Ako opäť nájsť samu seba a cítiť pozitivitu?
Ahojte mám pocit, že som sa stratila. Už dlhšiu dobu skoro aj 4 roky mám nedobré obdobie. Nešťastné rodinné udalosti, veľa stresu, nie som spokojná so svojim partnerským životom, citim osamelosť mám taký pocit, že som sa stratila. Ako sa opäť nájsť? Prísť na dobre myšlienky? Opäť cítiť pozitivitu ?
Si veriaca? Skus duchovnu obnovu. Ak nie, tak sama na dovolenku k moru. Rano relax, prechadzky, vecer chod tancovat.Alebo India, ajurveda, yoga,afirmacie, meditacie.
Vratit sa tam, kde si sa stratila
A čo ta robí šťastnou? Aké pozitívne veci zazivas počas dna, týždňa?
Pre mňa je klúč k pozitivite a dobrým myšlienkam vo vďačnosti. Byť vďačná za všetko dobré a pekné v mojom živote. A ako sa nájsť? Byť úprimná sama k sebe, dať sa na prvé miesto, ponoriť sa v kľude do seba a nedať sa ovplyvňovať strachmi a traumami a už vôbec nie hodnoteniami iných. Žiť život podľa seba.
Si veriaca? Skus duchovnu obnovu. Ak nie, tak sama na dovolenku k moru. Rano relax, prechadzky, vecer chod tancovat.Alebo India, ajurveda, yoga,afirmacie, meditacie.
@mamamasama áno som veriaca , do kostola chodím tak občasne , cvičím, odísť si teraz nemôžem dovoliť a aj mám tak rešpekt ísť ako sama žena preč do inej krajiny …
A čo ta robí šťastnou? Aké pozitívne veci zazivas počas dna, týždňa?
@tiika mám pocit že žiadne , pred druhými sa len pretvarujem že som okej ale keď už som sama cítim úzkosť, často plačem
Pre mňa je klúč k pozitivite a dobrým myšlienkam vo vďačnosti. Byť vďačná za všetko dobré a pekné v mojom živote. A ako sa nájsť? Byť úprimná sama k sebe, dať sa na prvé miesto, ponoriť sa v kľude do seba a nedať sa ovplyvňovať strachmi a traumami a už vôbec nie hodnoteniami iných. Žiť život podľa seba.
@anketkarka pekne povedané
Vratit sa tam, kde si sa stratila
@vanilkovazmrzka asi pred vzťahom mojim… ale nechcem sa dako rozísť stále dúfam že sa to zlepší aj keď už je pravda že mi nádej odchádza
Co ti robí v živote radosť? Niečo drobné, čo sa dá praktizovať každý deň. Ja by som začala týmto....
Ahoj, ak si obklopená ľuďmi, ktorí Ti cucajú energiu a Ty len dávas a dávaš a spätne sa Ti nič pozitívne nevracia, je ťazké sa cítiť dobre. Skús urobiť zmeny (otvorene sa porozprávať s partnerom, deťmi...), nastav pravidlá spolužitia, príp. sa odstrihni od toxických jedincov. Život je príliš krátky na to, aby sme ho len prečkali do konca.
Ahoj, ak si obklopená ľuďmi, ktorí Ti cucajú energiu a Ty len dávas a dávaš a spätne sa Ti nič pozitívne nevracia, je ťazké sa cítiť dobre. Skús urobiť zmeny (otvorene sa porozprávať s partnerom, deťmi...), nastav pravidlá spolužitia, príp. sa odstrihni od toxických jedincov. Život je príliš krátky na to, aby sme ho len prečkali do konca.
@ika02 presne toto mi pomohlo, odstrihnut sa od toxickych ludi, sice som ich poznala roky rokuce a mrzi ma strata priatelov, ale oplatilo sa to. to boli emocne hyeny ,
Co ti robí v živote radosť? Niečo drobné, čo sa dá praktizovať každý deň. Ja by som začala týmto....
@rikarika obavám sa, že už dlhšiu dobu nič mi neurobilo radosť, ani neviem na to prísť čo by mi ju urobilo.
@ika02 väčšinou som sama alebo s partnerom. Že ani ľuďmi nejako obklopená nie som , v práci jedna kolegyňa mi berie energiu ale tej sa vyhnúť nedá….
Asi partner bude problém. Nenapísala si veľa, čo Ťa konkrétne trápi, čo Ti chýba....
Asi partner bude problém. Nenapísala si veľa, čo Ťa konkrétne trápi, čo Ti chýba....
@ika02 intimita, niekedy väčší záujem… on je taký svojský… niečo sa mu znepáči tak je hneď zle… taký cholerik by som povedala, ale hlavne tá intimita.

som na tom podobne, u mna 5 rokov.😔