Ako nájsť motiváciu v prítomnosti partnera?
Ahojte. Prišla som sa sem vyrozprávať. Keď som so svojím priateľom, mám pocit, že ma jeho prítomnosť úplne uspáva. Milujem ho, cítim sa s ním šťastná a v bezpečí, ale akoby mi to bralo motiváciu niečo robiť. Nechce sa mi vstávať z postele, ísť na prechádzku, venovať sa sebe – napríklad robiť si poriadne skin care alebo dôkladnú ústnu hygienu. Predtým, keď som s ním ešte nebola, som bola veľmi aktívna. Cvičila som každý deň, pravidelne som chodila na manikúru a pedikúru, starala som sa o seba a mala som zo seba dobrý pocit.
Teraz sa cítim, akoby som na seba úplne rezignovala – a to ma trápi. Pribrala som, čo mi na sebadôvere tiež nepridáva. Neviem, prečo sa to stalo, ale viem, že chcem niečo zmeniť. Chcem sa opäť cítiť motivovaná, starať sa o seba ako predtým a zároveň si užívať čas s ním. Máte niekto podobnú skúsenosť? Ako ste sa s tým vysporiadali?
Ja tiež keď je muz doma sa mi nič nechce a skôr s ním lenosim na gauci a tiež mi to vadí… častokrát sa teším že ide do prace a budem si môcť robiť svoje 😄😄 je to úplne normálne
staci len zacat menit navyky sam od seba
@lilstar111 neveim ich zmeniť sama od seba, teraz keď som na návšteve u rodičov bez neho, je to všetko úplne super. Ale už vidím keď pridem domov, zasa bez žiadnej známky motivácie do ničoho
no tak potom asi neni pre teba ten priatel o com je taky vztah potom ked sama sa nikde neposuvas spolocne s nim

Ja mam podobnu skusenost z opacnej strany - a este mi to vycital, ze som za to mohla ja, lebo mu bolo prilis dobre a nemusel sa o nic snazit 🤡