Ako nájsť vhodné miesto na zoznámenie?
Ahojte, kde sa s niekým zoznámiť? Som mladé 24r dievča a neviem kde by som sa mohla zoznámiť s viacerými mužmi. Doteraz som to nejak nevyhladávala ale reálne som počas roka stretla 2 nových mužov osobne v realite a to mi príde hrozne málo.. Chodím aj cvičiť, aj mám psíka s ktorým chodiť von, aj chodievam von do mesta na prechádzky aj sama, občas idem aj na nejakú párty kde je šanca že bude veľa ľudí a stále nejak nič.. Chlapi už dnes neoslovujú ženy a aj keď som sa s niekým dala do reči nie vždy si vypýtal kontakt.. V práci pracujem v beauty salóne kde sú väčšinou len ženy. Skúšala som aj cez známych, že dohodli spoločné stretko s ich slobodnými kamarátmi a to bolo skôr fiasko :D Ďakujem za tipy..
"kde by som sa mohla zoznámiť s viacerými mužmi."
A prečo nie iba s jedným....
Zoznamky 🙂 môže sa postastit nemusi
Ved cez záľuby 🙂....tam bude aspoň niekto, kto je na rovnakej vlnovej dĺžke ako ty
"kde by som sa mohla zoznámiť s viacerými mužmi."
A prečo nie iba s jedným....
@sevrin čakala som kto to napadne :D myslela som to tak že šanca že jeden bude ten s ktorým si zrovna sadnem malá tak preto nie že chcem veľa chlapov :D
@anonym_autor toto neviem pochopiť... na jednej strane ženy píšu že ich muži neoslovujú na druhej strane keď nejakú ženu muž osloví tak má pocit akoby ju otravoval...
@anonym_autor toto neviem pochopiť... na jednej strane ženy píšu že ich muži neoslovujú na druhej strane keď nejakú ženu muž osloví tak má pocit akoby ju otravoval...
@astero2 ale ty si to nepochopil správne....ženy vždy chceli a aj chcú byť dobýjané.....ak nejakú oslovíš, nebude sa teda tváriť že je šťastím bez seba🙂a rovnako veľkú rolu zohrávajú sympatie, ak si jej nesympatický, pošle ťa niekde či ju oslovíš alebo nie🙂
@astero2 záleží kde a ako. A samozrejme ako muz aj vypadá, nebudeme si klamať. Teraz som bola na festivale, vedľa sedeli muži a normálne slušne sa prihovorili. Nikto to nebral ako obťažovanie. Treba vedieť kedy to je vhodné a kedy to naozaj hraničí s obtazovanim. Ak žena da signál, ze nie, treba to rešpektovať, co mnoho muzov žiaľ nevie a počastuje ženu v momente nadávkami. Ešte pred minútou ju chcel ale spoznať.
@anonym_autor som na tom podobne ale tak ako bolo spomenuté, buď cez ďalšie záujmy alebo zoznamka ale máš ešte 24 tak to pôjde ľahšie si myslím, hlavne tá prvá možnosť
@sevrin čakala som kto to napadne :D myslela som to tak že šanca že jeden bude ten s ktorým si zrovna sadnem malá tak preto nie že chcem veľa chlapov :D
@anonym_autor v každom prípade niet na osobný kontakt, s babami sa zoberte niekam na didžinu, nahoď iskrivý úsmev a určite ťa nejaký osloví. Aj fitness centrá sú dobrým miestom, niekedy sa vie zadariť. Online zoznamky nie, tam sú väčšinou len zúfalci, ale zas v tvojom veku by tam mohlo byť ešte niečo relatívne normálne, aj keď väčšinu im ide len o sex. Údajne úspech majú aj speed zoznamky, ak sa minú možnosti, skúsiť môžeš aj to.
@anonym_autor v každom prípade niet na osobný kontakt, s babami sa zoberte niekam na didžinu, nahoď iskrivý úsmev a určite ťa nejaký osloví. Aj fitness centrá sú dobrým miestom, niekedy sa vie zadariť. Online zoznamky nie, tam sú väčšinou len zúfalci, ale zas v tvojom veku by tam mohlo byť ešte niečo relatívne normálne, aj keď väčšinu im ide len o sex. Údajne úspech majú aj speed zoznamky, ak sa minú možnosti, skúsiť môžeš aj to.
@sevrin čítal si vôbec, čo písala? veď na párty chodí... aj do fitka...
@anonym_autor Furt to tu pridam v nejakej takejto teme ale mne sa najviac osvedcili rave party a sportove kluby 😀 Tam su ludia fakt otvoreni.
Napiš ak chceš🙂

@anonym_autor tiez sa to pytam mladych. Internet🙂