Ako nájsť vzťah keď som introvert
Som veľký introvert a nie som veľmi spoločenský človek a samota mi vyhovuje. Ale niekedy v budúcnosti by som vzťah chcel lenže mi to príde skoro až nemožné keďže nadväzovanie vzťahov či už kamarátskych alebo partnerský je pre mňa ťažké Ako by som podľa vás mal nájsť niekoho kdo má podobnú povahu ako ja, poprípade ako ste si vy našli niekoho ak ste tiež introvert a uzavretejšía osoba.
sme s mužom obaja introverti a nevidím žiaden problém v zoznamovaní… a dokonca všetky moje kamošky sú extrovertky a ani s nimi nemám problém…
ak je niekto introvert, neznamená to že sa nestýka s ľuďmi 🤷♀️ takže by si mal prehodnotiť čo vlastne chceš…
na to je idealna zoznamka. Daj si to do profilu, skor sa najdes s inym introvertom. Ze sa rozpisete a az ked sa lepsie spoznate, sa stretnete. Ako introvert si asi moc s cudzim clovekom bez predosleho pisania nepokecas.
@anonym_1f5077 Nad zoznamkou som pár krát uvažoval, ale neviem čím by som danú osobu zaujal, som pomerne dosť nudný ak mám pravdu povedať a rozprávať sa s niekym lean tak o hocičom tiež nieje pre mňa jednoduché...
@anonym_1f5077 Nad zoznamkou som pár krát uvažoval, ale neviem čím by som danú osobu zaujal, som pomerne dosť nudný ak mám pravdu povedať a rozprávať sa s niekym lean tak o hocičom tiež nieje pre mňa jednoduché...
@tom_02 Introverti zaujmú svojim písaním. Štýlom, obsahom, hĺbkou myšlienok, pravopisom, záujmami atď. Veľmi veľa sa dá zistiť o človeku počas dopisovania.
neries v pritomnosti, co chces v buducnosti.. to sa poriesi v buducnosti.. takto si to akurat tak zabetonujes svojim nastavenim "pride mi to az nemozne' .. ty sa s najvacsou pravdepodobnostou nebudes zoznamovat klasickym sposobom.. to by aj tak bola iba strata casu.. musis si pockat na spravnu prilezitost.. tu spoznas, az pride, to nevymyslis dopredu.. ani neodkukas od inych

na to je idealna zoznamka. Daj si to do profilu, skor sa najdes s inym introvertom. Ze sa rozpisete a az ked sa lepsie spoznate, sa stretnete. Ako introvert si asi moc s cudzim clovekom bez predosleho pisania nepokecas.