icon

Ako nájsť partnera po štyridsiatke?

martinkaxyz
30. aug 2025

Ahojte žienky....ste tu niektoré, ktoré máte vek 40, poprípade 40+ a zatiaľ sa vám nepodarilo nájsť vhodného partnera na trvalý vzťah?..respektíve sa to so žiadnym dotyčným, s ktorým ste sa zoznámili, neposunulo ďalej?...nie ste záujem toho smutne, sklamane?...mate este stále nádej...dajte svoje skúsenosti a vhľady...ja mam pocit, že su dnes chlapi bud veľmi priebercivi alebo sa nechcú viazať...:(

Strana
z2
anonym_877a7d
30. aug 2025

áno ja, vek 44, už som nejako rezignovala, vzťahy som mala, ale nevyšli.

charlottha
30. aug 2025

Vies niekedy je byt lepsie sama ako s niekym, s kym to nebude OK.

pipimonterova
30. aug 2025

@martinkaxyz alebo su tepli.To tak dnes uz zhruba 50 percent muzskeho pokolenia.A teraz vyber si.Proste,na niektore zeny "nezvysi".Nie je z coho nazvys.

sevrin
30. aug 2025

Mužom sa musíte páčiť po fyzickej stránke. Možno je to prízemné trochu, ale toto je možno jediná vec čo na mužov skutočne zaručene funguje. Bez toho je to prakticky bez šance. Obdobne to funguje recipročne, aj ženám sa musia muži páčiť po fyzickej stránke, aj keď údajne to nie je rozhodujúce kritérium, u muža dosť závisí aj od spoločenského postavenia, majetku a bohatstva, prestíže a pod. Čím viac, tým lepšie.

kratucka
30. aug 2025
@sevrin

Mužom sa musíte páčiť po fyzickej stránke. Možno je to prízemné trochu, ale toto je možno jediná vec čo na mužov skutočne zaručene funguje. Bez toho je to prakticky bez šance. Obdobne to funguje recipročne, aj ženám sa musia muži páčiť po fyzickej stránke, aj keď údajne to nie je rozhodujúce kritérium, u muža dosť závisí aj od spoločenského postavenia, majetku a bohatstva, prestíže a pod. Čím viac, tým lepšie.

@sevrin coraz viac je takychto muzov. Ze su zatazeny na vonkajsiu stranku, na to ked zena posobi zensky, zvodne.

sevrin
30. aug 2025
@kratucka

@sevrin coraz viac je takychto muzov. Ze su zatazeny na vonkajsiu stranku, na to ked zena posobi zensky, zvodne.

@kratucka odjakživa to tak bolo, je, aj bude.

lindusss2016
30. aug 2025
@sevrin

@sevrin no tak ja mam fakt ze kocky kamosky 38 a su bez vztahov, resp.nic nevydrzalo, su akoby cely zivot same. Za to poznam skraty, co si klofli dobrakov este zamladi a su spolu uz 20 rokov. Vzhlad s tym nema vela spolocneho

sevrin
30. aug 2025
@lindusss2016

@sevrin no tak ja mam fakt ze kocky kamosky 38 a su bez vztahov, resp.nic nevydrzalo, su akoby cely zivot same. Za to poznam skraty, co si klofli dobrakov este zamladi a su spolu uz 20 rokov. Vzhlad s tym nema vela spolocneho

@lindusss2016 no vieš, získať si chlapa je jedna vec, ale udržať si ho, to je už úplne iná kapitola. Ale tie, ktoré si chlapov nevedia ani získať, nemajú žiadnu možnosť si ich udržať. Tie tvoje kočky možno majú debilné povahy, stáva sa to, dnešné ženy fakt nič moc, čo sa týka pováh.

sova7
30. aug 2025
@sevrin

@sevrin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

angelix
30. aug 2025

@martinkaxyz poznam osobne viac zien po 40 a ich jedinym problemom je ten, ze maju naroky ako 20-30 rocne, hlavne co sa vzhladu tyka. Nesudim, len konstatujem. Nehovorim, ze maju zlavit z narokov, ale su stale samy, lebo ich idoly idu jednoducho po mladsich.

sevrin
30. aug 2025
@angelix

@martinkaxyz poznam osobne viac zien po 40 a ich jedinym problemom je ten, ze maju naroky ako 20-30 rocne, hlavne co sa vzhladu tyka. Nesudim, len konstatujem. Nehovorim, ze maju zlavit z narokov, ale su stale samy, lebo ich idoly idu jednoducho po mladsich.

@angelix ten vek nie je až taký veľký problém, ale s tými nárokmi máš pravdu. Tu už aby každý muž bol pomaly arabský šejk.

anonym_5ff54c
30. aug 2025

No vidíte a ja skôr mam v okolí chlapov co v neskoršom veku uz sa chcú usadzat aby sa mal kto o nich postarať na staré kolená 😋 takže posunúť sa da ale ide o vízie priority a hlavne čím človek starší tým menej sa prisposobuje

zildo
30. aug 2025

Ja mám 39 ročného brata,áno je pravda,že hľadá pekné dievča,ale jemu záleží nie len na kráse,ale aj na tom,aby nebola ,,jednoduchá,, aby mala niečo v hlave.. Čím je starší už má aj svoje návyky,ale myslím,že keby stála za to,že by nemal problém sa prispôsobiť.

binarypete
30. aug 2025

Preco zena po 30ke uz nemoze hrat schovavacku? Lebo by ju nikto nehladal.

Toto sa vravelo uz davno a stale to plati. Naco by chlap po 40ke ktory sa chce aj usadit hladal zeny po 40ke? To nedava zmysel, hlavne ak si chce zalozit rodinu. A nech je to akokolvek krute tak mnozina potencionalnych partnerov sa pre 40 rocnu zenu extremne zmensuje, len si to akosi niektore nevedia uvedomit. Mozno by stacilo aspon trochu menej nekriticky na tych par co o nich este zaujem ma.

pettom19
30. aug 2025

Bud ako moja svagrina - najdi si mladsieho 😁. Ona 40, on 35, planovane otehotnela po 2 mesiacoch chodenia (predtym sa poznali asi mesiac z posilnovne). Ona vsak chcela v prvom rade dieta, aky pevny vztah je medzi nimi, ukaze az cas.

martina21
30. aug 2025

ja mam 39, 4 roky som mala vztah ktory sa nikam neposuval, chlap 43 rocny, neochotny sa viazat, mat deti.. som zvedava za aky cas a hlavne kde si niekoho najdem, zatial nadej mam, uvidim co mi zivot a vesmir prinesie… len som introvert neviem flirtovat ani balit muzov 😂pred dvomi dnami som si nainstalovala zoznamku a teda hroza

binarypete
30. aug 2025
@martina21

ja mam 39, 4 roky som mala vztah ktory sa nikam neposuval, chlap 43 rocny, neochotny sa viazat, mat deti.. som zvedava za aky cas a hlavne kde si niekoho najdem, zatial nadej mam, uvidim co mi zivot a vesmir prinesie… len som introvert neviem flirtovat ani balit muzov 😂pred dvomi dnami som si nainstalovala zoznamku a teda hroza

@martina21 a naco si cakala 4 roky ked si vedela ze je neochotny. Ja som takto bol tiez dlhe roky so zenou ktora vzdy nasla vyhovorku co treba este spravit, zacit, urobit... a az potom bude pripravena na deti. Nakoniec povedala ze vlastne deti nechce. Keby mi to povedala hned na zaciatku kaslem nato.

euka210
30. aug 2025
@sevrin

@sevrin hluposti pises. Ani peniaze, ani postavenie neznamenaju nic, ked sa chlap nevie pekne spravat k zene a ked si ju nevazi. Kto je povrchny, tak mu staci pozlatko, ale kto chce kvalitu, tak musi hladat.

sova7
31. aug 2025
@binarypete

Preco zena po 30ke uz nemoze hrat schovavacku? Lebo by ju nikto nehladal.

Toto sa vravelo uz davno a stale to plati. Naco by chlap po 40ke ktory sa chce aj usadit hladal zeny po 40ke? To nedava zmysel, hlavne ak si chce zalozit rodinu. A nech je to akokolvek krute tak mnozina potencionalnych partnerov sa pre 40 rocnu zenu extremne zmensuje, len si to akosi niektore nevedia uvedomit. Mozno by stacilo aspon trochu menej nekriticky na tych par co o nich este zaujem ma.

@binarypete chlap po 40 čo sa chce usadiť a mať rodinu ? Chlapi čo rodinu skutucne chceli väčšinou do 40 nečakajú. Ak áno a je ten chlap v poriadku tak to je možno jeden zo sto a stretnúť ho je vec obrovskej náhody.

barbie2023
31. aug 2025
@sevrin

@angelix ten vek nie je až taký veľký problém, ale s tými nárokmi máš pravdu. Tu už aby každý muž bol pomaly arabský šejk.

@sevrin skôr teraz už ženy vedia ,že nemusia skákať okolo debila a zarobia si na seba samé. Mnohí chlapi chcú stále slúžku , kuchárku čo bude skákať a oni nič.

sevrin
31. aug 2025
@euka210

@sevrin hluposti pises. Ani peniaze, ani postavenie neznamenaju nic, ked sa chlap nevie pekne spravat k zene a ked si ju nevazi. Kto je povrchny, tak mu staci pozlatko, ale kto chce kvalitu, tak musi hladat.

@euka210 keby som písal hlúposti, tak ako ty píšeš, toto fórum by bolo poloprázdne. Tisíce tém, v ktorých sa ženy sťažujú, za koho sa vydali, by tu nikdy nevzniklo. A vydávali sa dobrovoľne. Takže chudák, ktorý to za celý život dotiahol maximálne na podnájom a pracuje za minimálnu mzdu vo fabrike má u teba šancu ak sa vie pekne správať? Stačí to? Tak potom super, budeš mať z čoho určite vyberať! 👍

sevrin
31. aug 2025
@euka210

@euka210 ešte dodám, vráť sa v téme späť a poriadne si prečítaj na čo vlastne reaguješ.

martina21
31. aug 2025
@binarypete

@martina21 a naco si cakala 4 roky ked si vedela ze je neochotny. Ja som takto bol tiez dlhe roky so zenou ktora vzdy nasla vyhovorku co treba este spravit, zacit, urobit... a az potom bude pripravena na deti. Nakoniec povedala ze vlastne deti nechce. Keby mi to povedala hned na zaciatku kaslem nato.

@binarypete neviem dufala som, presne nepovedal to priamo len furt nejaka vyhovorka preco nie teraz, az ked bude hento,stane sa tamto atd… predomnou mal 6 rocny vztah kde spolu byvali,ona tiez chcela svadbu deti ..len to nevyslo.. tak som to brala tak ze nie je typicky stary mladenec ale casom som zistila ze v podstate je plus ma tazku povahu ale to clovek tiez spoznava-zistuje dlhsie, som rada ze je koniec.. ano vycitam si tie roky ale nechcem sa tym trapit ani zaoberat, co uz.. neplacem do vankusa

anonym_4500dc
31. aug 2025

Muži, ktorých poznám ja sa zázrakom veľmi rýchlo chceli usadiť a mať deti 😁 už po pár týždňoch...tak neviem, čo je lepšie....chlap, ktorý chce spoznať ženu, dať tomu čas (hoci ok po 40tke už by mal byť niekde inde a nie len práve rozmýšľať o založení rodiny) je podľa mňa lepší ako chlap, ktorý ide do toho hrrrrr....ale v podstate mne je to absolutne jedno, keďže ja svadbu ani deti nechcem. Veľa z tých mužov, ktorých som spoznala sú už ženatí, majú deti ale aj tak vypisujú mne, lebo nie sú spokojní 🤷‍♀️

007marianna007
31. aug 2025

Vzťah po 40tke je už len o sexe..stretnúť sa 2x za týždeň, naplniť svoje potreby a vybavené.. nečakaj už dlhé telefonáty, vodenie za ručičky, zamilované pohľady..mám strašne veľa komosiek, ktoré sú rozvedené a presne takto to majú..

jogy1984
31. aug 2025
@pipimonterova

@martinkaxyz alebo su tepli.To tak dnes uz zhruba 50 percent muzskeho pokolenia.A teraz vyber si.Proste,na niektore zeny "nezvysi".Nie je z coho nazvys.

@pipimonterova ale produktívnom veku je viac mužov ako žien . Až seniorskom veku sa pomer mužov a žien mení a prevyšujú ženy . Štatistiky sa to zdá vyrovnané ale ak zohľadníme vek mužov je viac minimálne do 50 roku života

anonym_d22d7d
31. aug 2025
@martina21

@martina21
Stari mladenci po 40-tke je uplne ta najhorsia skupina chlapov do vztahu.Sebci zvyknutí zit podla seba a druhí nech sa prispoposobuju im.Poznam troch a kazdy jeden je cudak.Im vyhovuje sloboda , starat sa sam o seba, vlastne aj ked mali vztahy kazda ich nechala lebo charakterovo boli otras.Lutujem kazdu jednu ktora si s nimi zacne a keby mali nejakou nahodou deti/ nastastie nechcu/ ta zena by bola chudera a zila by ako slobodna matka.Ale maloktora prejde cez ich Sito vyberu 🙂take ego maju
Nie kazdy je vhodný do vztahu a u starych mladencov je to velmi badat, keby chceli rodinu a zenit sa davno ich maju.A ked to je typ pohladny s postavenim, s moznostami a do 40-tky si nedokazal nikoho najst, problem je v sebeckom charaktere.

anonym_ae5146
31. aug 2025

Takýchto tem tu uz bolo veľa. Takych skutočne voľných a k svetu je tak máličko, ze si môžu vyberať alebo ani nikoho nechcú, stačí im sex a sem tam spoločnosť.
Potom su tu suknickari alebo tí, co ich nechce žiadna ( výzor, správanie, vulgárny, hlúpy).
Kategória rozvedený, tam su deti, ex, nevysporiadana minulosť,zatrpknutost, mnohí ani sami nevedia co hľadajú, skôr im chýba sex a pravidelný servis.
Ďalej môže byt problém aj vzdialenosť, mnoho ma uz prácu, zázemie a nechce sa mu niečo meniť alebo donekonečna cestovať hore dolu.
No a takí co su dlho sami, to uz ma svoj život a prispôsobiť sa niekomu, niečomu, meniť rituály, svoj vlastný " bordel" a " system" kvôli žene nebudú. Uz len to, ze si dá každý večer pivo môže byt pre ženu problém a to on riešiť a meniť nechce.

binarypete
31. aug 2025
@anonym_d22d7d

@martina21
Stari mladenci po 40-tke je uplne ta najhorsia skupina chlapov do vztahu.Sebci zvyknutí zit podla seba a druhí nech sa prispoposobuju im.Poznam troch a kazdy jeden je cudak.Im vyhovuje sloboda , starat sa sam o seba, vlastne aj ked mali vztahy kazda ich nechala lebo charakterovo boli otras.Lutujem kazdu jednu ktora si s nimi zacne a keby mali nejakou nahodou deti/ nastastie nechcu/ ta zena by bola chudera a zila by ako slobodna matka.Ale maloktora prejde cez ich Sito vyberu 🙂take ego maju
Nie kazdy je vhodný do vztahu a u starych mladencov je to velmi badat, keby chceli rodinu a zenit sa davno ich maju.A ked to je typ pohladny s postavenim, s moznostami a do 40-tky si nedokazal nikoho najst, problem je v sebeckom charaktere.

@anonym_d22d7d nieje uplne pravda poznam nas dost co to napriklad tahali so zenami co ich vodili za nos a potom zistili ze to nieje ta prava. Alebo cakali kym budu karierne usadeni a zabezpeceni pokial zancu stavat rodinu. Ale je pravda ze si potom hladaju zeny okolo 25-30 a nie zrovna styridsiatnicky, ale to je biologia no.

anonym_6c6f4b
31. aug 2025
@sova7

@binarypete chlap po 40 čo sa chce usadiť a mať rodinu ? Chlapi čo rodinu skutucne chceli väčšinou do 40 nečakajú. Ak áno a je ten chlap v poriadku tak to je možno jeden zo sto a stretnúť ho je vec obrovskej náhody.

@sova7 píšeš hlúposti je veľa mužov okolo 40tky čo chcú deti, ale nie so 40 tnickami veď to je logicke. Muži chcú mladé a plodné a ženy takých čo zabezpečia deti, tak to príroda zariadila a vždy to tak bude platiť.A emancipovane a veľmi samostatne plaču do vankúša, lebo ženy sú už ako chlapi.Zena má byť milá, zvodná, láskavá mať rada deti byť materinská, starostlivá.

Strana
z2