icon

Ako prejaviť sympatie k vedúcemu v práci?

21. jan 2025

Ahojte baby 🙂. Pracujem v praci, kde sa mi paci nas veduci. Je novy, registrovali sme sa uz skorej, ale uz vtedy sa mi trochu pacil. Nemali sme moznost sa viac pozhovarat, len som sa dopocula, ze ma priatelku, tak to pre mna bolo no go v kazdom pripade. Dozvedela som sa, ze sa viac bavil aj s dalsou kolegynou co je vyssie, a uz sa sirilo, ze s nou mozno nieco mal, co sa nepotvrdilo. Niekolko tyzdnov som ho nevidala, preslo ma to. Lenze ako som ho znovu videli, mali sme moznost sa rozpravat a potom ako som sla domov, som znovu citila, ze ma viac zacal zaujimat. Zveril sa mi, ze uz nema priatelku, co sa stalo, aky ma zivot, co mi prislo trochu z jeho strany dost otvorené, kedze som pre neho cudzi clovek. Nejak to medzi nami velmi neiskrylo, normalne sme sa smiali bavili, ale trochu som citila aj z neho sympatie. Zevraj si asi da pokoj od vztahov ked to nejde. No ja neviem, ci mu prejavit svoje sympatie, nechcem sa zhovadit a este aby sa nieco sirilo dalej. Mam cakat, ze to odoznie alebo to dusit v sebe? Sme obidvaja mladi. Co by ste robili na mojom mieste?

domkakvet
21. jan 2025

Nic mu neprejavuj, presla kratka doba od kedy je opat nezadany, ak je to vobec pravda, alebo len nejake namotavky, nic o nom nevies, v podstate ho ani nepoznas, nechaj tomu cas a uvidis, co bude dalej.

jana_eyre_2
21. jan 2025

Nikdy som neprejavovala sympatie ako prvá, maximálne som bola milá.. až keď sa chlap vyjadril - až vtedy ja.. v tomto som staromódna a teda Radim nič nerobiť inak ako doteraz.. ak sa mu páčis tak sa vyjadrí..

lindous
21. jan 2025

Jedno pracovisko a ako bonus ešte aj nadriadený, v tomto prípade by som naozaj nič nevymýšľala, iba bola milá a sama sebou… a ak aj by bol záujem obojstranný, tak by som veľmi dobre zvážila čo a ako… lebo toto ak nevypálená dobre, tak to bude veľmi blbe, sama vidíš, že len čo sa s niekým viac bavil, už kolovali reči… okrem toho povedal, že si chce dať od vzťahov pokoj

deti95060810
21. jan 2025

žiadne prvé kroky z tvojej strany...

koniarova
21. jan 2025

Vedúci v práci? Veru nie. Od toho by som dala ruky preč. Prácu a vzťah by som nemiešala.

rozculena
21. jan 2025

nadriadený???? Eeeeee..........

michal_dr
22. jan 2025

@ autorka

Prečo...? Prečo...? Prečo...? 😟 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Ženy ti tu dobre radia, daj na ne...☝️

Jedno pracovisko, nadriadeny...
...ked si s nim zacnes, vsetky kolegyne pôjdu "po tebe", resp od teba, vypadnes z partie..

...ked sa rozidete, budes tak na nervy ze podas vypoved a prides o pracu, alebo ti ju drbne on...

V kazdom pripade blbosť na entú z tvojej pozicie podriadenej... 🤦‍♂️

princezna_bosorka
23. jan 2025

ak chces prejavovat sympatie, najprv odid z firmy. Inak budes prevsetkych za sprostu zlatokopku.

misanthropicdann
24. jan 2025

Neser tam kde ješ. Môžeš ostať bez chlapa a bez práce.
Podľa veľkosti firmy vám to môže prekaziť jeho nadriadený alebo ešte niekto vyššie nakoľko kopu firiem má politiku ze nadriadený nemôže byť vo vzťahu s podriadeným. A ma to logické dôvody.