icon

Ako odhaliť falošný záujem muža zo zoznamky?

27. jan 2025

Píše mi chlap zo zoznamky a od prvého dňa sa zaujíma v tom zmysle že sa ma pýta ako sa cítim , či som ešte chorá, čo som dnes robila , dobre ráno, dobrú noc , milión otázok, samé chvály. 🫢 Proste píše mi úctivo, správa sa ku mne ako ku anglickej kráľovne ale neviem prečo ale cítim že niečo nieje dobre :D ....
A plus naďalej chodí na zoznamku čo je úplne normálne šak aj ja . Lebo sme sa ešte nevideli. Ale to akože keď takto píše všetkým čo určite píše. Tak ten jeho záujem je fejkovy potom. Je super z sa snaží ale príde mi len ako keby mal naučené naspamäť ako sa správať k ženám a to je všetko. Necítim z toho nič viac. A hovorí o sebe z je genetlaman slušne vychovaný čo si váži ženy ,čo mi príde tiež redflag

autor
Autor odpoveď zmazal
ninusa221
27. jan 2025

Aj mne taký pise nebude to ten istý?🤣

kavasmliekom
27. jan 2025

A čo chceš aby ti napísal "čau bracho, takú som si pred kolegom ustral, že sa skoro zadusil"? Bud rada, že je milý, kým ste sa nestretli, považuje to len za pismenkovú zábavku. Veď asi aj ty si milá keď ťa niekto osloví nie?

enmery
27. jan 2025

A odkiaľ vie, že si chorá a máš teplotu? Si to v sebe uprac. On chodí ešte nazoznamka a to sa ti nepáči, ale zároveň ty tam chodíš tiež ďalej-čo tam robíš?Polievaš muškáty?

kavasmliekom
27. jan 2025

A o čom si ma s tebou písať? Keď sa ta opýtal ako máš, tak si mu asi napísala ze si chorá, normálne sa zaujíma, či ti je lepšie. Nie každého baví písať o počasí, varení, ani o sexe.

autor
27. jan 2025

@ninusa221 daj začiatočné písmeno mena 😀

stellariaaquatica
27. jan 2025

Aj ja mám takého 😭 S?

autor
27. jan 2025
ninusa221
27. jan 2025

P 26 r

deti95060810
27. jan 2025

správanie dôchodcu...

autor
27. jan 2025

@ninusa221 Tak nieje to ten istý :D ale vekovo podobne

deti95060810
27. jan 2025

kto vie, možno je to ten istý, len každej povedal iné meno...😉

nebude autista? dcéra má spolužiaka ...vyká jej a dnes chcel od nej či môže dať pusu...
mne pred 2 dňami jeden dôchodca na benzinke či ma môže opáčiť... že nič viac nechce , len opáčiť...🙄

autor
Autor odpoveď zmazal
deti95060810
27. jan 2025

no to vyzerá na poriadneho truľa...
počkaj ako sa vyfrndí na stretnutie - možno príde v kravate a obleku...😉 romantik.

ninusa221
27. jan 2025

Tazko povedať ja som chodila 5 rokov s takým čo mi písal zo začiatku takéto veci a potom ukázal svoju tvar až po roku bývania. Ono je to ťažké odhaliť 😁

rebi789
27. jan 2025

Čo iné čakáš od muža zo zoznamky?

enmery
27. jan 2025

@rebi789 Veď aj ona je na tej zoznamke. Vyčíta mu všetko, čo ona sama robí.😂

barborachors
27. jan 2025

vsetko zalezi od toho ci sa mate stretnut. Ak nie, tak ta len namotava cez pismena a zabija tym nudu, bavi ho ten akoze lov ale o stretko mu nejde.

vanilkovazmrzka
27. jan 2025

Taky profi namotavac. Mne je z takych zle

lintu
28. jan 2025

Keď ti príde čudný, je problém si s ním nepísať?

domkakvet
28. jan 2025

On je stale na zoznamke a kde inde by mal byt, ved cez zoznamku si stale pisete, nie?

michal_dr
29. jan 2025

@autorka

To, že sa zaujíma, je v poriadku...

To, že chodí na zoznamku a píše si i s inými je v poriadku, nie ste vo vzťahu..

"Necítim z toho nič viac."... čo by si chcela cítiť..? Sú to písmenka za nejakým nickom... Keď sa stretnete, potom môžeš začať hovoriť o nejakých pocitoch, citoch...

"A hovorí o sebe z je genetlaman slušne vychovaný čo si váži ženy"... ak to povie medzi nejakou myšlienkou, tak ok. Ak ti to piše permanentne a teda, sa ti snaží to dať do podvedomia, tak je to manupulácia...

Chat a rozhovor ma byť "fly", let bez toho, aby si mala nejaký nepríjemný pocit akoby si vyplňovala nejaký dotazník na druhej strane, kde ta hodnotia systémom vyhovela/nevyhovela... 😎

A nezabúdaj na jedno... nemusíš nič, nemusíš sa s nim komunikovať ak nechceš, nemusíš sa s nim stretnúť, ak ty sama nechceš 😉