Ako napísať správu chalanovi?
Caute vedeli by ste poradiť čo napísať chalanovi? On mi napísal takú celkom odveci správu že či som bola tam s tam a mňa to veľmi potešilo tak sme si začali písať a teraz mám takú potrebu tiež niečo také napísať ale všetko mi príde také moc okate alebo zvláštne vôbec neviem čo by bolo také prirodzené a zároveň by to rozprúdilo dobrú konverzáciu a možno došlo neskôr aj k nejakému stretnutiu. Musím podotknúť že sme sa videli len 2krat a nerozprávali sme sa len sme o sebe vedeli a na základe toho sme si začali písať.
@anonym_autor pozri, ak má o teba záujem, ozve sa.
Spytaj sa ho ci uz videl v meste mladatka holubov lebo ty si uz videla male kuriatka, kacky a pod ale holubov nie a pri tom je ich vsade najviac
Hlavne nepis “nadhadzovacie udicky”, ak na to nie si.
Lebo nasledne neudrzis ten lahky vtipny ton a vyznie to rozpacito a divne. Bud sama sebou. Nehraj divadlo.
Aj tak raz budes musiet byt sama sebou. A ak vytvoris dojem, ze si ina, tak ked sa vratis k svojej povodnej povahe, on obratom strati o teba zaujem.
Akurat ty uz budes medzicasom po usi zalubena, a tym padom trpko sklamana.
@anonym_autor ak teraz zacnes pozerat harryho pottera a pozries jeden diel kazdy tyzden, skoncis na vianoce. Si fanusik hp? A dalej preco ano nie, ci pozera kazdy rok a je to pre neho predvianocny film a bla bla uz to ide.
Inak mi pride trosku trapne chodit sa pytat na net co mas napisat.
Ako ste ukončili poslednú konverzáciu?
Ako ste ukončili poslednú konverzáciu?
@tim23 on napísal že ma nechce otravovať lebo je už neskoro tak som napísala že mne to nevadí ale potrebujem m už neodpísal takže to je tiež také že neviem čo si mám o Tom mysleit
@anonym_autor ak teraz zacnes pozerat harryho pottera a pozries jeden diel kazdy tyzden, skoncis na vianoce. Si fanusik hp? A dalej preco ano nie, ci pozera kazdy rok a je to pre neho predvianocny film a bla bla uz to ide.
Inak mi pride trosku trapne chodit sa pytat na net co mas napisat.
@really8 tak mne napríklad príde trápne písať toto , každý to vníma inak
@anonym_autor pozri, ak má o teba záujem, ozve sa.
@zmrzlinka2021 to mi tiez napadlo že sa ozve len neviem či on vie že ja mám oňho záujem v Tom prípade by mi možno ani nepísal neviem je to také
ach bože, ženy, tie vaše rady...
@anonym_autor skús napríklad:
„Potrebujem radu: chcem domáce zviera, ale musí byť čistotné a nenáročné — čo myslíš, že by bolo najlepšie?
"S kamoškou sa hádame na tom, že či je bozkávanie podvádzanie. Čo si o tom myslíš? Ona mi tvrdí, že nie..."
"Zaujímal by ma mužský názor... je to podľa teba ok, ak je baba stále v kontakte so svojím ex? Lebo kamoška už má nového frajera, ale stále si píše aj s ex. Čo si o tom myslíš ty? "
atď, atď... proste tvár sa, že sa s kamoškou na niečom neviete dohodnúť a opýtaj sa na jeho názor.. kľudne to môže byť otázka v štýle - čo bolo prvé sliepka alebo vajce...
@anonym_autor no vidis. Tak napis nieco co trapne neni ty hlavicka. Kolko mas rokov?
@really8
Tak vidite vy tu píšete ľuďom že čo píšu je trápne (aj keď za mňa ľudia tu už na MK písali aj trapnejsie veci) a potom sa urazite keď vám niekto povie že to čo vy píšete je trápne
Spytaj sa ho ci uz videl v meste mladatka holubov lebo ty si uz videla male kuriatka, kacky a pod ale holubov nie a pri tom je ich vsade najviac
@martinmmartin nieeee🤣🤣
@martinmmartin ty si kráľ 🤜
@really8
Tak vidite vy tu píšete ľuďom že čo píšu je trápne (aj keď za mňa ľudia tu už na MK písali aj trapnejsie veci) a potom sa urazite keď vám niekto povie že to čo vy píšete je trápne
@anonym_autor ja som sa vobec neurazila. Nemam 15 😉 a co si chcela povedat tym ze tu pisali uz trapnejsie veci? Chcela by si vyhrat v tejto kategorii ci co?
Ked nevies o com sa s nim bavit alebo ako zacat rec tak to nesil. Ked pojdete spolu na rande budes mat nasepkavaca? Ja som ti dala tip ako by som zacala debatu, da sa to pekne rozvinut a nieco o nom zistis. Ked ti pride trapne nevadi. Neplacem kvoli tomu.
Všetko čo bude vymyslené, neúprimné a iba zámienka bude v konečnom dôsledku trápne. Niekedy úplne stačí, “dobré ráno ako sa máš?”. Ak si rozumiete a máte čo povedať + tam je obojstranný záujem komunikovať, tak aj z tejto jednoduchej otázky rozviniete super debatu a ak nie, tak nepomôže ani otázka na zmysel života.
Pozri vela krat zaujme ked si priama a nejdes okolo horucej kase. Ak ti napisal dajme tomu je to maly zaujem. Nech si mysli kto chce co chce. Ja byt tebou napisem strucne: chces sa stretnut?
Ako vazne bez srandy ak by to mne zena napisala to je pekne mile nastartovanie.
Pozri vela krat zaujme ked si priama a nejdes okolo horucej kase. Ak ti napisal dajme tomu je to maly zaujem. Nech si mysli kto chce co chce. Ja byt tebou napisem strucne: chces sa stretnut?
Ako vazne bez srandy ak by to mne zena napisala to je pekne mile nastartovanie.
@lentakyterapeut ďakujem skúsim uvidim
@anonym_autor a co keby si mu normalne nspisala, ze by si si s nim rada pokecala mazivo?
@anonym_autor určite mu napíš....za vyskúšanie nič nedáš a tak budeš stále nad tým rozmýšľať či on napíše alebo nie .... Skúsila by som niečo ako :" ako si strávil víkend?" ( Alebo posledný týždeň) ...alebo: videla som ...( niečo alebo niekoho) A spomenula som si na teba...ako žiješ? ....alebo len klasika nejaký emotikon a buď sa chytí a odpíše alebo nie ....ale aspoň budeš vedieť na čom si....
@anonym_autor určite mu napíš....za vyskúšanie nič nedáš a tak budeš stále nad tým rozmýšľať či on napíše alebo nie .... Skúsila by som niečo ako :" ako si strávil víkend?" ( Alebo posledný týždeň) ...alebo: videla som ...( niečo alebo niekoho) A spomenula som si na teba...ako žiješ? ....alebo len klasika nejaký emotikon a buď sa chytí a odpíše alebo nie ....ale aspoň budeš vedieť na čom si....
@kronkaja dnes som mu písala, neviem čo si mám o Tom úprimne mysliet, možno že to len moc preháňam a moc sa nad tým zamýšľam ale zdalo sa mi že hrozne sucho odpovedal ako by som ho otravovala, celú konverzáciu som viedla ja , plánovala som síce že mu potom napíšem či by sa nechcel stretnúť no potomto mám pocit že som si všetko len zle nemyslela a nemá o mňa absolútne zaujem
@kronkaja dnes som mu písala, neviem čo si mám o Tom úprimne mysliet, možno že to len moc preháňam a moc sa nad tým zamýšľam ale zdalo sa mi že hrozne sucho odpovedal ako by som ho otravovala, celú konverzáciu som viedla ja , plánovala som síce že mu potom napíšem či by sa nechcel stretnúť no potomto mám pocit že som si všetko len zle nemyslela a nemá o mňa absolútne zaujem
@anonym_autor možno chalan sám nevie čo chce.podľa toho ,čo píšeš,tak on teba kontaktoval ako prvý. Tiež mi z toho vychádza,že záujem z jeho strany bol-je?
@anonym_autor daj kusok jeho odpovedí
@anonym_autor Nema zaujem. Ak by mal,rozvijal by debatu. Viac sa mu neozyvaj.
@anonym_autor možno chalan sám nevie čo chce.podľa toho ,čo píšeš,tak on teba kontaktoval ako prvý. Tiež mi z toho vychádza,že záujem z jeho strany bol-je?
@monicka585 no veď práve som z toho zmätena pretože on mi napísal ako prvý s potom znova, keď som ale začala písať ja tak som mala pocit že ho len otravujem neviem no
@anonym_autor daj kusok jeho odpovedí
@lentakyterapeut no to bolo také že ja neviem ja som sa ho opýtala aký mal deň čo robil a tak a on iba v skratke že celkom fajn ušlo to a ani sa neopýtal na mňa nič proste len toto
@lentakyterapeut no to bolo také že ja neviem ja som sa ho opýtala aký mal deň čo robil a tak a on iba v skratke že celkom fajn ušlo to a ani sa neopýtal na mňa nič proste len toto
@anonym_autor zalozila si temu co mas napisat a nakoniec z teba vypadlo az "aky si mal den?"
Rovno si sa mohla opytat co bolo v skole.
@anonym_autor skus porozmyslat ci ti to za to.stoji. ked chlapec nevie napisat poriadnu vetu zakoncenu otazkou tak to je strata casu.

Tak sa ho spýtaj či videl nejaký film, ideálne taký, ktorý má pokračovanie teraz v kine 😅.