icon

Ako potešiť a urobiť muža šťastným?

25. mar 2025

Ako potešiť muža vo vzťahu? Ako ho urobiť ešte šťastnejším, než je?
Krátkodobé aj dlhodobé nápady, tipy, triky. Kľudne aj vlastnosti partnerky, správanie atď, ktoré dokážu mužov potešiť, priviesť k tej najvyššej spokojnosti 🙂

Je to len fun téma zo zaujímavosti, na zamyslenie, vyjadrenie postrehov z vášho manželského/partnerského života a tak. Feministické rýpalky nechajte si svoje komenty pre seba.

Strana
z2
deti95060810
25. mar 2025

ak budeš šťastná ty - bude aj manžel - partner
načo sa na niečo hrať čo vôbec nevystihuje realitu....

hederamonstera
25. mar 2025

Plne brucho, prazdne vajca, vela slobody a dat mu pocit, ze je majster sveta.

nynia
25. mar 2025

Každého muža inak snáď každá žena by mala svojho poznať a vedieť ako potešiť, pre mňa to je základ. Domaseda potešíš inak ako športovca, ktorý obľubuje aktívny odpočinok, 20-30 ročného chlapa tiež inak ako nejakého po 50. Tak ako pre ženy neexistuje nato návod ako ich potešiť tak ani pre mužov.

beata_k
25. mar 2025

@hederamonstera Si to vystihla 😄

viestta
25. mar 2025
autor
25. mar 2025

@hederamonstera plné brucho + prázdne vajca som počula už veľakrát, súhlasím ale príde mi to ako taký bare minimum (rovnako ako aj s tou slobodou - veď to je úplný základ).
Ako dať mužovi pocit, že je majster sveta?

magic08
25. mar 2025

chvalit, chvalit a chvalit 🙂

domkakvet
25. mar 2025

Byt s milujucou osobou je uz samo o sebe stastie.

viestta
25. mar 2025

majster sveta bude ked ho budes chvalit, chvalit a chvalit. Len bacha, tam tiez treba drzat rozumnu mieru. Alebo trenuj obdivny pohlad pred zrkadlom. Hovori sa tomu psie oci

karolinakr
25. mar 2025

@hederamonstera strašné

hederamonstera
25. mar 2025

@karolinakr ze? Skoda ze nie som lezba

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
hederamonstera
25. mar 2025

@karolinakr ale aky bude stastny😀 na to sa autorka pytala

viestta
25. mar 2025

@karolinakr nuz, podla niektorych ano. Ja som odpovedala len na otazku co robit aby sa citil majster sveta. K ostatnemu sa nevyjadrujem, lebo feministicke komenty nie su zaduce.

bruno1
25. mar 2025

Plné brucho a prázdne vajcia?To ako by som já povedal :Ženu treba zahrnúť ,zlatom ,majetkami ,drahýma šatami,kabelkami,topánkami a dať jej ,minimálne zlatú kreditku,mercedes do garáže a a bude tá najšťastnejšia manželka pod slnkom: dobrá blbosť ,že dámy.

magic08
25. mar 2025

@karolinakr a nevadi, ze vtedy budes nestastna ty?

karolinakr
25. mar 2025
mischy00
25. mar 2025

Povedz mu, že vsetky tvoje kamošky sú z neho paf...to ti aj vyrastie pri tom

bruno1
25. mar 2025

Autorka nič nemusíš ,len ho miluj a buď mu oddaná,mi muži sme poväčšinou minimalisti.

hederamonstera
25. mar 2025

@bruno1 Tak nam to prezrad🙂

eviq
25. mar 2025

Ja som počula take, že: Chváliť, kŕmiť, ľutovať. 🙂

karolinakr
25. mar 2025

@eviq 😅
daj packu! dobrý Bobik

mischy00
25. mar 2025

Moja kamoška hovorí....muža musíš chváliť a chváliť za každú chujovinu čo urobí a tvár sa pri tom, ako keby vynašiel elektriku minimálne

autor
25. mar 2025

@bruno1 Teším sa, že sú tu aj muži a môžu vyjadriť svoj pohľad 🙂 Kľudne to rozviň.

pasomnica
25. mar 2025

Dobrá fajka? Alebo anál 😁

bystrozraky
25. mar 2025

@magic08 , @viestta , @eviq , @mischy00 - presne, ako píšete, a v praxi to vyzerá takto:
https://www.facebook.com/reel/2040346759771122

20erika07
25. mar 2025

Tak moj muž je najstastnejsi ked som ja ok, čiže ked je doma príjemná atmosféra. Akurát zrovna som včera bola jak besny pes a mal z toho aj on zlý den😄 dnes som už ok, uz je znova spokojný. Samozrejme fajnotky z lásky k nemu varit a intímny život je základ. Ma rad aj polutovat aj pochvalit. V podstate je ako ja ,len ja som oveľa zložitejšia 😁

prasiatko30
25. mar 2025

A co robi on preto aby si ty bola stastna?

kuggis
25. mar 2025

Prečítaj si knihu Ženy sú z Venuše a muži z Marsu, je tam presne opísané ako majú muži radi pochvalu , vôbec to nemá byť taká primitívna ako spomínaná pochvala vyššie

bruno1
25. mar 2025

Je to jednoduché .Nerob mu to čo vadí aj tebe a poteš ho tým čo teší aj teba.Ak urobí chybu ,netrba sa tváriť ,že sa nič nestalo ,ale tiež ho za to nemusíš zadupať pod zem a neustále mu to pripomínať,to sa nepáči žiadnemu človeku.A HLAVNE nič neznačovať ,nech si domyslí (Bože to nenávidím),ale JASNE pomenovať ,keď ťa niečo trápi.

Strana
z2