Ako prekonať city k zadanému kolegovi?
Ahojte, v práci mám taký problém že sa mi neskutočne páči jeden (muž) nadriadený… bežne sa pozdravíme, avšak nemusíme spolu riešiť žiadne situácie v práci, chvalabohu 🫣🫣
Neraz do seba len tak narazíme na chodbe a cítiť tam tú vášeň… je bezdetný ale zadaný…. A ja naňho neviem prestať myslieť… fuj fuj si hovorím 🤔 nikdy by som nešla do ničoho kde je tretí človek… ale ako to vymazať z hlavy keďže ho vidím dennodenne? Takúto sympatiu som nezažila ešte nikdy, podotýkam že mám 30+
Neuviedla si, či je ženatý, či "len" chodí s niekým. Ak je ženatý tak jednoznačne ruky preč... Ale aj tak človek stráca len energiu a čas, ak ustavične myslí na iného, ktorý má predsa vlastnú vôľu a vie sa rozhodnúť, s kým chce byť.
A nezamieňaš si svoju lásku k nemu so zamilovanosťou? Ak si nevieš tie myšlienky na neho stopnúť, tak presmeruj svoj voľný čas na niečo zmysluplné, koníčky, kamarátky,..
Tak veľa šťastia, raz príde ten pravý.
Pokial je bez deti, tak by som skusila.
Pokial je bez deti, tak by som skusila.
@queen_mary a čo ma skúsiť ? Kebyže je tam naozaj taká vášeň ako si autorka myslí, chlap by urobil prvý krok, kebyže mu to stojí za to prísť o aktuálny vzťah kvôli nej...
Kriste..zas...neni týždňa.. není týždňa 😃
A si vydata? Lebo ak nie tak co riesis? Ved nie je zenaty, do je velmi skostnatele len cakat na "volnych". Jeho vztah moze byt uz po zaruke.Srupule su namieste iba ak su tam deti / manzelstvo
Si len nahovaras to, po čom túžiš.
Sympatie aj vašen prejdu a ty si nenarobis problémy. Či chces prist aj o robotu pre sympatie? Aj tak vieme ako dopadne. "Užila som si so zadaným šéfom bude s toho vzťah? Pripadne druhá verzia A on ma teraz kopol do zadku a mám padáka z roboty prípadne Ako s ním nám teraz fungovať? Xy žien si vďaka tejto nudnej zápletke narobilo starosti. Aj tak sa vždy nájde ďalšia čo to skúsi.
To si zasa ty čo chcela toho zasnúbeného? Akú vášeň zas kde vidíte ženy? Chlap do vás vrazí a už vášňou omdlievate.
Treba počkať, či on urobí prvý krok, lebo to nemusí byť obojstranné.
Ak je zadaný, čo chces riešiť? Otoč si to, ty buď v roli jeho polovičky a predstav si, že po ňom vyštartuje jeho podriadena. Páčilo by sa ti to? Och baby, toľko slobodných chlapov a vy sa lepite na zadaných. 😏🤕
Na to že máš 30+ by si mala mať už rozum, jedine, že by si chcela trojuholník a tretia osoba by si bola v ňom práve ty. Proste musíš mať silné sebazaprenie, viac hlavu zaplniť prácou.

Už je tu tá téma, tak buď jedna a tá istá, ak nie, môžte si navzájom písať.