Ako pochopiť partnerku s nejasným správaním?
Mam novy vztah a cim viac ju spoznavam tak mi vychadza ze je asi promiskuitna, alebo len klame. Problem je, ze ju mam rad a trapi ma to. Neviem takeho cloveka ani len pochopit preco je taka. Ma rada stale muzsku spolocnost, vyhladava ju a casto neviem kde je. Este spolu nezijeme tak vecer moze byt kde chce samozrejme, ale zatajuje sa. A citim ze to kde je vzdy vysvetli nejakym klamstvom.
Co chces chapat a riesit ? Mas zle pocity uz teraz, opravnene alebo neopravnene ziarlis, podozrievas ju z klamstva. Takto fungujuci vztah nevyzera, bez ohladu na to, ci chodi vecer vencit psov do utulku, pomaha babke alebo flirtuje kdesi v bare.
Pre zaujimavost, ako ste sa spoznali a ako vyzeral vas vztah ? Je teraz iniciativna pri navrhu na stretnutia ona ?
Chces vztah s niekym, kto ti uz na zaciatku klame? Co vlastne riesis?
@crazy_cat_lady Presnejsie : podozrieva ju z klamstva, co je samo o sebe zle, aj keby neklamala.
@anonym_autor
No co uz asi ta tak moc nemusi...
@anonym_autor a kvoli comu chces chapat klamarku, ci promiskuitnu osobu? Staci hladat inde niekoho ineho
@anonym_autor vazne s niekym takym travis svoj cas? Sialene co ludia dukazu tolerovat
chceš chápať promiskuitnu klamárku, a nasťahovať si ju k sebe? ešte pár tém založíš, neboj, to neskončí len pri tomto
A čo keď si len ty riadny žiarlivec??? každy tú odsudzuje ženu, ale poznám veľa mužov, ktorým hrabe už len z toho, že žena sa ide vysrať a sedí 20 minút na záchode a neodpisuje na správu alebo nezdvíha mobil, lebo ho nemá pri sebe 🤣
Nemáš ty problém sám so sebou?
A čo keď si len ty riadny žiarlivec??? každy tú odsudzuje ženu, ale poznám veľa mužov, ktorým hrabe už len z toho, že žena sa ide vysrať a sedí 20 minút na záchode a neodpisuje na správu alebo nezdvíha mobil, lebo ho nemá pri sebe 🤣
Nemáš ty problém sám so sebou?
@earlgrey
presne k9legyna si nasla tskehoto bimbasa. Ona prala a pozom vesala pradlo vonku, sla na vc a scena ako slak, ze tam isto niekoho ma! Dala mi citatvspravy, no ciste psycho. Byvali sme vedla seba aj robili spolu. Tak tiez ma napaflo ci tuto pan neprehana.
@anonym_autor " CÍTIM TO, že kde je vysvetlí klamstvom" prosím ťa pre jej vlastné dobro ju nechaj. Takých, čo všetko cítili a nakoniec žena dostala riadne po papuli, lebo bola na nákupe o 10 minút dlhšie sú plné krimi správy. Môže si tráviť večery ako chce, má právo nebrať to telefóny. Keď nie si spokojný, netráp ju svojim vyzvedaním a nechaj ju.
Su dve vysvetlenia a ani jedno nie je dobre :
1. Ona je ok, ty si ziarlivy magor a domyslas si veci a vsade vidis klamstvo = netyraj ju svojimi pochybnostami a vystupmi.
2. Ona je naozaj taka, ako pises = netyraj sam seba a utekaj cim skor.
Ako vidis, ani jedna verzia nevedie k normalnemu fungujucemu vztahu. Tak podla toho konaj.
sa ti čudujem že sa takýmto typom žien vôbec zaoberáš. Prečo si nevážiš svoj terajší kľudný, pohodový a bezstarostný život.

Chces vztah s niekym, kto ti uz na zaciatku klame? Co vlastne riesis?