Ako plánovať čas vo vzťahu na diaľku?
Ahojte, velmi by ma zaujimalo nieco, ako zadeit cas na zacinajuci vztah, ze kolko casu dokazete venovat zacinajucemu vztahu. Uvediem priklad, on byva od vas 70 km a mate za sebou prve rande, ako casto sa s nim dokazete stretavat pri vasom zamestnani, pri starostlivosti o domacnost, pri konickoch. od toho druheho stretnutia. ... Konkretnejsie
na upresnenie, Administrativna pracovnicka, praca do 15 30,vikendy volne, byt v bytovke, mensie mestecko,16 rocne dieta,Málo priatelov, introvertka.. Kolko casu dokazete slubit, venovat, ci investovat do zacinajuceho vztahu kde si po prvom stretnuti rozumiete. Viete ako to myslim? Skuste si predstavit, ze ste v tejto situlacii, a ako by ste zadelili cas pre neho. Dakujem.
ako to, víkendy voľné? dieťa je cez víkend kde? aj keď má 16, ale tak zas hádam tráviš čas aj s ním, nie? 70 km nie je veľa, to je fakt, ale ja som v podobnej situácii, čo sa týka môjho života. keď si predstavím, že cez ten víkend si konečne môžem odpočinúť a venovať sa sama sebe, tak ma vôbec neláka predstava presúvať sa niekam 70 km alebo niekoho z diaľky 70 km uvítať u seba a venovať sa mu 😀 😀 ale tak to som ja a mám niečo odžité.
poďme k tebe. ak si čiperná a naozaj ťa totálne zaujal, tak sa dá stretnúť pokojne aj 2x týždenne niekde na pol ceste, dať večeru, kávu alebo kino či prechádzku (aby ste sa lepšie spoznali). no a spočiatku odporúčam 2 víkendy v mesiaci či už u neho alebo u teba. čím skôr zistíš, ako a či vôbec si pasujete, tým lepšie pre vás oboch (a pre teba hlavne, lebo ty si založila diskusiu)
@anonym_autor Ahoj autorka, napisala si o sebe, do kedy pracujes atd. A co druha strana? On dokedy pracuje? Ma nejake konicky? Bude prevazne on dochadzat za tebou? Ved aj ked v niecom zacinajucom povedzme, ale su v tom dve osoby, nie iba ty. On ma deti? Vie, ze mas 16rocneho syna? Aku predstavu o stretnutiach ti ponukol on? Ano mam vela otazok, ale podstatnych na to, aby si niekde mohla najst tzv. strednu cestu a nezanedbala syna, konicky, svoj cas. Treba napisat aj odpovede na tie moje otazky vyssie a mozno potom nieco tu vymyslime, co sa ti bude pozdavat🙂
@anonym_autor 70 km nie je vela. Ja mam priatela 750 km a vidime sa kazdy vikend, nakolko moja praca mi nastastie suvisi s miestom kde zije on 😍
Veľa ľudí funguje cez víkendy. Ini si aj popritom nonstop píšu. Ďalší nemajú problém aj cez pracovný týždeň prísť autom…ale tak to závisí ozaj od sympatií, chuti spolu tráviť čas a spoznávať sa.
Ak muz citi to co tu riesis bude za tebou chodit aj kazdy druhy den. Kolko casu mu das tolko bude s tebou. Ty sama musis vediet ci je u teba vysoko v prioritach. Aby vztah rastol 2x do tyzdna urcite.
Ja som s manzelom takto zacinala, ale to som bola este studentka, na dialku sme fungovali 4,5 roka, podobna vzidalenost, stretavali sme sa len cez vikend 1 den naotocku. Chybali sme si ale tak kazdy mal svoje povinnosti, ja narocnu VŠ+ brigadu a on pracu, mne trvala cesta autobusom takmer hodinu a pol a ked bol zly spoj aj dve...
V terajsom veku by som mala viac moznosti, ako tu uz bolo navrhnute stretnu sa niekde na polceste, to mate kazdy autom za polhodinu- to je nic, ja len v ramci mesta ked idem k rodicom tolko precestujem.. Podla mna cez tyzden by sa dalo najst si 2x cas, a cez vikend jeden den.. a uvidite dalej.. Po prvom rande je skoro planovat na dlhodobo🙂
Na dceru si sama?
No my máme 110km začínali sme tak že víkendy ja raz u neho raz o u nás tiež mám dcéru 19rocnu ale stále študentku na SŠ tie víkendy tiež neboli všetky lebo ja som niekedy pracovala atď...proste keď som mala pár dní voľno boli sme spolu dnes fungujeme od piatku do piatku som tam a ďalší týždeň doma keďže ide zima a ja od neho odchádzam do práce cez 60 km čiže 120km denne a ide zima prechádzame do režimu piatok sobota nedeľa tam zvyšok doma no po zime už planujeme bývať konečne spolu je to náročné minulý mesiac som spravila 2200km ale stojí to za to ...
Že 70km 😅🙈🙈 pri tejto vzdialenosti avsetkych povinnostiach by som sa rada vidala minimálne 2x do týždňa..my mame teraz medzi sebou na rok 5000km,tiež začínajúci ale veľmi intenzívny vzťah..volávame spolu min.dve hodiny denne aj napriek časovému posunu, plus vela správ..vídame sa raz za dva mesiace..teraz sú to 4mes a na intenzite sme nepoľavili lebo nám obom natom veľmi záleží..
Že 70km 😅🙈🙈 pri tejto vzdialenosti avsetkych povinnostiach by som sa rada vidala minimálne 2x do týždňa..my mame teraz medzi sebou na rok 5000km,tiež začínajúci ale veľmi intenzívny vzťah..volávame spolu min.dve hodiny denne aj napriek časovému posunu, plus vela správ..vídame sa raz za dva mesiace..teraz sú to 4mes a na intenzite sme nepoľavili lebo nám obom natom veľmi záleží..
@anonym_1a515b vzdy je cesta ked obaja chcu drzim palce
No my máme 110km začínali sme tak že víkendy ja raz u neho raz o u nás tiež mám dcéru 19rocnu ale stále študentku na SŠ tie víkendy tiež neboli všetky lebo ja som niekedy pracovala atď...proste keď som mala pár dní voľno boli sme spolu dnes fungujeme od piatku do piatku som tam a ďalší týždeň doma keďže ide zima a ja od neho odchádzam do práce cez 60 km čiže 120km denne a ide zima prechádzame do režimu piatok sobota nedeľa tam zvyšok doma no po zime už planujeme bývať konečne spolu je to náročné minulý mesiac som spravila 2200km ale stojí to za to ...
@positivvibe takze vy ste podstate spolu piatok- piatok dalsi tyzden vobec?
@positivvibe takze vy ste podstate spolu piatok- piatok dalsi tyzden vobec?
@akinom0077 presne tak týždeň spolu týždeň od seba...teraz prejdeme do režimu piatok po robote idem tam sobota nedeľa a v pondelok odtiaľ do práce a doma do piatku
@akinom0077 presne tak týždeň spolu týždeň od seba...teraz prejdeme do režimu piatok po robote idem tam sobota nedeľa a v pondelok odtiaľ do práce a doma do piatku
@positivvibe my mame rezim piatok- nedela v zimnom obdobi, v letnom to mame inak. Pretoze v lete som pracovne dlhsie tam.. a on zas nemoze ist nikam 5 mesiacov v lete cize vtedy je stretavanie sa viacmenej na mne
@positivvibe my mame rezim piatok- nedela v zimnom obdobi, v letnom to mame inak. Pretoze v lete som pracovne dlhsie tam.. a on zas nemoze ist nikam 5 mesiacov v lete cize vtedy je stretavanie sa viacmenej na mne
@akinom0077 a vidíte že by to šlo do budúcna spojiť vieš ja som po rokoch našla naozaj top človeka a toto čo musíme absolvovať mi stojí zato aby som ho v živote mala je to náročné ale vidíme tu budúcnosť spoločnú treba si zvážiť tieto veci
@akinom0077 a vidíte že by to šlo do budúcna spojiť vieš ja som po rokoch našla naozaj top človeka a toto čo musíme absolvovať mi stojí zato aby som ho v živote mala je to náročné ale vidíme tu budúcnosť spoločnú treba si zvážiť tieto veci
@akinom0077 a
@positivvibe Urcite ano, vidime moznost byt spolu normalne do buducna z oboch stran, zatial to rodinna situacia doma u mna ani u neho nepovoluje.
s partnerom mame podobnu situaciu, iba dieta trochu mensie, vzdialenost tiez trochu mensia, ale zasa pracovna doba dlhsia a vikendy nemam kazdy volny. Na zaciatku sme sa stretavali hlavne cez vikendy, cize mozno raz za tyzden, niekedy aj menej. neskor uz to boli cele vikendy, raz u mna, raz u neho, ked bolo dieta u otca. a samozrejme pocas tyzdna, podla moznosti, aspon dve tri hodinky sa vidiet.
s partnerom mame podobnu situaciu, iba dieta trochu mensie, vzdialenost tiez trochu mensia, ale zasa pracovna doba dlhsia a vikendy nemam kazdy volny. Na zaciatku sme sa stretavali hlavne cez vikendy, cize mozno raz za tyzden, niekedy aj menej. neskor uz to boli cele vikendy, raz u mna, raz u neho, ked bolo dieta u otca. a samozrejme pocas tyzdna, podla moznosti, aspon dve tri hodinky sa vidiet.
@tarvika u nas nie je dieta , ale praca on pracuje april- oktober je vlastnikom restauracie, ja pracujem v cestovnom ruchu, ale mame obaja rodicov o ktorych sa starame ja nemam surodencov on je na mamu sam. Deli nas 750km avsak ja mam pracu ktora suvisi s jeho miestom lenze som sofer cize je to narocne ked pridem som unavena a musim byt fit na cestu spat

@anonym_autor zadelila by som si čas tak, aby som nestratila seba, nezanedbala dieťa a mala sa čas aj nudiť. To je ale pre každú iný čas. Jeden týždeň by som ho videla aj 3-4x a ďalší vôbec 🤷🏼♀️. Inak 70km neni tak veľa.