icon

Ako nájsť niekoho perspektívneho pre partnerstvo?

28. júl 2025

Ahojte, zväčša žienky. Mám takú otázočku. Som hanblivka, introvert, trošku zakomplexovaná, na čom potrebujem pracovať a mnooožstvo iného. Každopádne ! Keďže sa nezdržujem v spoločnosti nakoľko ani nemám s kým a ani prečo, tak by som sa rada poinformovala, ako stretnúť niekoho perspektívneho na partnerstvo.
Snažím sa po sérií nezdravých vzťahov venovať aktuálne sebe, ale aj tak ma občas zatrápi, že denne sa mi nedarí vo veľkomeste na nikoho ani naraziť. Že budem mať problém niekomu opätovne dôverovať o tom, potom. Ale naozaj. Snažím sa venovať svojim záujmom, ako napríklad chodiť na prechádzky do prírody, ale nevyzerá to ružovo.
Zoznamiek sa úprimne bojím, keďže to je revír rôznych predátorov. Ale ak poznáte nejakú serióznu a máte dobrú skúsenosť. Za každý typ, prípadne kde ste Vy narazili na toho svojho partnera, budem vďačná. 🙂

ghost2323
28. júl 2025

@anonym_autor máme to trochu spoločné, tiež ako introvertna povaha nechodím do veľkej spoločnosti a je menej možností ako niekoho spoznať a občas sa podarí sa aspoň zarozpravať cez zoznamku, čo je tiež celkom fajn, ak chceš tak mi môžeš napísať lebo ten, kto nie je povahovo podobne na tom, to nie úplne pochopí

done
28. júl 2025

Použi malý trik, choď na hrádzu bicyklovať, chodí tam veľa single mužov. Nauč sa odmontovať pedál a sadni si s pedálom v ruke vedľa bicykla. Ten perspektívny pri tebe zastane a ponúkne pomoc.

onicek
28. júl 2025

Napíš mi 🙂, hľadám presne takú ako si ty, tiež sa mi nedarí zoznamovať

mirokub
Odpoveď bola odstránená
autor
28. júl 2025
@done

Použi malý trik, choď na hrádzu bicyklovať, chodí tam veľa single mužov. Nauč sa odmontovať pedál a sadni si s pedálom v ruke vedľa bicykla. Ten perspektívny pri tebe zastane a ponúkne pomoc.

@done 😆 nice!

anonym_0ba8ae
28. júl 2025

Rúcal sa mi dlhoročný vzťah, ale nemala som odvahu to skončiť, lebo som mala obavy či niekoho nájdem.
Ale sekla som s tým konečne🙏🏼 a hrozne mi odľahlo.
Kúpila som si nové oblečenie, zmenila trochu účes, kúpila bicykel, cvičím, schudla som a začala som si užívať život a začala som sa priam škeriť na tento svet..
Doteraz sa mi prihovárali dôchodci a dnes so mnou flirtujú sympatickí chlapi, cudzí chlap mi kúpil zmrzlinu(chcel číslo, ale nedala som), ďalší mi hodil svoje telefónne do kabelky(neozvala som sa) s ďalším som kecala na bicykli( nedala som číslo), ale dnes mi chlap čosi ukazoval na diaľnici, predbehol ma, blikal mi, tak sme zišli z diaľnice..
A že on chce moje číslo🫣 ako ma predbiehal som sa na neho usmiala( ale to sa usmievam stále momentálne) nechal sa predbehnúť, potom on mňa, to som nejak nevnímala, až keď blikal..
Strávili sme spolu pekný deň a večer, odviezol ma na motorke, neskutočne veľa spoločného máme a teda neviem ani spať od zvedavosti čo z toho bude..
Takže urob všetko preto, aby si sa cítila sama so sebou spokojnejšia, krajšia a verím, že čo má prisť príde, držím palce.

vilma7
29. júl 2025
@done

@done alevi bude potom tlačiť ten bicykel domov, aj s pedálov v ruke ;)

anos18
29. júl 2025
@vilma7

@done alevi bude potom tlačiť ten bicykel domov, aj s pedálov v ruke ;)

@vilma7 však keď sa nikto nenájde, namontuje si ho zasa naspäť 😁

autor
29. júl 2025
@anonym_0ba8ae

Rúcal sa mi dlhoročný vzťah, ale nemala som odvahu to skončiť, lebo som mala obavy či niekoho nájdem.
Ale sekla som s tým konečne🙏🏼 a hrozne mi odľahlo.
Kúpila som si nové oblečenie, zmenila trochu účes, kúpila bicykel, cvičím, schudla som a začala som si užívať život a začala som sa priam škeriť na tento svet..
Doteraz sa mi prihovárali dôchodci a dnes so mnou flirtujú sympatickí chlapi, cudzí chlap mi kúpil zmrzlinu(chcel číslo, ale nedala som), ďalší mi hodil svoje telefónne do kabelky(neozvala som sa) s ďalším som kecala na bicykli( nedala som číslo), ale dnes mi chlap čosi ukazoval na diaľnici, predbehol ma, blikal mi, tak sme zišli z diaľnice..
A že on chce moje číslo🫣 ako ma predbiehal som sa na neho usmiala( ale to sa usmievam stále momentálne) nechal sa predbehnúť, potom on mňa, to som nejak nevnímala, až keď blikal..
Strávili sme spolu pekný deň a večer, odviezol ma na motorke, neskutočne veľa spoločného máme a teda neviem ani spať od zvedavosti čo z toho bude..
Takže urob všetko preto, aby si sa cítila sama so sebou spokojnejšia, krajšia a verím, že čo má prisť príde, držím palce.

@anonym_0ba8ae Nedravé vzťahy od mala, prihovárajú sa mi len dôchodci, tak to poznám 😂 👍, to je trefné i na mňa. Ja som trošku zakomplexovaný typ, mám aj svoj štýl obliekania, ktorý je taký miš maš - niečo odvážnejšie, zvyšok a - la dievčatko, ktorým sa dodnes cítim. Ale áno, základom je prijať samého seba v láske a to bude teraz poprvýkrát v živote riaden záhul ! Ak sa mi to vôbec podarí, ale celkom pomohlo odísť od chlapa, ktorý ma vlastne ani nemal rád. Pre mňa už obohraný scénar, škoda, že ja som sa naozaj naňho naviazala. On si už stihol liečiť ego inde.
Tak Ti držím palce s neznámym 🙂 a ďakujem, že si zazdieľala 😘.

anonym_0ba8ae
29. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_0ba8ae Nedravé vzťahy od mala, prihovárajú sa mi len dôchodci, tak to poznám 😂 👍, to je trefné i na mňa. Ja som trošku zakomplexovaný typ, mám aj svoj štýl obliekania, ktorý je taký miš maš - niečo odvážnejšie, zvyšok a - la dievčatko, ktorým sa dodnes cítim. Ale áno, základom je prijať samého seba v láske a to bude teraz poprvýkrát v živote riaden záhul ! Ak sa mi to vôbec podarí, ale celkom pomohlo odísť od chlapa, ktorý ma vlastne ani nemal rád. Pre mňa už obohraný scénar, škoda, že ja som sa naozaj naňho naviazala. On si už stihol liečiť ego inde.
Tak Ti držím palce s neznámym 🙂 a ďakujem, že si zazdieľala 😘.

@anonym_autor tak dnes mám ďalšie rande za sebou, povozil ma na všetky možné romantické miesta, mali sme večeru, kde takticky odbehol na WC a zaplatil účet, pozvala som ho teda na revanš na zmrzlinu, ktorú aj tak zaplatil.
Neskutočne sme sa nasmiali a obaja sme nastavení, že život je Gombička ak sme zdraví..
V predošlom vzťahu som to mala veľmi podobné, nemal ma rád, nosil zlú náladu a cítila som sa pri ňom najtlstejšia(58kg)a najškaredšia osoba na svete, ktorá sa má tešiť, že o mňa vôbec zakopne.
Rovnako som mala nie pekné detstvo a tak som bola zvyknutá, že nie som stred vesmíru..
Ale teraz ním som a už nedovolím nikomu robiť zo seba tupelo.
Myslím že všetko sa deje pre niečo, prídeme na to neskôr, že aj to zlé je vlastne na niečo dobré.
Tak nájdi samú seba a vykroč už zajtra ako iný človek, ktorý chce byť šťastný taký aký je, pretože si to už zaslúži 🫶
Niekde ten pravý je, ktorý ťa bude ľúbiť takú aká si, keď príde tak to klikne, to uvidíš hneď 😉

earlgrey
29. júl 2025

Ak vieš piecť buchty...nech sa páči @princkrason ich má rád 😉

anonym_0ba8ae
30. júl 2025
@earlgrey

Ak vieš piecť buchty...nech sa páči @princkrason ich má rád 😉

@earlgrey toho si nechaj ty, veď si z neho úplne hotová, ťaháš ho už všade..

earlgrey
30. júl 2025
@anonym_0ba8ae

@earlgrey toho si nechaj ty, veď si z neho úplne hotová, ťaháš ho už všade..

@anonym_0ba8ae 🤣🤣🤣 kľud, dnes je pekný deň...nepokaz si ho 😉

princkrason
30. júl 2025
@earlgrey

@earlgrey draha to koho mi tu dohadzujes? 😍🙂

earlgrey
30. júl 2025
@princkrason

@earlgrey draha to koho mi tu dohadzujes? 😍🙂

@princkrason 😀 koho len chceš 😄 máš na výber

anonym_0ba8ae
30. júl 2025
@earlgrey

@princkrason prosím ťa, nápiš jej čo chce počuť, netreba sa motať okolo horúcej kaše🤪
Vy ste osudová láska predsa🩷
@earlgrey aj ty maj pekný deň😘 a choď piecť buchty

earlgrey
30. júl 2025
@anonym_0ba8ae

@princkrason prosím ťa, nápiš jej čo chce počuť, netreba sa motať okolo horúcej kaše🤪

@anonym_0ba8ae 😄 to ti tak ležím v žalúdku? mohla si kľudne pod svojim menom 😉

princkrason
30. júl 2025
@anonym_0ba8ae

@anonym_0ba8ae ale to je len taka platonicka laska moja , nerob mi tu scenky 🙂

anonym_0ba8ae
30. júl 2025
@earlgrey

@anonym_0ba8ae 😄 to ti tak ležím v žalúdku? mohla si kľudne pod svojim menom 😉

@earlgrey ja som v pohode slnko, len keď môžem, pomôžem😋

anonym_0ba8ae
30. júl 2025
@princkrason

@anonym_0ba8ae ale to je len taka platonicka laska moja , nerob mi tu scenky 🙂

@princkrason jo, platonická❤️‍🔥

princkrason
30. júl 2025
@anonym_0ba8ae

@princkrason jo, platonická❤️‍🔥

@anonym_0ba8ae a odkial si? lebo moja platonicka laska je z daleka a na bicykli to nedam 😉

anonym_0ba8ae
30. júl 2025
@princkrason

@anonym_0ba8ae a odkial si? lebo moja platonicka laska je z daleka a na bicykli to nedam 😉

@princkrason ak máš elektro bike, tak po diaľnici za 2 hodiny s nohami vyloženými a bielkovinovým obedom (muchy) by si zvládol..

earlgrey
30. júl 2025
@anonym_0ba8ae

@earlgrey ja som v pohode slnko, len keď môžem, pomôžem😋

@anonym_0ba8ae Ďakujem, si zlatá 😘

princkrason
30. júl 2025
@anonym_0ba8ae

@princkrason ak máš elektro bike, tak po diaľnici za 2 hodiny s nohami vyloženými a bielkovinovým obedom (muchy) by si zvládol..

@anonym_0ba8ae 🙂 Neni problém

princkrason
30. júl 2025
@earlgrey

@anonym_0ba8ae Ďakujem, si zlatá 😘

@earlgrey jej posles pusu a mne nie? toto je na rozchod 😈

earlgrey
30. júl 2025
@princkrason

@earlgrey jej posles pusu a mne nie? toto je na rozchod 😈

@princkrason tak ja som viac na ženy ako na mužov 🤷‍♀️🤣

princkrason
30. júl 2025
@earlgrey

@princkrason tak ja som viac na ženy ako na mužov 🤷‍♀️🤣

@earlgrey este mi oteplis moju buducu lasku 😈🙂

anonym_0ba8ae
30. júl 2025
@princkrason

@earlgrey este mi oteplis moju buducu lasku 😈🙂

@earlgrey
@princkrason
Nejdem do trojky, aj tak by ste ma vynechali🫥

anonym_0ba8ae
30. júl 2025
@princkrason

@anonym_0ba8ae 🙂 Neni problém

@princkrason áno, silné ruky len treba, keď budeš obiehať kamióny, nech ťa nesfúkne.

princkrason
30. júl 2025
@anonym_0ba8ae

@princkrason áno, silné ruky len treba, keď budeš obiehať kamióny, nech ťa nesfúkne.

@anonym_0ba8ae smolu mám lebo ruky mám ako halzlovy pavúk 😭🥺