icon

Ako nadviazať úspešne kontakt s dievčaťom vo fitku?

23. apr 2025

Zdravím,
Prichádzam si tu pre radu. Ešte v minulom roku počas leta som videl na jednom podujatí v našej dedine nádherné dievča.Počkal som na vhodnú príležitosť a oslovil som ju - chvíľu sme sa porozprávali ale keďže moja komunikácia s dievčatami nebola práve najlepšia, tak v danom momente to neviedlo nikde ďalej. Navyše som sa dozvedel od kamaráta, že mala v tej dobe priateľa takže ma to až tak netrápilo..
Od tej doby som na sebe zapracoval, bol som celkom chudý ale to už sa zmenilo - počul som už dokonca aj zopár príjemných komplimentov zo ženskej strany.
Ide o to, že to dievča som stretol pár krát vo fitku kde chodím. V oboch prípadoch to viedlo iba k pozdravu. Možno si iba namýšľam ale prvý krát keď sme sa stretli vo fitku tak som si niekoľkokrát všimol ako na mňa pozerá.
Viem ako sa volá , premýšľam, že by som jej napísal na FB ale neviem či je to práve najlepší nápad. Ako by som mal postupovať?

domkakvet
23. apr 2025

Prihovor sa jej v tom fitku, cisto kamaratsky, nikde ju nevolaj, len sa prihovor.

autor
23. apr 2025
@domkakvet

Prihovor sa jej v tom fitku, cisto kamaratsky, nikde ju nevolaj, len sa prihovor.

@domkakvet no uvažujem nad tým, len ju tam nestretávam často. Od februára/marca som ju ozaj stretol pár krát , čiže momentálne tých príležitosti kde ju viem stretnúť osobne je fakt málo.. navyše stále neviem či má frajera alebo už nie 🤷

evcagabi
24. apr 2025

Profesionalne fotky uz mas? 😅

kitycat
24. apr 2025

Ked ju najblizsie stretnes, tak sa jej prihovor ci niekoho ma a ak nie, ci nechce zajst po treningu na bar na proteinak

Rok zabity, pozri fb ci tam ma dake fotky ale tam jej nepis

kikusenka1
24. apr 2025

Cez fb nieeeee. Osobne je to oveľa lepšie. Keď bude mať prísť príležitosť tak ju stretneš. Nechaj to na náhodu. Povedz jej ze by si ju rad niekam pozval pokiaľ je samozrejme nezadana. Pretože nerád by si robil rozbroje pokiaľ je vo vztahu

domkakvet
24. apr 2025

Par krat, ale stretol si, tak este stretnes. Ak je zadana, tak smola, ale uvidis ci je, alebo nie je. Postupne sa k tomu dopracujes, zatial to nechaj na kamaratskej urovni.