icon

Ako naznačiť kamarátovi z fitka, že sa mi páči?

27. apr 2025

Páči sa mi jeden chlap vo fitku, je starší odo mňa o 4r (mám 20)... sme kamaráti, bavíme sa čo fitku a sem tam si napíšeme... Je to kamarát môjho bývalého situationshipu
Neviem ako mu dať najavo že sa mi páči, on vie že som niečo riešila s jeho kamarátom ale podľa mňa netuší že mám záujem o neho. Mňa pocit že som mnou jemne flirtuje, sem tam do mňa či už naschvál drgne, capne ma uterakom alebo objíma...
Moja otázka znie, ako prelomiť ten kamarátsky ľad a dať mu najavo že sa mi paci?

laurinka27
27. apr 2025

Nadvazovat na to flirtovanie, davat take vtipne flirtujuce odpovede if u know what i mean (aj ked asi nie kazdy ma tuto schopnost), potom by mu malo dopnut, ze moze zajst dalej 😏

earlgrey
27. apr 2025

Bývalého situationshipu?
Pánenka skákava...to vážne? 😂😂😂 akože bývaleho čo?

biba_18
27. apr 2025
@earlgrey

Bývalého situationshipu?

@earlgrey to aj spolu chodili aj nechodili 🤷‍♀️

vanilkovazmrzka
27. apr 2025
@earlgrey

Bývalého situationshipu?

@earlgrey ze spolu sukali ale on ju nechcel za frajerku aj ked ona si myslela ze su par 🤌

earlgrey
27. apr 2025
@vanilkovazmrzka

@earlgrey ze spolu sukali ale on ju nechcel za frajerku aj ked ona si myslela ze su par 🤌

@biba_18
@vanilkovazmrzka

Ďakujem za vysvetlenie...no ja som už asi stará...ale toto som čítala teraz 2x na MK...normálne som si to dala do googlu, že čo to...a pritom anglicky ovládam perfektne, len nech som rozmýšľala ako som chcela...nechápala som to spojenie 😁
Idem sa pomodliť, nech moje dieťa v puberte a v dospelosti nepoužíva tieto slová...

vanilkovazmrzka
27. apr 2025
@earlgrey

@biba_18
@vanilkovazmrzka

Ďakujem za vysvetlenie...no ja som už asi stará...ale toto som čítala teraz 2x na MK...normálne som si to dala do googlu, že čo to...a pritom anglicky ovládam perfektne, len nech som rozmýšľala ako som chcela...nechápala som to spojenie 😁
Idem sa pomodliť, nech moje dieťa v puberte a v dospelosti nepoužíva tieto slová...

@earlgrey slova pouzivat moze, radsej nech nezaziva take plytke vztahy 🥲

earlgrey
27. apr 2025
@vanilkovazmrzka

@earlgrey slova pouzivat moze, radsej nech nezaziva take plytke vztahy 🥲

@vanilkovazmrzka Niee, ani tie slová...prosím Bože 😁 vážne...veď mňa by porazilo...hoci dcéra je bilingválna...ale chvalabohu nemieša angličtinu so slovenčinou 🙏🙏🙏

gribka1
28. apr 2025

Čo tak to nechať na neho, čo si taká nedočkavá?

srbskalizzy
28. apr 2025

Cize vlastne, tvoj kamos z vyhodamy hej ej kej ej nabijak podla potrieb je jeho kamos, a vie ze ste spolu "nabijali" a ty si myslis ze by ta mohol chciet, ze teda stebou flirtuje. Dievca sorry ale ak vie ze si "kamoska z vyhodamy" ver mi aj tu, by si bola kamoska z vyhodamy pripadne by ta "nabil" 1x a cau...

milos81
28. apr 2025

Takže ty si mala v minulosti situationship, čiže sex bez lásky a to máš len 20 ? 🙏🤦‍♂️ Uvedomuješ si, že je to dosť plytké však ?

srbskalizzy
28. apr 2025
@milos81

Takže ty si mala v minulosti situationship, čiže sex bez lásky a to máš len 20 ? 🙏🤦‍♂️ Uvedomuješ si, že je to dosť plytké však ?

@milos81 neuvedomuje este si mysli ze "nabijaka" kamos ju chce...chce ale iba trtkat lebo vie ze da

autor
28. apr 2025

Prečo ste sa chytili úplne niečoho iného ako som sa pýtala? Nepýtala som sa na moju minulosť ale na niečo iné

autor
28. apr 2025
@srbskalizzy

Cize vlastne, tvoj kamos z vyhodamy hej ej kej ej nabijak podla potrieb je jeho kamos, a vie ze ste spolu "nabijali" a ty si myslis ze by ta mohol chciet, ze teda stebou flirtuje. Dievca sorry ale ak vie ze si "kamoska z vyhodamy" ver mi aj tu, by si bola kamoska z vyhodamy pripadne by ta "nabil" 1x a cau...

@srbskalizzy asi si neprečítala príspevok s porozumením lebo vravíš o niečom uuuuplne inom :D nevadí stáva sa

sashabb
28. apr 2025

Jemne flirtuje ... tak začni viac. Bohato stačí pohľad do očí a neuhýbať. 👍

zelenina1
28. apr 2025

No tak mala plytky vztah. A? Aky s tym mate problem? Ublizila tym niekomu? To je snad jej vec, ci? .... Ma 20 rokov, ma na to pravo pre boha 🙂 .....

K teme - ak nie je uplny mantak, tak to uz davno chape. Ty mozes urobit par veci - 1. zdoraznit ze nikoho nemas. 2. Dat mu najavo zaujem - pozerat sa nanho "tak inaac"... Mal by to pochopit 🙂

jajanka31
28. apr 2025

Ja som uz asi stara, a leniva nieco take riesit. Keby som mala teraz zaujem o nejakeho chlapa. Pridem za nim a poviem mu to priamo. Resp. Mu poviem aj to ze sice s jeho kamosom sme boli len tak ale ze teraz hladam vazny vztah a ak by mal zaujem tak by som to s nim skusila... a to by bolo vsetko. Urcite by sa mi nechcelo hrat tyzdne nejake hry a tak nic z toho. Bud by sa to vyriesilo hned alebo nic. Zivot je velmi kratky.

zooeynka
28. apr 2025
@jajanka31

Ja som uz asi stara, a leniva nieco take riesit. Keby som mala teraz zaujem o nejakeho chlapa. Pridem za nim a poviem mu to priamo. Resp. Mu poviem aj to ze sice s jeho kamosom sme boli len tak ale ze teraz hladam vazny vztah a ak by mal zaujem tak by som to s nim skusila... a to by bolo vsetko. Urcite by sa mi nechcelo hrat tyzdne nejake hry a tak nic z toho. Bud by sa to vyriesilo hned alebo nic. Zivot je velmi kratky.

@jajanka31 ...a hentou vetou uuuplne v muzovi zabijes jeho potrebu dobyjat, snazit sa, balit....das sa mu ako na tacke a vies, co lahko prislo nema hodnotu....

tomtom2
28. apr 2025

Niektorí z mužov sme natvrdlí a nedochádza nám to, tiež by som neriešil kamošovu známosť, ale podľa popisu situácia si mu tiež sympatická. Normálne mu povedz, že by ste občas mohli skočiť na kávu. Mužom imponuje keď je žena iniciatívna.

jajanka31
28. apr 2025
@zooeynka

@jajanka31 ...a hentou vetou uuuplne v muzovi zabijes jeho potrebu dobyjat, snazit sa, balit....das sa mu ako na tacke a vies, co lahko prislo nema hodnotu....

@zooeynka vobec to tak nemusi byt. Ale ved nech robi ako chce.. mne by sa nechcelo hrat a cakat..

earlgrey
28. apr 2025

Hej a možno aj ten kámoš chce len taký situationship 😄

petracandle
28. apr 2025

@autorka, chytili sa tu toho "situationship" preto, lebo to pravdepodobne ovplyvňuje jeho vzťah k tebe. Možno ťa nechce za frajerku práve preto, že vie, že ste nezávazne mrdali s jeho kamošom 😃 nie každý chlap to neznesie. A úprimne, ani ja by som nechcela aby môj muž obrábal moje kamošky hoci v minulosti 😃

autor
28. apr 2025
@petracandle

@autorka, chytili sa tu toho "situationship" preto, lebo to pravdepodobne ovplyvňuje jeho vzťah k tebe. Možno ťa nechce za frajerku práve preto, že vie, že ste nezávazne mrdali s jeho kamošom 😃 nie každý chlap to neznesie. A úprimne, ani ja by som nechcela aby môj muž obrábal moje kamošky hoci v minulosti 😃

@petracandle ty tiež nevieš čítať? Prečítaj si ešte raz poriadne príspevok lebo nič z tohoto som nenapísala

domkakvet
28. apr 2025

Ako nehnevaj sa, ale tie prispevky co sa tykaju tvojho predosleho vztahu suvisia aj s tvojim buducim vztahom, ked ze tvoj napadnik o tom vie a preto je otazka, ci s tebou flirtuje preto, lebo si chce uzit, alebo preto ze chce s tebou vztah, cize si treba dat pozor na to, co od teba bude ocakavat. No a najavo mu to mozes dat pohladom.