icon

Ako odolať a neodpisovať milencovi?

11. máj 2025

Ukoncila som vztah s milencom. Dala som mu na vyber. Bud ja alebo ona. Vybral si manzelku. Teraz mi vypisuje vkuse ze som sebecka, ze mu neviem ani odpisat.Boli sme spriaznene duse,ale ja nedokazem zit s pocitom ze som druha. Ako mam odolat a neodpisat? Je to strasne tazke.

Strana
z3
lindous
11. máj 2025

Zablokovat, odložiť mobil a zabaviť sa niečím iným

mirokub
Odpoveď bola odstránená
januska12323
11. máj 2025

Napíš jeho manželke ona mu už vysvetlí.

mimka1402
11. máj 2025

Asi nevieš čo je spriaznena duša podľa mňa. 🙂 Načo mrhať život čakaním na niekoho? Stať sa môže všetko, ale seriózny človek, keby nim bol tak vzťah s manželkou ukončí a riskne to s tebou. On len kalkuluje kde mu bude lepšie a to má od spriaznenosti veru ďaleko 🙂 Takže uvedomiť si to, zablokovať a vymazať fotky. Zabudnúť. Zamestnať sa iným spôsobom

monnci2226
11. máj 2025

ked si vybral manzelku neboli ste spriaznené duse

zuzubb007
11. máj 2025

Spriaznené duše 🙈🤣

koniarova
11. máj 2025

Ako dlho ťa bodol za nos? Haloooo, nebuď blbá a zablokuj ho hneď.

ariannazara
11. máj 2025

Poznáš take - ZABLOKOVAT 😤

autor
11. máj 2025
@koniarova

Ako dlho ťa bodol za nos? Haloooo, nebuď blbá a zablokuj ho hneď.

@koniarova vravel mi, ze k nej nic neciti. Kamoska mi poslala video zo svadby kde tancuje so svojou zenou, a vyzeraju stastne zamilovane. Uplne inak ako mi tvrdil

evcagabi
11. máj 2025

😅 preco vzdy, kazda jedna milenka, najde spriaznenu dusu az u zenateho 😅😅😅😅

sisska96
11. máj 2025

Napíš tej žene nech vie pravdu

autor
11. máj 2025
@sisska96

Napíš tej žene nech vie pravdu

@sisska96 slubila som mu, ze mu nikdy neznicim rodinu

januska12323
11. máj 2025

Ty? On si ničí rodinu sám.

sisska96
11. máj 2025

On už dávno zničil.....

deti95060810
11. máj 2025

tvoja spriaznená duša ťa mala len na opretie ....

katrin69
11. máj 2025

Žiaľ, stačí sa pozrieť na toho chlapa. Ak dokáže spraviť svojej manželke to, že sa stretával s vami, bude to robiť aj po tom, čo by opustil manželku vám...
Začiatky sú najťažšie. Zablokovať číslo, vymazať akékoľvek spomienky z telefónu, ako sms či fotky a vytiahnuť nohy von s kamarátkami na kávu s tým, že nech vám nepripomínajú, čo sa dialo. Treba hlboký nádych, a prvý krok máte za sebou. A postupne to pôjde ľahšie a ľahšie. Nám ostatným sa bude ľahko hovoriť, keď konanie je mnohokrát ťažšie... Veľa šťastia a radosti do nového života prajem ❤

koniarova
11. máj 2025

@autorka , to vraví každý. Že k žene nič necíti a je s ňou len kvôli deťom. Ešte ti môže pridať aj báchorku o psychickej labilite a o tom, že už dlho spolu nespia. 😂😂😂

isis234
11. máj 2025

@autorka....slubila som mu, ze mu nikdy neznicim rodinu
Prečo on teba ničí??? Zablokuj ho.!! Ak by ťa stretol, povedz že to oznámiš jeho manželke.

simona20201309
11. máj 2025

To ste teda riadne sebecké beštie keby ste mihnutim oka s radosťou zničili rodinu - o pardon on si ju už ničí áno....
Práve naopak - autorka správne, deti za nič nemôžu. Toto je taka jesitnost že až.
Uľavilo by sa vám?
A ty autorka už nestracaj čas- predpokladám aj mladé roky a zacni sa obzerať po perspektivnom mužovi- odporúčam bezdetneho. Mať chlapa s deckami na krku je hotové peklo!!! Toto nepotrebuješ.
A garantujem ti, že ak by sa rozhodol pre teba, rýchlo by už nebol ten pan dokonalý a spriaznena duša. Prišla by tvrdá realita denného života

letfenixa
11. máj 2025

Odpoviem len na otázku, zablokuj ho.

viestta
11. máj 2025
@evcagabi

😅 preco vzdy, kazda jedna milenka, najde spriaznenu dusu az u zenateho 😅😅😅😅

@evcagabi preco kazdy zenaty najde spriaznenu dusu az u milenky?

koniarova
11. máj 2025
@viestta

@evcagabi preco kazdy zenaty najde spriaznenu dusu az u milenky?

@viestta lebo milenka spočiatku nič nerieši. 😂😂

majlo1234
11. máj 2025

Ty si jemu slubila? Mna uz vystreli na mars😆co ty mas s jeho rodinou, jemu nevadi, ze on si ju nici, chmulo?

autor
11. máj 2025
@koniarova

@autorka , to vraví každý. Že k žene nič necíti a je s ňou len kvôli deťom. Ešte ti môže pridať aj báchorku o psychickej labilite a o tom, že už dlho spolu nespia. 😂😂😂

@koniarova to mi aj povedal, a na videu to vyzera uplne inak

jozeffezoj
11. máj 2025

Ty si riadne Hlúpa. Nehnevaj sa.
Presne taký ***** ale muž zničil rodine mne.
Asi sa pozvraciam z toho čo pises

viestta
11. máj 2025

Autorka, nic sa ty neboj. Este ta chvilu citovo povydiera, bude ta obvinovat zo vsetkeho mozneho, ked sa k nem nevratis, najde dalsiu. Nie si jeho prva a ani posledna. Nic sa mu nestane, ani z mosta kvoli tebe neskoci. Ani zenu nikdy neopusti, jedine, ze by ho zena vykopla...

majlo1234
11. máj 2025
@jozeffezoj

@jozeffezoj jozef, svoj hned by si mal mierit na manzelku hlavne

koniarova
11. máj 2025

@utorka , na videu sa tak určite musel tváriť kvôli deťom a rodine. Samozrejme, že žartujem. 😂😂😂😂😂

sova7
11. máj 2025

Autorka to si vážne až tak naivna? Ty jemu neznicis rodinu? Veď ten dilino si ju dávno znicil. A tie jeho reči. Prosím ťa čo más 15? Môžes os..... takú spriaznenú dušu. Vyhovorky staršie ako najstaršie remeslo. Ty si akurát ochotná nie spriaznená duša. Zablokuj ho a hotovo. Čítať môžeš a nieco iné. A že ty si sebecká 🤣vtipný je to chlapec. Asi tá tretia nemôže alebo ho už zablokovala tak ešte skúša plackat u teba. Opelovac

biba_18
11. máj 2025
@jozeffezoj

@jozeffezoj rodinu ti zničila tvoja manželka - a ani to nemusí byť pravda, rodina mohla byť zničená už predtým…

Strana
z3