icon

Ako odísť od manipulatívneho partnera?

12. sep 2025

Ahojte, z muzom sme spolu 10 rokov. Deti nemame. Na zaciatku to bola velka laska, potom ako vsade prisli problemy, nezhody... vsetko sme ustali a sme spolu. No mna to uz ubija. Uz som mu viac krat navrhla rozchod. Samozrejme on o tom nechce ani pocut, no ja snim uz vydrzat nemozem a neviem ako od neho odist. Jednoducho pred rodinou, kamaratmi sa tvari ako perfektny muz, ktory by pre mna spravil cokolvek co mi na ociach vidi, ale bohuzial od realu je to na mile daleko. O problemoch sa snim rozpravat neda, riesit ich nevie. Pri kazdej hadke vsetko co poviem prekruca, ze to tak nebolo. Robi zo mna idiota. Dnes som uz uplne vyletela. Objednal si balicek nejakych TV programov. Platby dal stahovat z mojho uctu. Poprosila som ho nech to zrusi alebo nech si to da stahovat zo svojho uctu. Hned na mna vyletel, vraj som mu pokazila celi den, vraj ho v kuse iba buzerujem, nema odomna pokoj a podobne reci. Strasne sme sa neskor pochytili a neskor vsetko prekrutil, vraj on to chcel presne dnes prehodit a dat to strahavat zo svojho uctu. Baby celu domacnost a ucty taham ja. On mal zdravotne problemy, nepracoval dlhsie, bol bez prijmu. Vraj teraz ked ma on konecne peniaze, on si ich nemoze uzivat pretoze som ho poprosila o 150 eur aby mi dal na ucet. Ja uz nevladzem. Toto je uz teror. Chapem ze nieje normalne co somnou robi, a ziaden milujuci clovek sa takto nesprava. Podla popisu co som citala zbezne na nete sa sprava ako uplny narcista. No ako od takehoto cloveka odist?

pikachu999
12. sep 2025

@anonym_autor máš kde ísť?

amonet
12. sep 2025

vezmes tasku, zbalis si tricka, nohavice a gatky a odides. zablokujes, najdes si pravnika a podas o rozvod

autor
12. sep 2025
@pikachu999

@anonym_autor máš kde ísť?

@pikachu999 zatial nie. Rodinu mam daleko

luckabj82
12. sep 2025

@anonym_autor máš na podnájom?

pikachu999
12. sep 2025
@luckabj82

@anonym_autor máš na podnájom?

@luckabj82 zvládneš všetko ťahať sama? ( Podnájom)

enmery
12. sep 2025

A čo, že je rodina ďaleko. Ty mu vlastne dovoľuješ Ťa ničiť a využívať, dobrovoľne. Vôbec by ma nezaujímalo, či nejaké nezodpovedné decko suhlasí s rozchodom. Koniec je koniec, nie si previazané k radiátoru. Ja som pár krát odišla na opačný koniec zemegule a trvalo mi to par dní, pre mňa su to výhovorky-nedá sa, rodina je ďaleko.

amonet
12. sep 2025
@pikachu999

@luckabj82 zvládneš všetko ťahať sama? ( Podnájom)

@pikachu999 taha celu domacnost, este usetri ked ho nebude mat

anonym_b08a51
12. sep 2025

ved ho normalne vyhod alebo sa presun do ineho byvania. nemal by v tom byt ziaden problem, ked aj tak vsetko platis ty.

pribinak
12. sep 2025

Pracuješ? Áno, takze si vieš zaplatiť podnájom a odísť

Veď ty nemáš 3 malé dwti, ktoré nemáš kam vziat. Ty si zbalíš pár handier a odides

barka1
12. sep 2025

Máš perfektnu situaciu. Odist pre teba je jednoduché. Ziadne deti.
A je jedno, co tvoj chlap je. Definicie ti nepomozu. Ak s nim byt nechceš do konca života, tak nebuď.

anonym_5db39c
12. sep 2025

Ako to že tvoj priateľ asi nie je manžel má prístup k tvojmu bankovému účtu a môže dať niečo z neho strhávať? Ved si porušila podmienky banky s ktorými si súhlasila a podpísala že ich budeš dodržiavať.

Zmeň si heslo do IB, zmeň PIN na karte a zakáž internetové platby tie si zapni len keď ty budeš niečo nakupovať.

gribka1
12. sep 2025

A načo sa ho pýtaš? Veď sa rozhodni a konaj. Zmeň účet. Diagnózu hľadaj sebe, takto sa nechať ničiť....

anonym_958129
12. sep 2025

@anonym_autor nechápem otázku,ze ako od neho odísť? Ze s rozchodom nesúhlasí?.No a?.ako ma niekto prinúti s niekým byť,s kym nechcem byť? Ved on s tym nemusí súhlasiť...🙄 Beriem veci svoje a idem.. jednoduché..ked je bývanie moje,o to jednoduchšie, oznámim ze sa bud vystahuje dobrovoľne alebo vymenim zámky... Niekedy nechápem tieto otázky...🙄🙄🙄

lauruska_sumienka
12. sep 2025

a ako odist? zbal si veci a zdrhaj zena, zdrhaj. toto je len zaciatok. vycicia ta z financii, o chvilu prides o psychicke aj fyzicke zdravie a toto ti pri takom onom treba?
odist, podat navrh na rozvod a zit stastne slobodne, su tu mnohe ktore sa bali ale napokon nabrali odvahu a jedine co lutuju je to ze to neurobili ovela skor, ovela skor sa im mohlo zit stastnejsie a lahsie

tykat
12. sep 2025

@anonym_autor sak to je uplne jedno ci manipulator ci narcista vi len obycajny deges. Utekaj, este mozes prezit krasny zivot s clovekom ktory ta bude mat rad.

halford89
Odpoveď bola odstránená
januska12323
12. sep 2025

Ako môže využívať tvoj účet ak mu k tomu nedáš prístup? Vymeň kartu, nedaj mu ju k dispozícii a môže pozerať do steny. Neviem čo chceš poradiť keď s ním dobrovoľne zostávaš.

anonym_26e3b9
12. sep 2025

ja neverím, že tieto témy niekto nevymýšla. Jedna trúba tu, druhá v téme vedľa s agresívnym somárom, ktorý jej sľúbil, že sa po 40. zmení. Nemôže byť ľudstvo také sprosté, alebo môže?

muchotrafka298
12. sep 2025

Ale prosim Ta. Toto nie je ziadny narcis ani manipulator, toto je vychcanec, co sa necha od teba zivit. Toto nema s narcistom nic spolocne. Z akeho dovodu ma pristup k tvojmu uctu? Nech si plati veci zo svojho. Preco ma k dispozicii tvoju kartu? Nepracoval, nemal prijem, zivila si ho a tahala celu domacnost.Ste vobec manzelia alebo iba partneri?
On so ziadnym rozvodom suhlasit nemusi. Podas ziadost a hotovo. Si slobodna zena a mozes si robit to uznas za vhodne. Jeho sa pytat na to nemusis.

anonym_26e3b9
12. sep 2025
@muchotrafka298

Ale prosim Ta. Toto nie je ziadny narcis ani manipulator, toto je vychcanec, co sa necha od teba zivit. Toto nema s narcistom nic spolocne. Z akeho dovodu ma pristup k tvojmu uctu? Nech si plati veci zo svojho. Preco ma k dispozicii tvoju kartu? Nepracoval, nemal prijem, zivila si ho a tahala celu domacnost.Ste vobec manzelia alebo iba partneri?
On so ziadnym rozvodom suhlasit nemusi. Podas ziadost a hotovo. Si slobodna zena a mozes si robit to uznas za vhodne. Jeho sa pytat na to nemusis.

@muchotrafka298 ľahšie je dať nálepku nacista alebo manipulátor, ako si priznať, že som naleteli vychcancovi. Vyšší level od tohto je poslať peniaze americkému vojakovi

muchotrafka298
12. sep 2025
@anonym_26e3b9

@muchotrafka298 ľahšie je dať nálepku nacista alebo manipulátor, ako si priznať, že som naleteli vychcancovi. Vyšší level od tohto je poslať peniaze americkému vojakovi

@anonym_26e3b9 to si zas nemyslim. Len je niekedy dobre pozriet na situaciu realisticky. Ze chlap nepracuje, neprispieva na domacnost, len proste vyuziva vyhody a este sa rehoce v duchu,ze ako dobre on obisiel. Kde to sme, aby zena chlapa zivila, on si gule valal a este aj peniaze pytal?
Toto nie je myslim v takej rovine ako tie podvodne profily vojakov, lekarov, pravnikov, americkych chirurgov a neviem koho.

som_realistka
13. sep 2025

Zbal veci a chod prec, hoc aj do ubytovne. Ako on moze platit z tvojho uctu? Na koho je zmluva? Na tvoje meno a on ju podpisal, pohrozim prevadzkovatelovi SOI a hned ju zrusi. Ak je zmluva na jeho meno tak len zastav platby a zmen pristupove hesla. Je vymalovane. Zavolaj na najblizsiu ubytovnu, penzion, a hybaj aj s kuframi.

anonym_f3119d
13. sep 2025
@halford89
Odpoveď bola zmazaná

@halford89 toto bolo dobre.....

cacianka
13. sep 2025

Muž/partner a rozchod alebo manžel a rozvod

puma6969
4. dec 2025

@anonym_autor toto presne mam aj ja a som v oveľa väčších srackach- obmedzovanie práce,18 rokov nemal Iva mňa a mame dieťa