icon

Ako prekonať blok vo vzťahoch a romantike?

18. aug 2025

Už som tu dávnejšie písal na túto tému a dnes sa chcem poradiť znovu.

Som teda 26 ročný chalan, ktorý doteraz nemal žiadny vzťah a ani sexuálnu skúsenosť. Prvé a posledné bozkávanie bolo snáď 12 rokov dozadu.

Dnes som tak spätne premýšľal, že keď som bol dávnejšie na jednej diskotéke tak na parkete sa nám stretli pohľady s jednou dievčinou. Došla za mnou a začali sme tancovať. Možno si iba namýšľam ale tak trochu som cítil, že je to dievča, ktoré malo v ten večer iba chuť sa nezáväzne zabaviť. Chcela sa "polízať" ale ja som z toho vycúval. V podstate sa naklonila/pritiahla ku mne ale finálny krok bol na mne. Prišlo mi to divné sa bozkávať s neznámym dievčaťom. Akonáhle som ju chcel aspoň trochu spoznať a začal sa pýtať nejaké "základné" (možno aj blbé) otázky, tak tam to aj skončilo..

Stretol som v ten večer iba nevhodný typ dievčaťa pre mňa alebo jednoducho mám povedzme v sebe nejaký blok, ktorý mi to robí ťažšie nadviazať niečo romantické s opačným pohlavím?

domkakvet
18. aug 2025

@anonym_autor je to uplne normalne a uplne normalne si sa zachoval. Stretol si nevhodny typ dievcata a je spravne, ze chces dievca najskor spoznat. Prajem ti aby si nasiel cim skor tu pravu.

lindous
18. aug 2025

Každý z vás tam v ten večer hľadal jednoducho niečo iné a to je okej...

hnedovlaska1234
18. aug 2025

Ja mám 21 a cítim samé bloky čo sa vzťahov týkajú🥲