Ako odolať a neodpisovať milencovi?
Ukoncila som vztah s milencom. Dala som mu na vyber. Bud ja alebo ona. Vybral si manzelku. Teraz mi vypisuje vkuse ze som sebecka, ze mu neviem ani odpisat.Boli sme spriaznene duse,ale ja nedokazem zit s pocitom ze som druha. Ako mam odolat a neodpisat? Je to strasne tazke.
Napíš jeho manželke ona mu už vysvetlí.
Asi nevieš čo je spriaznena duša podľa mňa. 🙂 Načo mrhať život čakaním na niekoho? Stať sa môže všetko, ale seriózny človek, keby nim bol tak vzťah s manželkou ukončí a riskne to s tebou. On len kalkuluje kde mu bude lepšie a to má od spriaznenosti veru ďaleko 🙂 Takže uvedomiť si to, zablokovať a vymazať fotky. Zabudnúť. Zamestnať sa iným spôsobom
ked si vybral manzelku neboli ste spriaznené duse
Spriaznené duše 🙈🤣
Ako dlho ťa bodol za nos? Haloooo, nebuď blbá a zablokuj ho hneď.
Poznáš take - ZABLOKOVAT 😤
Ako dlho ťa bodol za nos? Haloooo, nebuď blbá a zablokuj ho hneď.
@koniarova vravel mi, ze k nej nic neciti. Kamoska mi poslala video zo svadby kde tancuje so svojou zenou, a vyzeraju stastne zamilovane. Uplne inak ako mi tvrdil
😅 preco vzdy, kazda jedna milenka, najde spriaznenu dusu az u zenateho 😅😅😅😅
Napíš tej žene nech vie pravdu
Napíš tej žene nech vie pravdu
@sisska96 slubila som mu, ze mu nikdy neznicim rodinu
Ty? On si ničí rodinu sám.
On už dávno zničil.....
tvoja spriaznená duša ťa mala len na opretie ....
Žiaľ, stačí sa pozrieť na toho chlapa. Ak dokáže spraviť svojej manželke to, že sa stretával s vami, bude to robiť aj po tom, čo by opustil manželku vám...
Začiatky sú najťažšie. Zablokovať číslo, vymazať akékoľvek spomienky z telefónu, ako sms či fotky a vytiahnuť nohy von s kamarátkami na kávu s tým, že nech vám nepripomínajú, čo sa dialo. Treba hlboký nádych, a prvý krok máte za sebou. A postupne to pôjde ľahšie a ľahšie. Nám ostatným sa bude ľahko hovoriť, keď konanie je mnohokrát ťažšie... Veľa šťastia a radosti do nového života prajem ❤
@autorka....slubila som mu, ze mu nikdy neznicim rodinu
Prečo on teba ničí??? Zablokuj ho.!! Ak by ťa stretol, povedz že to oznámiš jeho manželke.
To ste teda riadne sebecké beštie keby ste mihnutim oka s radosťou zničili rodinu - o pardon on si ju už ničí áno....
Práve naopak - autorka správne, deti za nič nemôžu. Toto je taka jesitnost že až.
Uľavilo by sa vám?
A ty autorka už nestracaj čas- predpokladám aj mladé roky a zacni sa obzerať po perspektivnom mužovi- odporúčam bezdetneho. Mať chlapa s deckami na krku je hotové peklo!!! Toto nepotrebuješ.
A garantujem ti, že ak by sa rozhodol pre teba, rýchlo by už nebol ten pan dokonalý a spriaznena duša. Prišla by tvrdá realita denného života
Odpoviem len na otázku, zablokuj ho.
Ty si jemu slubila? Mna uz vystreli na mars😆co ty mas s jeho rodinou, jemu nevadi, ze on si ju nici, chmulo?
Ty si riadne Hlúpa. Nehnevaj sa.
Presne taký ***** ale muž zničil rodine mne.
Asi sa pozvraciam z toho čo pises
Autorka, nic sa ty neboj. Este ta chvilu citovo povydiera, bude ta obvinovat zo vsetkeho mozneho, ked sa k nem nevratis, najde dalsiu. Nie si jeho prva a ani posledna. Nic sa mu nestane, ani z mosta kvoli tebe neskoci. Ani zenu nikdy neopusti, jedine, ze by ho zena vykopla...
@jozeffezoj jozef, svoj hned by si mal mierit na manzelku hlavne
Autorka to si vážne až tak naivna? Ty jemu neznicis rodinu? Veď ten dilino si ju dávno znicil. A tie jeho reči. Prosím ťa čo más 15? Môžes os..... takú spriaznenú dušu. Vyhovorky staršie ako najstaršie remeslo. Ty si akurát ochotná nie spriaznená duša. Zablokuj ho a hotovo. Čítať môžeš a nieco iné. A že ty si sebecká 🤣vtipný je to chlapec. Asi tá tretia nemôže alebo ho už zablokovala tak ešte skúša plackat u teba. Opelovac
@jozeffezoj rodinu ti zničila tvoja manželka - a ani to nemusí byť pravda, rodina mohla byť zničená už predtým…

Zablokovat, odložiť mobil a zabaviť sa niečím iným