Ako osloviť staršiu ženu na dovolenke?
Ahojte baby,
Som sam na dovolenke (psychohygiena a tak...) a je tu jedna zena ktora sa namna velmi krasne stale usmieva....vsimol som si to prvy krat v hotelovom vytahu ked sa nam stretli pohlady. Zdravime sa, stale sa namna usmeje ale to uz viem povedat ze to je ozaj usmev ked zbada len mna....no problem je ze ma tu dceru (cca 7 rokov?)....mne to nejak nevadi rad by som s nou mozno len siel na kavu...ale bojim sa ju oslovit lebo mozno ma manzela...neviem...pridem na izbu myslim nato ako ju oslovit a som z toho az v strese...dlho sa mi to nestalo ale ozaj ma ocarila....viete mi poradit? Rad by som s nou aspon to kavu dal 🙂
@cacianka asi nepochopila moju reakciu ku komentujucej ze Hlavne je ak mà on izbu Sam pre seba. Izbu. Samoska je totalne ina vec ist spolu vonku na prechadzku. Ja som nikde nepisala ze by bolo cudne travit spolu chvile v jedalni. Skus si to cele este raz precitat. A aj vydata snim moze pokecat small talk ak mà chut. Ale je sanca ze sa len usmeje na okoloiducich co su jej povedomi .. ked neskusi tak nezisti. Ale pride mi zbytocne zacinat si nieco so single matkou ak by bolo dieta prekažkou. Je uplne normalna vec tento faktor zvažit nez sa zacne zoznamovat. Pisal ze aj barmanka sa nanho usmieva ale mà 2 deti.. . Clovek by mal vediet co chce a potom ist za tym, alebo neist do niecoho co vie ze nechce.
@miadi Barmanky sa usmievajú po veľa zákazníkoch, ale toto už mal skúsiť, keď sa pozdravia, tak hneď nato nadviazať či by nemala čas ísť na kávu. Ale dieťa by som neoslovovala. Lebo v našom kraji sú teraz jarné prázdniny, tak možno už v nedeľu odídu.
@petronelag Jasne barmanka sa musi tvarit happy ze vidi zakaznika.Ja mam z tohto pocit ze nejaky mlady muz co este nevie rozoznat tu neverbalnu kominikaciu si mysli ze mà sancu u každej co sa nanho usmeje. Aj ta mamicka keby mala zaujem ho viac spoznat tak neprefrci okolo. A rozhovor by kludne nadhodila aj sama .
Pozvi ju aj s dcérou na pokec pri káve a koláči.
ved bezny small talk. co strasne sa ti pri tom moze stat? sa jej opytaj ci sa im tu paci, ci su tu prvy krat hocico. ved ked niekam ide mohol si ist tym istym smerom a prihovorit sa. podla reakcie uvidis. a ak by to aj bol trapas tak co. je to dovolenka nie ste z rovnakeho mesta viac sa nemusite vidiet. nic sa nedeje. vobec nic. o kolko je starsia?
@miadi veď si s ňou nemusí začínať vzťah, stačí príjemné posedenie, na verejnosti, aby sa žena necítila ohrozená alebo tlačená. Ani izba nie je podstatná, s kým ju autor zdieľa, to byl úplne zlý krok ju pozývať do izby. Ešte spolu ani slovo neprehodili, prečo by mal plánovať budúcnosť a riešiť aky má umysel .
Nateraz stačí pozdrav, prehodít pár neutrálnych viet - ako sa vám páči hotel, služby, počasie, čo pekne obaja videli v okolí, a ak nájdu trochu spoločnu reč, tak stačí nenásilná poznámka - poďme si na chvíľu posedieť pri káve alebo limonáde, pokecáme o zážitkovú z okolia.
A možno majú jazykovú bariéru že si ani slovo nebudú rozumieť
Uz si sa odhodlal?
no zaujíma ma, ako toto skončí, či sa nakoniec dajú do reči
@autor, väčšinou ľutujeme to, čo sme chceli urobiť a neurobili sme, lebo nás ovládol strach. Alebo, ako hovorí Jaro Slávik, nevyskúšaš - nevieš. Takže sa nedaj ovládať strachom a tú milú pani jednoducho oslov. Najhoršie, čo sa Ti môže stať, že Ťa odmietne. Keby aj, už nikdy ju nebudeš vidieť a aspoň budeš vedieť, na čom si. Ženy majú rady mužov činu (tým nemyslím doterných), tak smelo do toho. Držím palce - to dáš👍
Mimochodom, môžeš napísať, koľko máš rokov a koľko si myslíš, že má tá žena? Lebo ten nadpis príspevku si nezvolil najšťastnejšie. Skôr si mohol napísať - Ako osloviť neznámu ženu na dovolenke?
Ahojte....tak update je taky ze...odvazil som sa, vymakol som ju samu bez dcery ale len preto ze mi (podla mna) dala vedome naznak/sancu - videla ma sediet na bare kde som cakal ci ju nezbadam....najprv len presli s dcerou a sli prec ale potom sa vratila na bar nieco kupit a bola sama, akurat som bol na odchode a aj som odisiel ale stocil som to na WC a tam nastal velky vnutorny boj :D :D viem smiesne...ale vyhrala ho odvaha a siel som zanou 🙂.....verim ze videla ze som nervozny ved som sa vnutorne triasol (toto som nezazil strasne dlho)...ale bolo to super....za tie dni sme spolu boli kazdy den na pokec a ja som mal po dlhej dobe motyle...a ano je rozvedena (@Miada to zle odhadla lebo tu sa proste stale najde niekto kto musi byt taky maly hejter - veril som intuicii a ten usmev proste nebol len tak a nevylozil som si ho zle ako si to pisala vyssie ze neviem rozoznat neverbalnu komunikaciu :D )......no o co ale je ze ten vekovy rozdiel je az 13 rokov....ja mam 32. O tom ze je pekna, a vyzera velmi dobre ani nejdem pisat proste taky rozdiel by som netipoval vobec. Zatial viem ale jedno ze mi pomotala hlavu a ten krasny uprimno hanblivy usmev a pohlady....to je vlemi silna zbran 🙂 slobodne zeny pouzivajte ho
a dakujem za povzbudive komentare 🙂 pomohlo to 🙂
Jéj tak to je super, teším sa s tebou.
Vidíš, ani to nebolelo 😄 a vekový rozdiel, to je len na vás, ako to cítite. 😉
@demodun lutujem ze som ju neoslovil skor, stravili by sme tych dni viac a spoznali sa...chvilku som aj rozmyslal ci to nebude len o tom ze ona si chce uzit a zbalit mladsieho chalana na jednu noc, ale nie, drzi si graciu..je inteligentna, mudra, mila a tak dalej. No bohuzial ta vzdialenost na stovky kilometrov, a vekovy rozdiel asi budu skor prekazky....a vlastne len sme kecali, usmievali sa a spoznavali....sam neviem co tym ona chcela dosiahnut 🙂
Tak ani ona nevedela, čo si zač. Až potom zistila, že je s tebou prijemne. Nevedela odkiaľ si, koľko km vás delí.
A možno si jej bol sympatický a ako písala cacianka, jednoducho ťa chcela spoznať a porozprávať sa. No nie všetky zoznámenia skončia vzťahom, ale to neva, aspoň ti dodala odvahu a nabudúce už nebudeš taký nervózny. A možno nabudúce, keď nejakú oslovíš, bude z toho niečo viac.😉
Mysli pozitívne
@demodun na ten ocarujuci usmev a chvile sa bude tazko zabudat....aj ked... ako sa hovori zide z oci zide z mysle...
Zajtra pojdem za barmankou co sa namna usmieva :D ale nie to uz srandujem 🙂))
vies co? niekedy mame hranice len v hlave. zivot je kratky a niekedy sa treba na hranice aspon na chvilku vykaslat.
trosku sa uvolni a oslobod. naozaj su tie kilomere neprekonatelne? aj ten vek? vsak nemusi ist o vztah az za hrob. ale .... uz isla domov?
No to dúfam 😄😄
Nie si ty ten chalan, čo sa pýtal ako to prebieha v kúpeľoch a či tam nie je nuda?
Veď kontakt na ňu určite máš, uvidíš ako sa to bude vyvíjať. Možno to pôjde do stratena, možno sa bude jeden z vás sťahovať. Nikdy nehovor nikdy. Život je krátky
@pralinka25 pekne napisane 🙂....ja odchadzam v sobotu tak zajtra mame ist spolu na veceru a rozmyslal som ze sa na rovinu opytam ze aky bol zamer toho pekneho usmevu, a ze uprimne priznam ze mi pomotala hlavu....zaujima ma jej pohlad 🙂 aj keby to bolo len ze som sa jej pacil...alebo ze sa nudila a chcela niekoho spoznat....
chod do toho. naozaj ako tu kocka pisala v zivote budes raz lutovat veci ktore si neurobil. viem to sakra dobre. sama sa tym roky riadim. stravila som roky v zariadeni odkial sa ludia uz nikdy nevratia a vypocula som si kadeco. a toto bola vzdy jedna vec ktoru hovorili. mali urobit to a hento.
v podstate nic nestratis. aj keby si nic neziskal minimalne ziskas skusenost.
Spýtaj sa, hlavu ti neodtrhne. Veď si písal, že je milá a inteligentná. 😁
Aspoň budeš vedieť, čo ďalej.
A napíš nám prosím ako to dopadlo.
ano cakame happyend.

@pralinka25 objednám autobus a pojdeme im na svadbu konfety hádzať , možno aj kyticu chytíme 😍
Máte krásny úsmev, môžem vás pozvať na kávu a trošku sa porozprávať, či na prechádzku?
@cacianka mne by ju mohli hodit aj do cela a nechytim ju 😄 nastastie uz nemusim ale konfety kludne pojdem hadzat aj ryzu vezmem 😍
😂 to je vážne problém osloviť niekoho na dovolenke...?? Však pozdravím sa, dobrý deň, no ako sa vám páči pobyt? A mejak od toho odpichnem debatu, o výletoch v okolo, dokedy sú tam a tak. Uvidím ci vôbec je šanca na kávu. To skôr možno pri raňajkách večeri ak mate tam spoločne.
*edit: gratulujem, šikovný chlapec :D
@simca06022011 @sinusoida
keby ste čítali do konca ženy .... 😍
@cacianka áno už čítam:D

@miadi vôbec to tak nemusí brať,
Majú spoločný priestor pobytu, môžu sa pozdraviť, pozvať na nejaký drink, úplne slušne len na posedenie, pokecanie, niečo ako ľudia v kúpeľoch či vo vlaku.
Vôbec nie je čudné slušne stráviť príjemné chvíle, napr v jedálni, cukrárni. S nesympatickými ľuďmi nás to neťahá k sebe, nesadneme si s nimi len tak k obedu, ale tu sa môže príjemné tráviť čas, bez vízie budúcnosti, a potom sa ukáže, odkiaľ pokiaľ.