icon

Ako partner na začiatku prejavoval lásku?

13. jan 2025

ako vam priatel alebo uz manzel na zaciatku ked ste spolu zacali prejavoval lasku, co pre vas robil, ako ste zistili ze vas naozaj miluje a nieste pre neho len niekto

modrykolibrik
13. jan 2025

@autorka bral má na rôzne výlety, kupoval mi drobnosti. Nosil mi do práce sladkosti. Nosil mi nákupy odviezol kde som potrebovala. Čokoľvek som potrebovala urobil

stellarstar
13. jan 2025

@modrykolibrik autorka kt si označila je neaktívna

nicoletta98
13. jan 2025

Počúval ma aj hodiny, keď som rozpravala 🙂 žiaden chlap to nikdy pre mňa nespravil

lucia13022023
13. jan 2025

Robil to co teraz. Bol pozorný, počúval ma, bol nápomocný... Nič špeciálne nerobil

kavasmliekom
13. jan 2025

Ja ani neviem. Ako ma prvýkrát chytil za ruku že mi ju zohreje, lebo som mala ľadové. Potom ako mi dal pusu na čelo, aj keď som cely večer mala v hlave ako sa k nemu postavím na špičky, keď mi bude chcieť dať pusu..a on ze na čelo 🙈🤭.a takými obyčajnými vecami, že sa mi pozeral do očí, usmieval sa,... A musím napísať, že nekupoval si ma. Dostala som od neho len na meniny ružu, čo predávali tak po baroch...sme spolu už viac ako 11r a stále je taký, len pusy dáva viac a všade 😂 a už mi kúpi aj kvet v črepníku, lebo vie, čo ma poteší...
Minule mi povedala jeho dcéra, že išla so spolužiačkou a nás videli, že staviame snehuliaka aj s deťmi. Povedala jej, že akí sme zlatí a zaľúbení. 😄

milka1988
24. jan 2025