icon

Ako nájsť motiváciu v prítomnosti partnera?

12. jan 2025

Ahojte. Prišla som sa sem vyrozprávať. Keď som so svojím priateľom, mám pocit, že ma jeho prítomnosť úplne uspáva. Milujem ho, cítim sa s ním šťastná a v bezpečí, ale akoby mi to bralo motiváciu niečo robiť. Nechce sa mi vstávať z postele, ísť na prechádzku, venovať sa sebe – napríklad robiť si poriadne skin care alebo dôkladnú ústnu hygienu. Predtým, keď som s ním ešte nebola, som bola veľmi aktívna. Cvičila som každý deň, pravidelne som chodila na manikúru a pedikúru, starala som sa o seba a mala som zo seba dobrý pocit.
Teraz sa cítim, akoby som na seba úplne rezignovala – a to ma trápi. Pribrala som, čo mi na sebadôvere tiež nepridáva. Neviem, prečo sa to stalo, ale viem, že chcem niečo zmeniť. Chcem sa opäť cítiť motivovaná, starať sa o seba ako predtým a zároveň si užívať čas s ním. Máte niekto podobnú skúsenosť? Ako ste sa s tým vysporiadali?

vanilkovazmrzka
12. jan 2025

Ja mam podobnu skusenost z opacnej strany - a este mi to vycital, ze som za to mohla ja, lebo mu bolo prilis dobre a nemusel sa o nic snazit 🤡

spanielka44
12. jan 2025

Ja tiež keď je muz doma sa mi nič nechce a skôr s ním lenosim na gauci a tiež mi to vadí… častokrát sa teším že ide do prace a budem si môcť robiť svoje 😄😄 je to úplne normálne

lilstar111
12. jan 2025

staci len zacat menit navyky sam od seba

autor
13. jan 2025

@lilstar111 neveim ich zmeniť sama od seba, teraz keď som na návšteve u rodičov bez neho, je to všetko úplne super. Ale už vidím keď pridem domov, zasa bez žiadnej známky motivácie do ničoho

lilstar111
14. jan 2025

no tak potom asi neni pre teba ten priatel o com je taky vztah potom ked sama sa nikde neposuvas spolocne s nim