icon

Ako nájsť normálneho chlapa?

17. okt 2025

Zdravím žienky, poďme predebatit ako ste prijali vy do neúplnej rodiny cudzieho tatina, a ako sa vám podarilo nájsť lásku v tejto podobe, mám 34,4 ročného syna a 2 dcérku ale moje rande nie je vlastne ani randenie.... A nechcem robiť sebe a deťom cirkus v živote. Už po pár vetách cítim že niesme na tej istej vlne ak aj niekto prejavy záujem... a jediné na čom mi záleží je láska, serióznosť a dôvera. Chcem tak veľa? Okolie ma vníma sympaticky. S deťmi sme taká fajn parta 🩷 žiadna frustrácia sa nekoná díky bohu 🙏🙏🙏

anonym_f51dfd
17. okt 2025

@anonym_autor prvá chyba že si hľadáš tatina..tatina už tie deti majú ..ty si hľadaj muža

anonym_7b60a7
17. okt 2025
@anonym_f51dfd

@anonym_autor prvá chyba že si hľadáš tatina..tatina už tie deti majú ..ty si hľadaj muža

@anonym_f51dfd no to nie je tak úplne pravda. Keby si nájde muža čo nebude javiť záujem o deti tak ako by to doma vyzeralo ? Že on tie deti bude ignorovať? Alebo ako ? Jasne že žena chce aby prijal aj deti lebo on s nimi bude viac ako ich biologický otec pravdepodobne všeho všudy. Takže tak.
A autorke napíšem len že, čo má byť bude. Je to klišé ale je to tak.

autor
17. okt 2025

@anonym_f51dfd Tatino deti, je žiaľ mŕtvy.

autor
17. okt 2025
@anonym_7b60a7

@anonym_f51dfd no to nie je tak úplne pravda. Keby si nájde muža čo nebude javiť záujem o deti tak ako by to doma vyzeralo ? Že on tie deti bude ignorovať? Alebo ako ? Jasne že žena chce aby prijal aj deti lebo on s nimi bude viac ako ich biologický otec pravdepodobne všeho všudy. Takže tak.
A autorke napíšem len že, čo má byť bude. Je to klišé ale je to tak.

@anonym_7b60a7 Súhlasím, hľadám partnera a zároveň tatina pre deti. 🙃 zaujímajú ma vaše príbehy ak ste v podobnej situácii sa ocitli a dnes tvoríte úplnú rodinu.

anonym_1e3ec6
17. okt 2025

Je skôr výnimka, že niekto sa bude starať o dve cudzie deti. Navyše ak sú takéto malé, s ktorými je kopa roboty.

anonym_64e290
17. okt 2025

@anonym_autor Chlap vo veku 35-40 rokov, ak túži po žene a deťoch, tak prioritne po žene slobodnej a deti si urobí vlastné. Ono, vychovávať dve cudzie deti nie je žiadna výhra. Veľa mužov je takto nastavených, rovnako aj ich rodičov. Osobne by som tiež synom poriadne vysvetlila, prečo by do takéhoto vzťahu nemali ísť a prečo by si mali hľadať bezdetnú - je ich dosť.

anonym_e6cd25
17. okt 2025

@anonym_autor ako chlapa nájdeš všade, normálneho chlapa veľmi, veľmi ťažko. S dvoma deťmi, normálneho chlapa, no neviem.

sszuzu8
17. okt 2025
@anonym_64e290

@anonym_autor Chlap vo veku 35-40 rokov, ak túži po žene a deťoch, tak prioritne po žene slobodnej a deti si urobí vlastné. Ono, vychovávať dve cudzie deti nie je žiadna výhra. Veľa mužov je takto nastavených, rovnako aj ich rodičov. Osobne by som tiež synom poriadne vysvetlila, prečo by do takéhoto vzťahu nemali ísť a prečo by si mali hľadať bezdetnú - je ich dosť.

@anonym_64e290 dieťa ako dieťa nie? Kde je záruka ze dieťa z rovnakej krvi bude lepšie ako cudzie dieťa? Preto ti muži sú akí sú lebo ich vychovávajú ženy v tomto duchu

sszuzu8
17. okt 2025

Normálneho chlapa nájsť aj bez deti je Nadludska úloha nie to ešte keď máš tu zodpovednosť za deti. Ale podľa toho ako píšeš ti nie je samej zle. Nekaz si život ktorý máš

anonym_cf2c3c
17. okt 2025

@anonym_autor netrap sa nad tym. Nechaj zivot ist. Nie je pravda, ze zenu s 2 detmi nik nechce. Vsak nie sme stroje. Kolko je peknych slobodnych zien bez frajerov, ked niekto ma prist, tak pride. Najma zufalo nikoho nehladaj. Najst niekoho sa neda nasilu- predsa sa neda zalubit len preto, ze niekto je pekny,slobodny, bohaty. Ked stretnes toho spravneho, tak ta bude brat aj s detmi.

anonym_38361d
17. okt 2025

@anonym_autor aj bezdetne zeny maju problem najst schopneho, kompatibilneho muza. Treba zlavit z narokov.

anonym_64e290
17. okt 2025
@sszuzu8

@anonym_64e290 dieťa ako dieťa nie? Kde je záruka ze dieťa z rovnakej krvi bude lepšie ako cudzie dieťa? Preto ti muži sú akí sú lebo ich vychovávajú ženy v tomto duchu

@sszuzu8 Mýliš sa. Vôbec nie je dieťa ako dieťa. Nemôžeš vymeniť kus za kus. K vlastnému decku má človek city akosi prirodzene, k cudziemu nie. Kvôli vlastnému dokáže obetovať veľa, kvôli cudziemu nie. Vo vlastnom vidí rodič svoje pokračovanie, svoju pýchu, samého seba v mladšom vydaní. A hlavne, pri vlastnom dieťati vie, čo môžem od neho očakávať, pretože existuje dedičnosť, cudzie dieťa je vždy lotéria. Samotná starostlivosť a výchova detí stojí dnes obrovské peniaze, veľa času, energie a človek si dobre rozmyslí, kto stojí za to. A ten, kto môže a chce mať vlastné deti, nebude vychovávať cudzie.

sszuzu8
17. okt 2025
@anonym_64e290

@sszuzu8 Mýliš sa. Vôbec nie je dieťa ako dieťa. Nemôžeš vymeniť kus za kus. K vlastnému decku má človek city akosi prirodzene, k cudziemu nie. Kvôli vlastnému dokáže obetovať veľa, kvôli cudziemu nie. Vo vlastnom vidí rodič svoje pokračovanie, svoju pýchu, samého seba v mladšom vydaní. A hlavne, pri vlastnom dieťati vie, čo môžem od neho očakávať, pretože existuje dedičnosť, cudzie dieťa je vždy lotéria. Samotná starostlivosť a výchova detí stojí dnes obrovské peniaze, veľa času, energie a človek si dobre rozmyslí, kto stojí za to. A ten, kto môže a chce mať vlastné deti, nebude vychovávať cudzie.

@anonym_64e290 nikdy som nevidela v tomto rozdiel. Keď mal priateľ svoje dieťa prijala som ho akoby bolo moje. Čo tam po krvi. Kebyže nemôžem mať vlastné deti tak by som si adoptovala a milovala ho úplne bez problému. Zamilujem sa do hocijakeho dieťaťa ktoré vidím. Keď ho niečo trápi či bolí je mi ťažko spolu s ním. Keď sa teší mam slzy v očiach od dojatia spolu s tým dieťaťom. Nedalo by mi vydelovat moje a tvoje dieťa. Preto toto úplne nepochopím. Teraz partnera nemám ale keby som si mala nejakého nájsť prioritne by som chcela otca ktorý už nejaké to dieťa má.

domkakvet
17. okt 2025

@anonym_autor par prispevkov nizsie muz hlada zenu, precitaj si ci splnas podmienky, ak ano mozes mu napisat.

martinadomianova
19. okt 2025

@anonym_autor ja Ti to poviem z pohľadu dieťaťa, ktoré "vychovával" cudzí chlap. Mama sa rozviedla, keď ja som mala 8 a brat 4. Oboch nás vychoval otčim. Potom mali aj vlastné, najmladšieho brata. Poviem Ti úprimne, že dávaj bacha, z akej je rodiny, a tiež nie každý chlap je stvorený pre rodičovstvo.

barbora80
19. okt 2025

@anonym_autor ahoj, ja som ovdovela ako 34 ročná, zostala som so štyrmi deťmi. Najstarší syn mal v tom čase 6 rokov, dcéra 4 a dvojičky, chlapci, 1 rok. Po smrti manžela som si myslela že zostanem sama. Veď kto by už chcel ženu so 4 malými deťmi? Nikoho som nehľadala a predsa mi prišiel do života. Stretla som muža, o 10 rokov mladší. Deti miluje ako vlastné. Keď som mu navrhla či by chcel ešte aj mať svoje vlastne deti, povedal že už máme 4 deti 🙂

mira0611
19. okt 2025
@sszuzu8

@anonym_64e290 nikdy som nevidela v tomto rozdiel. Keď mal priateľ svoje dieťa prijala som ho akoby bolo moje. Čo tam po krvi. Kebyže nemôžem mať vlastné deti tak by som si adoptovala a milovala ho úplne bez problému. Zamilujem sa do hocijakeho dieťaťa ktoré vidím. Keď ho niečo trápi či bolí je mi ťažko spolu s ním. Keď sa teší mam slzy v očiach od dojatia spolu s tým dieťaťom. Nedalo by mi vydelovat moje a tvoje dieťa. Preto toto úplne nepochopím. Teraz partnera nemám ale keby som si mala nejakého nájsť prioritne by som chcela otca ktorý už nejaké to dieťa má.

@sszuzu8 vies disponujes tym, co mnoho ludi nema a to je Emociolnalna inteligencia. Napisala si od pismenaka do pismenka, to ci aj ja myslim a citim!

strelkyna1
19. okt 2025

Co ma prist to pride. Poznam priemerne zeny s detmi, ktore si nasli skvelych partnerov a taktiez krasne slobodne baby, ktore su same. Ludia nie su stroje a niekedy je vela o nahode a sympatiach.

lentakyterapeut
4. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_f51dfd Tatino deti, je žiaľ mŕtvy.

@anonym_autor 😢 to je mi luto. Hladat muza aj otca pre deti je velmi narocne. Musi sa vzdat slobody a takych je malo, potom tam musia byt sympatie a uz ich je este menej. Drzim palce aby sa podarilo

autor
11. nov 2025
@lentakyterapeut

@anonym_autor 😢 to je mi luto. Hladat muza aj otca pre deti je velmi narocne. Musi sa vzdat slobody a takych je malo, potom tam musia byt sympatie a uz ich je este menej. Drzim palce aby sa podarilo

@lentakyterapeut 🙂 My sme taká fajn parta, usmiatá, spokojná, pokorna, verím že aj sympatická, len niet toho "fajn parťáka" a ak niekto prejaví záujem tak ide iba o mňa 😏 škoda...

lentakyterapeut
11. nov 2025
@anonym_autor

@lentakyterapeut 🙂 My sme taká fajn parta, usmiatá, spokojná, pokorna, verím že aj sympatická, len niet toho "fajn parťáka" a ak niekto prejaví záujem tak ide iba o mňa 😏 škoda...

@anonym_autor no tak treba hladat dalej kolko mas rokov? Matky s detmi nie su prekazka len treba spravne vyberat. Ano su aj muzi co lovia takto zranitelne mamky.

autor
16. nov 2025
@lentakyterapeut

@anonym_autor no tak treba hladat dalej kolko mas rokov? Matky s detmi nie su prekazka len treba spravne vyberat. Ano su aj muzi co lovia takto zranitelne mamky.

@lentakyterapeut 34 mám, dcérka 2 roky a syn 4 roky, som pracujúca, samostatná. Necítim sa zraniteľné, skôr nerozumiem ako ma hneď spoločnosť súdi, "aha, žena, dve deti hneď nie..." reakcia mužov. Ja nehľadám sponzora, ja hľadám normálneho chlapa 😬

lentakyterapeut
17. nov 2025
@anonym_autor

@lentakyterapeut 34 mám, dcérka 2 roky a syn 4 roky, som pracujúca, samostatná. Necítim sa zraniteľné, skôr nerozumiem ako ma hneď spoločnosť súdi, "aha, žena, dve deti hneď nie..." reakcia mužov. Ja nehľadám sponzora, ja hľadám normálneho chlapa 😬

@anonym_autor @anonym_autor tak neries spolocnost. Nezijes pre nu ale pre seba a deti. A aj pri vybere muzov muzi su co nemaju problem s mamou a dvoma detmi len sa asi hladaju inak ako najkrajsi na Tinderi.

autor
19. nov 2025
@lentakyterapeut

@anonym_autor @anonym_autor tak neries spolocnost. Nezijes pre nu ale pre seba a deti. A aj pri vybere muzov muzi su co nemaju problem s mamou a dvoma detmi len sa asi hladaju inak ako najkrajsi na Tinderi.

@lentakyterapeut Tinder, máš na mysli zoznamku online? Nie, nefigurujem na žiadnej zoznamke. Bežne stretávam ľudí a spoznávam ako každý 🙃

autor
19. nov 2025
@lentakyterapeut

@lentakyterapeut Ešte doplním, záujem je, ale "iba o mňa". To nieje to čo chcem pochopiteľne.