icon

Ako nereagovať na ex?

adacar
23. júl 2023

Poraďte mi ako nereagovať, na ex

janai1
Odpoveď bola odstránená
zelenakobyla123
23. júl 2023

@adacar zablokovať všade

adacar
autor
23. júl 2023

@zelenakobyla123 máme deti

zelenakobyla123
23. júl 2023

@adacar ako teda chceš nereagovať? Trochu konkrétnejšie to rozviň

syslik81
23. júl 2023

neodpisem -ved ti nik nedrzi zbran u hlavy .. ak utoci napisat ze spravy odkladas ako dokaz a odmietas reagovat len ak sa to netyka priamo deti

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
komplikovana
23. júl 2023

@adacar utocne sms ukladat ale nereagovat. Mas potrebu sa obhajovat asi vsak? V podstate mu nemusis nic dokazovat, aj keby neviem co tvrdil. Ty vies, co je pravda. Inac komunikovat vylucne ohladom deti- strucne a jasne.

sense
23. júl 2023

Prestaň sa obhajovať a nenechaj sa vyprovokovať, viem ze je to ťažké ale i ak mu len nalievaas vodu na kameň.... Odpis stručne priamo a viac nereaguj

sissy27
23. júl 2023

@adacar normalne, proste precitas a neodpovies. Ja som mala to iste, zo zaciatku to bolo narocne, lebo samozrejme sa chces obhajovat a dokazat mu, ze ty nie si ta zla a bla bla bla, ale s debilom nemas sancu vyhrat. Takze som napisala co som chcela a bud vymazala alebo poslala kamoske, pripadne jej zavolala a vyliala sa, bola to uzasna pomoc 🙏 dostala som to zo seba von ale nezaplietla sa do debaty s nim. potom mi to uz prislo normalne ho ignorovat a zapamataj si - ignoracia je to, co ho fakt naserie a nad cim nema kontrolu. Vsetky ostatne reakcie su prenho voda na mlyn.

tosomja
23. júl 2023

@adacar ako nereagovať? Píše, volá? Zastaví ťa na ulici? "Deti sa majú fajn, výživné pošli vtedy a vtedy. Vtedy a vtedy ich máš mať" koniec debaty. Neviem čo chces reagovať na neho.

domkakvet
23. júl 2023

@adacar komunikovat iba ohladom deti a odpovedat na otazky iba tykajuce sa deti.