icon

Ako posunúť vzťah na ďalšiu úroveň?

31. jan 2025

Stretla som sa s jedným chlapom 6x. Mali sme rande čisto len ja a on. Veľmi príjemné stretnutia. Dosť sa mi vidiel. Aj by som mala záujem, no chlapec sa akosi nemá k činu. K žiadnym intímnostiam a ani bozkom nedošlo. Čo by ste robili na mojom mieste aby ste to posunuli ďalej? Iba čakali či sa muž rozhýbe alebo by ste to zobrali do svojich rúk? Ak áno ako by ste to posunuli? Alebo len čakali na ďalších 20 stretnutí?

ivik4
31. jan 2025

Keby po 6 stretnutiach nevidim ziadny pokrok z jeho strany tak predpokladam ze nema zaujem so mnou pokracovat v niecom viac ako je priatelstvo. Nechala by som to tak, brala by som ho uz len ako znameho ci kamosa.

elenka74
31. jan 2025

Aby sa náhodou nezľakol, keď na neho skočíš 😀 Skús ho chytiť za ruku a uvidíš ako bude reagovať.

ukgirls
31. jan 2025

sa ho na rovinu spytaj ako to s vami vidi do buducnosti.. ci chce aj nieco viac al len kamaratstvo

nikpa
31. jan 2025

Možno je tiež na vážkach, nevie ci by si chcela niečo viac. Dala si mu to už jasne najavo? Lebo vies akí sú chlapi 🙈 podaktorí to potrebujú povedať alebo urobiť stručne a jasne 🙂
No zase nie sa mu ponúkať, treba to trochu premyslieť keď bude vhodná chvíľka.

sevrin
31. jan 2025

Keď sa chlap chce bozkávať, je zle! Keď sa chlap nechce bozkávať, zase je zle!

deedol
31. jan 2025

ako sa lucite? aspon sa objimete?

autor
31. jan 2025

@deedol Práveže nie. Žiadna kamarátska pusa, žiadne objatie. Akurát cez internet píšeme srdiečka.

marcellka32
31. jan 2025

Hmmm...6 stretnutí a ani mini pusa na rozlúčku? Nemyslim jazyky do hlavy 🙂

surama
31. jan 2025

Tyzden sa mu neozvi a uvidis ci sa bude sam ozyvat a ci bude vyvijat nejaku aktivitu.

amazonka13
31. jan 2025

Asi máte obaja mladší vek, však? Môže byť nesmelý. Možno ešte nemal babu. Môže ťa cítiť skôr ako kamarátku s ktorou sa cíti fajn. Neskúsiš, nedozvieš sa. Nie je hanba prejaviť iniciatívu, aj keď si žena. Môžeš ho pred tým osloviť otázkou, aby si ho nenaľakala ...napr. môžem ťa chytiť za ruku? Možno sa osmelí. Povzbudíš ho... Podľa reakcie budeš hneď vedieť, ako to s tebou vlastne myslí.

deedol
31. jan 2025

skusila by som ho max objat, ale viac nie som ochotna urobit prva :D v tomto som hrozna konzerva.

tundra
31. jan 2025

@deedol tak raz za cas,konzerva nie je zla😎

lindous
31. jan 2025

Tých 6 stretnutí bolo za aké obdobie? Lebo ak za pol roka, záujem moc nemá, ak za mesiac, tak môže byť nesmelý a nevie ako by si reagovala… iniciovať objatie znie ako fajn nápad

lensii
31. jan 2025

Ja som z mojím bola 5 mesiacov kým k niečomu došlo 🤣 malá pusa bola ale nič viac 😁 a teraz sme spolu už 5 rok , sme zasnúbený a máme 2 deti 😃možno sa len hanbí tak ako môj voľakedy

michal_dr
31. jan 2025

@autorka

...mal už nejaké partnerky pred tebou alebo si jeho prvá? Kolko má rokov chalan...?

diewcatqoo
31. jan 2025

Fuha.. 6. rande a nic, ani pusa? To by sa mi zdalo divne teda. Bud je fakt velmi hanblivy alebo nema zaujem. Ked sa budete nabuduce lucit, skus ho pobozkat na usta a uvidis. Ked neopatuje, tak nie je o com. Ked sa pokusis len o objatie, tak tymto tempom sa budete dalsie 3 rande max. len objimat na rozlucku. Bozk je viac intimny, to budes hned vediet, na com si po tomto.

samik88
31. jan 2025

Zvláštne, že ste sa po toľkých stretnutiach ani neobjali pri privítaní alebo lúčení. Ale srdiečka si posielate 🤔

hefo
31. jan 2025

Musíš sama vedieť, čo za povahu ten chlap je. Ak je to taký naozaj hanblivý introvert, tak možno mu treba pomôcť, objať ho (napríklad na privítanie), pritlačiť jeho ruku na tvoje prso 😝 a pobozkať ho na ústa, možno sa chytí, a možno sa zľakne a utečie...

Ak však vidno trebárs na jeho správaní k iným ľuďom, že príliš hanblivý nie je, tak asi žiaľ nemá záujem o partnerský vzťah, ale inak mu je s tebou dobre - na druhej strane, aj dobrý kamarát je dnes vzácnosť...

mabenn
31. jan 2025

@hefo "pritlačiť jeho ruku na tvoje prso"? 😲😀 to v ramci akej situacie alebo konverzacie? skusam si to predstavit v realite...ako, chapem, ze standardnemu chlapovi by to mozno nevadilo, ale predsa...😅

kleopatra114
31. jan 2025

Možno sa len boji, že sa ti to bude zdať prirýchlo , tak nenalieha. Keby som ja o niekoho nemala záujem , tak si s nim dám jedno, dve stretka a pomaly by som sa odmlcala .

barka1
31. jan 2025

Nabuduce mu daj pusu na rozlučku a uvidíš, ako zareaguje.
U nás prebehli rozluckove pusy asi od 3 rande a taká ta poriadna bola odo mna asi na piatom. Už som to nemohla vydržat 😁 a vyšlo to. A to máme po 40ke.

autor
31. jan 2025

@michal_dr Jasne, že mal. Zďaleka by som nebola prvá a nie je vôbec mladý. 😀 Namotávak jeden. Ale je pravda, že som aj ja mohla niečo podniknúť.

janka_23
31. jan 2025

No neviem, podla mňa keby bol z teba paf tak by sa už o niečo pokúsil. Keď je muž namotany tak ho nezastaví nič. Asi by som sa ho narovinu opýtala ako to vidí pripadne sa pokúsila o nejaký dotyk a podla reakcie sa zariadila.

hefo
31. jan 2025

@mabenn Tak ten smajlík indikuje, že trošku preháňam, ale buď si istá, že bežnému hetero mužovi také niečo nebude nepríjemné. Len pokiaľ je hanblivý, tak to nemusí byť príjemné hneď a predovšetkým nie, keby to bolo v spoločnosti...

michal_dr
31. jan 2025

@autorka

Pýtal som sa zámerne, či už mal vzťahy, takže mal, hamblivosť môžeme vylúčiť..

Budem úprimný... priklanam sa k @ivik4

Su take nepisane pravidlá prírody (viď national geographic)...
Muž je lovec, žena lovená... Keď sa žena mužovi páči, podvedome má nutkanie sa jej dotykat (nie ošahavat ako idiot), dotykat nenapadne... je to podvedome a žene dava tym naklonnost, záujem a žena... ak jej je to príjemne, tak sa letmo usmeje, ak neprijemne, cukne a napr. ruku stiahne... Klasicka otukavačka...

Vidim tu dosť velky problém u neho... ty si mu dala svoju naklonnosť najavo tym, ze mu daruješ svoj čas. On už na prvom stretku sa mal pokusat o letme nahodne dotyky... a nič..
Na druhom stretku už sa mal pokusiť ta chytit za ruku a ist ruka v ruke na prechadzku (logicky priprava pred pusou, aby si ta mohol pritiahnuť, na konci stretka uz sa mal pokusit o pusu.. na tretom uz detto pusa... Toto su take nepisane pravidla, to sa naučiť neda, je to proste v lovcovi a žena je ta, ktora koriguje, dovoli, nedovoli, proste dvorenie, dobijanie.

Tvoj chlap, neurobil nič z toho, čo je mega proplém... vziadnom prípade strach, neistota z jeho strany. Žena mi je sympaticka, travi so mnou čas, dava mi prilezitosť, tak ju "chcem".

Myslim si (možno sa mýlim), ale asi ho nepriťahuješ, keďže sa o nič nepokusil... A čo s tým..?
Uprimne, je to v riti...
Prečo..?
Randenie (fuj, neznášam to slovo), je ako priebeh orgazmu...
Je fáza vzrušenie, plato, orgazmus..
Ak je žena priťažliva, u chlapa je nadšenie, flirtovanie, vzrušenie (keca blbosti, snaží sa zapôsobiť), plato...to je to dobývanie, pokus o letmé dotyky, pokus chytit zenu za ruku, hrdo ju držať, "hrať sa s ňou", orgazmus...to je tá pusa, francuzák, pri ktorej sa až zatoči hlava a obaja sú vysmiaty ako vyliahnute vtačiky 😉
Prečo to píšem... pretože ak si zažila orgazmus vieš, že pokial sa plato veľmi dlho preťahuje, vzrušenie opadne a orgazmus nedosiahneš.
Teda friendzone... pri takto dlhom stretavani bez dotykov si už zvykol na tvoju prítomnosť ako na sestru, kamošku...

Pobozkať ťa..? Silne pochybujem... možno sa mýlim a ver, že bodaj by som sa mýlil, pretože ti prajem vzťah, je to super a krásne ak je chalan v pohode 😉

Ale, dávaš mu jasne najavo záujem svojim časom a on ťa "neloví"...

Ty ako žena v tomto nemôžeš nič... čo kolvek urobiš viac, bude považovat za "nátlak..?, ze ty si sa zamilovana viac a ty ho chceš viac ako on teba... A už by to išlo celým vzťahom, že ty si ta dominantnejšia, ta ktora sa neboji, ta ktora je sebaistejšia ako on.
Sama vieš ako to funguje... ty riadiš, ale chlap musí mať pocit, ze on je ten, co ta balí.. (príroda, zakon džungle 🙄🤣).

Rozhovor na temu dotyky, pusa... na zaciatku vztahu, to by bol ako natlak, mohol by sa citit blbo, ruku na prsnik, odvazne 🙄, kedze sa ta vôbec ani len prstom nedotkol, volil by som riesenie ako napisala @ivik4... a ak by sa pytal, co sa deje..., povedala by si, ze "Je mi s tebou celkom prijemne, ale citim..., ze ta nepritahujem... ☹️"

Ako na to zareaguje/nezareaguje bude na nom... týmto mu krásne nadhodiš možnosť, aby ta objal, utešil a pobozkal ta...
Ano, pre niekoho blbosť, ale on nebude mat pocit, ze ho tlačíš, ze mu vycitas, šikovný krok urobis síce ty, ale on si bude mysliet, že on je lovec...😉
Dufam, ze som to logicky napisal s porozumením 🙄😉🙂

Tržím 👊😉

subartic
31. jan 2025

ja neviem , ale u mňa keď som sa začala "kamošiť" s mužom dlho nič nebolo . A to mal aj priateľky predo mnou a panic nebol. Povedal mi že ma tak veľmi chcel že sa ma bál aj dotknúť aby neprestrelil alebo nepovedal nejakú sprostosť. Asi po 4-5 mesiacoch som sa ho narovinu opýtala že kedy ma pobozká , no a už to išlo . Ale určite som sa na neho nevrhala , neobjímala ho , ani mu nedávala ruku na prso .

michal_dr
1. feb 2025

@subartic

Ti poviem 4-5mesiacov chodiť vedľa ženy a nič..., to si neviem vôbec predstaviť. Nemám na mysli sex, to je vec oboch, ale skôr to, že nic.. v zmysle, ani za ruku, ani pusa, ani objatie, wau... To by som nedal...
Mne by to veľmi chýbalo...
Ja by som tak vedľa ženy nemohol...
Klobúk dolu manželovi a váž si ho 👍, myslim to uprimne a v dobrom, wau.

bg92
1. feb 2025

Ja som s takym randila a nakoniec aj chvilu chodila ale velmi rychlo to skoncilo kedze sa ukazalo ze je totalne vyhybavy typ a z toho to aj pramenilo - nikdy ziadna iniciativa z jeho strany nebola k nicomu len aby neukazal city a zaujem - keby to nahodou nevyslo aby sa mohol tvarit nad vecou. Totane nezrele a ublizene chovanie z minulych vztahov mal.a pritom muz davno po 30tke. Takze aj toto by mohlo pripadat do uvahy.
Alebo proste nema zaujem a si ok na vyplnenie casu kym stretne nieco lepsie :/

rorino
4. feb 2025

6 x je akože moc?