icon

Ako obnoviť priateľstvo s kamarátkou?

robik_25
13. nov 2024

Ahojte rozhodol som sa že prispejem na tomto fóre nakoľko sa kvôli tomu trápim už vyše roka ide o to že som pred 3 rokmi spoznal jednu babu na ig je mladšia o 5 rokov ale sadli sme si začali sme si písať každý deň potom ako to už býva začali sme sa hádať chvíľu sa prestali bavit ale opäť sme kamaráti len už to není ako predtým ona si za tú dobu našla aj kamoša takže som z toho smutný že má vymenila za druhého aj keď to tak možno nevyzerá lebo ona je fajn ako keby som ju poznal roky a vedel aká je to aj dosť tichá a flegmatická osoba takže žiadne srandy s ňou nemám ale to mi nevadí stretli ste sa s tým niekto ? ona zo začiatku nemala kamarátov ani ja teraz chodí každý deň na krúžok takže nemá ani čas písať ale trápi ma to že som o ňu "prišiel" lebo mal som kamarátki aj z môjho okolia ale o všetky som prišiel ona si pamätá aj deň kedy sme sa spoznali a už aj plakala keď sme sa hádali takže nechcem o ňu prísť má niekto rady ako obnoviť kamarátstvo prípadne si viac písať ? vopred ďakujem za odpovede

vojtovicka
13. nov 2024

V prvom rade si musis uvedomit ze uz nikdy to nebude take ako na zaciatku. Vtedy sa ludia spoznavaju a ma to svoje caro. Lenze to ozajstne prichadza az so spoznanim sa navzajom. Chodite spolu aj von? Alebo si len pisete?

jaskolka
13. nov 2024

Tak skús jej napísať znovu a podľa reakcie uvidíš,čo a ako
Možno nepodpíše vôbec a to bude pre teba znamenie,že sa máš pohnúť ďalej a nájsť si iné kamošky,či priateľku

lija22
13. nov 2024

vy si len pisete?

robik_25
autor
Autor odpoveď zmazal
robik_25
autor
13. nov 2024

@vojtovicka ja viem už sa poznáme 3 roky vonku nechodíme ale myslim že to je jedno je veľa takých priateľstiev a sú v tom aj výhody ja som partie mal aj kamarátov takže už som zažil všetko ale ona je u mňa na prvom mieste a ona to tak mala predtým tiež tak len mám pocit že sa na mňa hnevá a neviem kedy sa s tým zmieri aby ma mala rada ako predtým

robik_25
autor
13. nov 2024

@jaskolka napísal som no neodpisuje a nechcem sa jej pchať do riti ona mi píše že nemá čas lebo chodí na florbal takže jej verím ale to nemení nič na tom že môže
odpísať ja som jej tiež neodpísal ale mal som na to dôvod a ona mi to teraz asi vracia aj keď nemá žiadny dôvod áno ale problém je ten že ja iné kamarátki nechcem takže tomu dávam ešte chvíľu čas a uvidím ak sa bude stále hnevať tak asi nebude mať zmysel sa ďalej baviť

robik_25
autor
13. nov 2024

@lija22 áno možno je to blbosť ale ja mám aj kamoša z môjho okresu ale kamarátku si tu nemienim hľadať preto mi stačí aj ona dohodli sme sa že sa stretneme obaja v inom meste aby sme nemali ďaleko a aby náhodou nešiel jeden z nás zbytočne keď druhý nepríde

jaskolka
13. nov 2024

@robik_25 tak ti už vlastne odpovedala. Keby chcela s tebou tráviť čas, tak si nájde čas aj odpísať, aj sa stretnúť. No ona zrejme nechce, uz ma iný život, iných známych, proste už nie si na prvom mieste u nej a s najväčšou pravdepodobnosťou ani nebudeš.
Nechaj to tak, nijako nikoho neprinutis, aby ta mal rád a trávil s tebou čas, ak nechce. Veď hádam to nie je jediná osoba na svete, ktoru poznáš?

robik_25
autor
13. nov 2024

@jaskolka máš pravdu a to že už má svoj život a známych je dosť pravdepodobné takže mi neostáva nič iné ako si nájsť iné kamarátki
Nie ale od začiatku to bolo u nás tak že si so mnou rada popísala aj keď niekoho spoznala bavila sa len somňou samozrejme potom mala aj iných kamarátov ale mňa mala radšej a tie hádky ju už nebavili ale je to jej povahou ona za hádku brala aj to že som ju opravil keď sa mýlila ale nikto není dokonalý preto jej to nevyčítam popravde mám také pocity že je namyslená kvôli je správaniu ak sa to potvrdí tak jej dám koniec ale neviem ona je asi len takej povahy