečo riešiť, tak im to uberá z vlastneho komfortu. Taký chlap, nie je veĺmi vhodný do spolužitia a do spoločnej rodiny. To je tak ešte na nejaku party, kde sa len smeje, zabáva sa a nemusí nič riešiť.
@anonym_autor Ahoj, kazda to mame inak, jedna je taka,ze chod mi z cesty a druha caka povedzme objatie, aj keby slovne😁 Kazdopadne ten tvoj ta nemusel takto odbit, keby ta aspon povzbudil. Ved vztah nie je len o slnecnych dnoch, ale aj ked je zamracene. Ale z tejto jeho reakcie mi to zial pride ako to prve. Autorka, skus s nim hodit rec, ked s nim budes osobne, ze ti prislo luto ako ta odbil, ked si mu povedala aky mas tazky resp.zly den a ze ti to za danych situacii nepadlo od neho dobre. Snad sa zbada a uvidis aj, co ti na to povie. Predsa za ten rok ho uz nejako poznas a budes vediet ci je jeho rec uprimna alebo len aby sa nepovedalo. Pripadne je aj taka moznost, ze mu skusis niekedy spravit to iste, ked bude mat zly den (kazdy taky den debil mame) a prave vtedy mu to tiez moze docvaknut, pokial mu na tebe ozaj zalezi. Ci uz skusis jednu alebo druhu moznost, kazdopadne ti drzim palce🙂🍀
@anonym_autor zalezi ci si dennodenba hysterka, kup si medovku 😀😛

@anonym_autor u nás záleží podľa situácie, občas som taká, že poviem mužovi, nech na mňa ani nerozpráva, to vie, že má ísť po čokoládu alebo naliať mi víno a občas sa mu hodím do náručia ako malé dieťa a fňukám. Myslím, že ma v tej chvíli ani nepočúva ale to mi nevadí 😅.