Ako pomôcť kamarátke v krízovej situácii?
Ahojte,
Hoadam kamaratke byvanie, ma rocnu dcerky.
Priatel ju vyhadzuje z domu, psychicky ju velmi nici a ona je na vsetko sama.
Jedine mozne reusenie je odist. Zial ja ju nemozem ubytovtcmomentálne, je nas vela.
Ak oto funguje s krizovym centrom? Alebo nejaky iny sposob? Musi nieco existovat, ja nemam srdce ju tam nechat. Sama som si presla peklom s mojim ex, kde som odisla a nic ine ako odchod nebolo riesenie, cize viem co peziva..
Za kazdu pomoc dakujem
A co sa stalo? Uz nevladze obskakovat pana Bozskeho a tak ju posiela prec? Ved nech ide kde byvala predtym
@kitycat jej nevlastna mama ju ignoruje, jej vlastna matka povedala nie… nema kam ist
@veronikavathi pracuje? Prenájom?
Tu maš 10 strán krízovych centier - skús
@zmrzlinka2021 nie nepracuje, dietatko ma rok je na rodicaku, prenajom nerealny v Ke
Obvolajte tie krízové centra. Dieťa už ma rok, keď je to také hrozne, už mala kamoška dávno volať. Neviem akú inú možnosť ešte myslíš, ved nech je rada, že dnes už tie centra existujú. Kedysi to nebolo a ženy trpeli až do smrti, nie raz aj predčasnej. Ked nezarobila, nemá našetrené, neriešila bývanie pred dieťaťom, takže teraz nemá kam ísť, musí riešiť krízové a hľadať prácu. Hlavne nech s ním neostane znova tehotná, to je teraz najdôležitejšie.

skus jej pohladat cez internet nejake krizove centrum v okoli a priamo tam sa opytat, aky je postup