icon

Ako posilniť vzťah medzi matkou a tínedžerkou?

dqqq
4. júl 2025

Ahojte. Mám takú otázočku, keď si ešte pamätáte na pubertu, aký vzťah ste mali s mamou ale aj celkovo s obidvoma rodičmi? Hlavne ako teenegerky od 14-17 rokov.

motylik2559
4. júl 2025

Ahoj, s mamou cely zivot mam skvely vztah- je mi ako kamaratka,ze sme sa vedeli vzdy o comkolvek porozpravat bez ohladu na vek, ale zaroven mam k nej respekt lebo je to mama🙂

kavasmliekom
4. júl 2025

@dqqq mala som dobrý vzťah, všetko mi dovolila, a ja som ju nesklamala, povedala som jej všetko, a ona ma vypočula, nekritizovala, nekricala. Poradila a verila mi. A ja jej. Taky vzťah mam aj ja teraz s mojou 16tkou, aj keď už je nejak iná doba, viac povie telefónu ako mne, ale dôležité veci viem a aj vycitim.

luccija
4. júl 2025

@dqqq veľmi dobry.Nemala som tajnosti, pustili ma kde som chcela, ale cas príchodu a všetko som vždy dodržala.Nepamatam si, že som extra vzdorovala a musela si vydobijat svoje.Poznali väčšinu kamarátov, spolužiakov zo strednej neskôr, keď som mala frajera chodil s nami na chatu.Dost skoro ma pustili s frajerom a jeho rodičmi na dovolenku.Ja som prísnejšia a nie je doma taký kľud ako som mala ja.Moja dcéra dosť manipuluje a ja sa nenechám, takže bojujeme😀z môjho pohľadu mi dovolili veľa, ale nikdy som sa neopijala nerobila hlúposti.

0silvia0
4. júl 2025

@dqqq ja som s mamou nemala blízky vzťah v puberte, vlastne ani teraz to nie je až také blízke. Ale pri mojich deťoch som sa snažila im byť blízkou osobou. Myslím, že sa podarilo. K názvu diskusie pripájam celkom fajn podcast:
https://open.spotify.com/episode/6WsjfmFhU1Mz3P...

althejka
4. júl 2025

Moja mamina zbytocne nemoralizovala. Vedela som jej povedat 80% vsetkeho a nemusela som rebelovat. Snazim sa to tak posuvat aj ja v pristupe a zatial to pekne funguje

marhulka13
4. júl 2025

@dqqq o ničom, ale to vždy