icon

Ako nájsť vhodné miesto na zoznámenie?

31. aug 2025

Ahojte, kde sa s niekým zoznámiť? Som mladé 24r dievča a neviem kde by som sa mohla zoznámiť s viacerými mužmi. Doteraz som to nejak nevyhladávala ale reálne som počas roka stretla 2 nových mužov osobne v realite a to mi príde hrozne málo.. Chodím aj cvičiť, aj mám psíka s ktorým chodiť von, aj chodievam von do mesta na prechádzky aj sama, občas idem aj na nejakú párty kde je šanca že bude veľa ľudí a stále nejak nič.. Chlapi už dnes neoslovujú ženy a aj keď som sa s niekým dala do reči nie vždy si vypýtal kontakt.. V práci pracujem v beauty salóne kde sú väčšinou len ženy. Skúšala som aj cez známych, že dohodli spoločné stretko s ich slobodnými kamarátmi a to bolo skôr fiasko :D Ďakujem za tipy..

anonym_5b7739
31. aug 2025

@anonym_autor tiez sa to pytam mladych. Internet🙂

sevrin
31. aug 2025

"kde by som sa mohla zoznámiť s viacerými mužmi."
A prečo nie iba s jedným....

eliska125
31. aug 2025

Zoznamky 🙂 môže sa postastit nemusi

mischy00
31. aug 2025

Ved cez záľuby 🙂....tam bude aspoň niekto, kto je na rovnakej vlnovej dĺžke ako ty

autor
31. aug 2025
@sevrin

"kde by som sa mohla zoznámiť s viacerými mužmi."
A prečo nie iba s jedným....

@sevrin čakala som kto to napadne :D myslela som to tak že šanca že jeden bude ten s ktorým si zrovna sadnem malá tak preto nie že chcem veľa chlapov :D

astero2
31. aug 2025

@anonym_autor toto neviem pochopiť... na jednej strane ženy píšu že ich muži neoslovujú na druhej strane keď nejakú ženu muž osloví tak má pocit akoby ju otravoval...

mogaa
31. aug 2025
@astero2

@anonym_autor toto neviem pochopiť... na jednej strane ženy píšu že ich muži neoslovujú na druhej strane keď nejakú ženu muž osloví tak má pocit akoby ju otravoval...

@astero2 ale ty si to nepochopil správne....ženy vždy chceli a aj chcú byť dobýjané.....ak nejakú oslovíš, nebude sa teda tváriť že je šťastím bez seba🙂a rovnako veľkú rolu zohrávajú sympatie, ak si jej nesympatický, pošle ťa niekde či ju oslovíš alebo nie🙂

mischy00
31. aug 2025
@astero2

@astero2 záleží kde a ako. A samozrejme ako muz aj vypadá, nebudeme si klamať. Teraz som bola na festivale, vedľa sedeli muži a normálne slušne sa prihovorili. Nikto to nebral ako obťažovanie. Treba vedieť kedy to je vhodné a kedy to naozaj hraničí s obtazovanim. Ak žena da signál, ze nie, treba to rešpektovať, co mnoho muzov žiaľ nevie a počastuje ženu v momente nadávkami. Ešte pred minútou ju chcel ale spoznať.

ghost2323
31. aug 2025

@anonym_autor som na tom podobne ale tak ako bolo spomenuté, buď cez ďalšie záujmy alebo zoznamka ale máš ešte 24 tak to pôjde ľahšie si myslím, hlavne tá prvá možnosť

sevrin
31. aug 2025
@anonym_autor

@sevrin čakala som kto to napadne :D myslela som to tak že šanca že jeden bude ten s ktorým si zrovna sadnem malá tak preto nie že chcem veľa chlapov :D

@anonym_autor v každom prípade niet na osobný kontakt, s babami sa zoberte niekam na didžinu, nahoď iskrivý úsmev a určite ťa nejaký osloví. Aj fitness centrá sú dobrým miestom, niekedy sa vie zadariť. Online zoznamky nie, tam sú väčšinou len zúfalci, ale zas v tvojom veku by tam mohlo byť ešte niečo relatívne normálne, aj keď väčšinu im ide len o sex. Údajne úspech majú aj speed zoznamky, ak sa minú možnosti, skúsiť môžeš aj to.

morpheuss
31. aug 2025
@sevrin

@anonym_autor v každom prípade niet na osobný kontakt, s babami sa zoberte niekam na didžinu, nahoď iskrivý úsmev a určite ťa nejaký osloví. Aj fitness centrá sú dobrým miestom, niekedy sa vie zadariť. Online zoznamky nie, tam sú väčšinou len zúfalci, ale zas v tvojom veku by tam mohlo byť ešte niečo relatívne normálne, aj keď väčšinu im ide len o sex. Údajne úspech majú aj speed zoznamky, ak sa minú možnosti, skúsiť môžeš aj to.

@sevrin čítal si vôbec, čo písala? veď na párty chodí... aj do fitka...

bludna
31. aug 2025

@anonym_autor Furt to tu pridam v nejakej takejto teme ale mne sa najviac osvedcili rave party a sportove kluby 😀 Tam su ludia fakt otvoreni.

filipjohns
31. aug 2025

Napiš ak chceš🙂